Vyhledávání
SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou
5.7.2005 | xycht | 5.506 zobrazení | 13 odpovědí
Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. července 2005 v 8:18 ® Stefi
-
Chlapi, můžete mi poradit o jakou bužírku jde? A to ji dáváte mezi 1. a 2. a 2. a 3. háček, nebo i nahoru nad háčky? Díky
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 16:29 ® kamet
-
uz mlcim
reagovat - Pondělí 11. července 2005 ve 12:38 ® xycht
-
HaD: jasný souhlasim
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 10:44 ® HaD
-
xycht: abych řekl pravdu, tak si myslím, že na většinu ryb ta bužírka potřebná není pokud je návazec z kvalitního materiálu, ale je to taková jistota na „gorilu“ a souhlas, že se to nemotá, resp. méně motá
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 10:39 ® xycht
-
kamet: tu bužírku tam radši dávam, když se podívam do sumčí tlamy tak bez bužírky ani ránu. navíc se to i míň motá
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 1:12 ® HaD
-
kamet: větší ryba nasaje nástrahu klidně až na oblouky. to nikdy nemůžeš vědět. Mě letos sumec totálně rozeval při souboji bužírku. Asi na 5 cm úplně chyběla. Možná kdyby tam nebyla, tak jsem o svojí zatím největší rybu mohl přijít.
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 0:08 ® kamet
-
chlapi a uz se vam vubec stalo ze vam to prebrousil kdyz to mas na tvrdo tak to musi mit za celist takze by vubec do styku se snurou nemel prijit
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 22:59 ® xycht
-
HaD: jasně já vim ale mě se stane, že navážu první háček, pak natáhnu bužírku,ale když chci navázat další háček tak neudělam u druhýho háčku uzel tak abych měl bužírku přímo u toho uzlu nevim jestli je to srozumitelný.....
reagovat - Pátek 8. července 2005 ve 12:00 ® HaD
-
no vždy navážeš háček a natáhneš potřebný kus bužírky a pak vážeš další háček atd.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 11:50 ® xycht
-
HaD: mě šlo spíš o postup vázání když tam máš tu bužírku, mě se to prostě nějak nedaří a trvá mi to dlouho
reagovat - Úterý 5. července 2005 v 17:21 ® HaD
-
Většinou to bužírkou potahuju. Jel jsem okolo jednoho revíru, kde jsi asi chytal
reagovat - Úterý 5. července 2005 v 17:01 ® xycht
-
HaD: co většinou ano? jo a co si potřeboval jak jsi mi volal ?
reagovat - Úterý 5. července 2005 v 17:00 ® HaD
-
většinou ano
reagovat