Chytej.cz

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | 5.506 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. července 2005 v 8:18 ® Stefi
Stefi

Chlapi, můžete mi poradit o jakou bužírku jde? A to ji dáváte mezi 1. a 2. a  2. a 3. háček, nebo i nahoru nad háčky? Díky

reagovat
Pondělí 11. července 2005 v 16:29 ® kamet
kamet

uz mlcim

reagovat
Pondělí 11. července 2005 ve 12:38 ® xycht

HaD: jasný souhlasim

reagovat
Pondělí 11. července 2005 v 10:44 ® HaD
HaD

xycht: abych řekl pravdu, tak si myslím, že na většinu ryb ta bužírka potřebná není pokud je návazec z kvalitního materiálu, ale je to taková jistota na „gorilu“ a souhlas, že se to nemotá, resp. méně motá

reagovat
Pondělí 11. července 2005 v 10:39 ® xycht

kamet: tu bužírku tam radši dávam, když se podívam do sumčí tlamy tak bez bužírky ani ránu. navíc se to i míň motá

reagovat
Pondělí 11. července 2005 v 1:12 ® HaD
HaD

kamet: větší ryba nasaje nástrahu klidně až na oblouky. to nikdy nemůžeš vědět. Mě letos sumec totálně rozeval při souboji bužírku. Asi na 5 cm úplně chyběla. Možná kdyby tam nebyla, tak jsem o svojí zatím největší rybu mohl přijít.

reagovat
Pondělí 11. července 2005 v 0:08 ® kamet
kamet

chlapi a uz se vam vubec stalo ze vam to prebrousil kdyz to mas na tvrdo tak to musi mit za celist takze by vubec do styku se snurou nemel prijit

reagovat
Neděle 10. července 2005 ve 22:59 ® xycht

HaD: jasně já vim ale mě se stane, že navážu první háček, pak natáhnu bužírku,ale když chci navázat další háček tak neudělam u druhýho háčku uzel tak abych měl bužírku přímo u toho uzlu nevim jestli je to srozumitelný.....

reagovat
Pátek 8. července 2005 ve 12:00 ® HaD
HaD

no vždy navážeš háček a natáhneš potřebný kus bužírky a pak vážeš další háček atd.

reagovat
Pátek 8. července 2005 v 11:50 ® xycht

HaD: mě šlo spíš o postup vázání když tam máš tu bužírku, mě se to prostě nějak nedaří a trvá mi to dlouho

reagovat
Úterý 5. července 2005 v 17:21 ® HaD
HaD

Většinou to bužírkou potahuju. Jel jsem okolo jednoho revíru, kde jsi asi chytal

reagovat
Úterý 5. července 2005 v 17:01 ® xycht

HaD: co většinou ano? jo a co si potřeboval jak jsi mi volal ?

reagovat
Úterý 5. července 2005 v 17:00 ® HaD
HaD

většinou ano

reagovat