Vyhledávání
help me! Tloust a tresne
5.7.2005 | Ciffik | 6.766 zobrazení | 39 odpovědí
kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. června 2010 v 10:24 ® DJ reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Pořádný macani. Na fotce ale není poznat kterej jelec idus a kterej je leuciscus
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 14:12 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> hepry,taku zahradu nemáš.To sousedovic!!!
reagovatAle ten levý tloušť je nějak divně seklý
- Úterý 1. června 2010 ve 13:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Velmi ráda bych taky chytla nějakého velkého jelce na třešně…jak na ně jsem si tady přečetla,ale bohužel mí členové týmu mají třešně raději než jelci a vždy mi je snědí dříve než se dostanu k lovu.Doufám,že letos si nějaké třešně ubráním a konečně chytím kapitálního jelce
reagovat.
- Úterý 1. června 2010 ve 12:24 ® džigit reakce na …
-
DJ> hezký
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 12:20 ® DJ reakce na …
-
Slunce, to je neznámá, co kdysi hřála nad hlavů. Toť světlo noš a s deštěm rváč, co spasí mokrou Moravu. Slunce to je kamarád co rybářovi chybí, neb když déšť zvedne hladiny, tak serou na něj ryby.
Od tý doby co jsem na to balil holky už utekla řada let
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 12:14 ® džigit reakce na …
-
DJ> sluníčko? Coje to,prozraď?
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 12:12 ® DJ reakce na …
-
džigit> Včera večer jsem chvilku byl a pod přepadem sem vyndal pár prcků kolem 30cm. Jak trochu opadne kal, začnou žrát. Máš ale pravdu, že bez sluníčka to je špatný.
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 12:09 ® DJ
-
Holajz2> Škoda že jsi až ze Šumperka. Ukázal bych ti tluští ráj. Loni tam mám osobák v počtu: Od 9 do 11 hodin jsem vyndal 12 ryb nad 47 ten nej měl 56. Osobák velikosti tam mám 61 na červenou luru. Jinak nej tloušť co jsem slyšel že byl uloven měl 74cm. Jen jsem to ale slyšel a znáte lidi
reagovat - Úterý 1. června 2010 ve 12:02 ® džigit reakce na …
-
DJ> no,ale v tomhle počasí si to u nás zkusíme leda na mražené
reagovat - Úterý 1. června 2010 v 11:53 ® DJ
-
Jediný co ti poradim je: nedělej hluk a snaž se bejt neviditelnej. Jinak jeseni i tloušti berou vše a velmi agresivně. Letos už mám jednoho 57 a snim o tom, že jednou vyndám tlouště nad 70
PS: Krom třešní milujou i hroznové víno, lury všech barev a vlastně když žerou, vezmou ze dna nebo ze sloupce každou mouchu. Zkoušej i hloubku. Já je chytal bez splávku v místech kde se láme tišinka a začínají peřeje.
reagovat - Neděle 30. května 2010 v 9:30 ® kamos007
-
Si říkám kterej debil dal sem otázku s takovým debilním názvem help me! Tloust a tresne a on to ciffik.
reagovat - Pátek 28. května 2010 ve 14:35 ® spike
-
No u nás jsou už nějaké třešně červené, ještě týden počkám aby to dozrálo pořádně a půjdu zkusit, akorát nevím kam, když je řeka po povodni.
reagovat - Pátek 28. května 2010 v 9:30 ® tucnak11 reakce na …
-
spike> Dopadne to špatně cely revir je posr…
reagovat - Pátek 28. května 2010 v 6:51 ® spike reakce na …
-
džigit> a nebo nechtěli kombinovat mléko s třešněma, víš jak to pak dopadá
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:14 ® džigit reakce na …
-
Alov> huby mlsné
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:14 ® BigMike reakce na …
-
Alov> prdni na velký háček celou švestku a ty malé vyselektuješ raz dva!!!
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 ve 20:35 ® Alov reakce na …
-
džigit> Aha
reagovatTak to se tloušťákům ani nedivím
Bůček je bůček
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 20:29 ® džigit reakce na …
-
Alov> v té době byli,problém byl,že kousek byl kombinát na zpracování masa/od drůbeže po hovězí/ a mléka.To s třešněma pod fabrikou byla mladická nerozvážnost
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 ve 20:22 ® Alov reakce na …
-
džigit> Tak to tam asi nejsou
reagovatJá spíš dycky řeším problém, jak se zbavit těch třicítek a dostat se výš
- Čtvrtek 27. května 2010 v 19:32 ® džigit reakce na …
-
BigMike> to bylo kdysi.To sem doma sebral kompot,vodu vypil a třešně šup do vody
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 19:22 ® BigMike reakce na …
-
džigit> Proti gustu žádný dišputát – když se dají lapit na něco jiného, proč jim tedy cpát třešně? I když si myslím, že jim tak týden třešněmi zakrmovat, dají si říct!!!:)
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 19:09 ® džigit reakce na …
-
BigMike> „Ti mí“ jsou asi vegetariáni.Střívko,masáky i hnojáky,dokonce i kousek sýra,ale třešně nee
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 17:03 ® BigMike
-
Je třeba třešněmi dopředu nebo v průběhu lovu vnadit!!! Přijít na místo, prohodit tak 5 –10 kouskama a jít o kus dál, zase prohodit, takto klidně i na 10 dobrých místech směrem po proudu a pak se vrátit na začátek a začít na ně chytat!Nejlépe, když se tam pak chodí den co den, to se na ně naučí a je to pohádka! Takto jsem na kopotované!!! třešně nachytal i v zimě, byť to nebyly jatka jako na jaře!!!
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 10:58 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> No htěl jisem tam přydat jen kamošovi to neudělam
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 10:36 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> třeba to bude tím,že chytám tam,kde nejsou
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 10:10 ® tucnak11
-
džigit> Budu tě musit naučit.Braho jak ja chytam na třešně tak na cit žaden splavek jen haček 0.14 mm silon a nahodim nehavam splavat a trošku nazvedam aby se mi nezahytlo o dno silon v ruce,takym to spusobem nachytal jisem největši jelčaky 50–60 cm.No a ještě před chytanim rozmačkam par kousku a navmadim,potom jen sem tam hodim rozmačkane s odstupem 15–20 minut.
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 10:01 ® MP-E65mm reakce na …
-
Ciffik> až na ně půjdeš tak udělej jednu nejdůležitější věc. Najdi si místo kde jsou, což u jelců není problém a když ho najdeš tak si montáž uvaž mimo to místo, potom jim předlož třešni (ono je opravdu jedno co) a normálně se schovej, lehni si na zem, prostě udělej cokoliv jen aby tě ta ryba neviděla............tloušť je velmi vychcaná ryba.
Good luck
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 6:15 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> nejsi sám,já taky na třešně ne a ne
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 0:01 ® Ciffik
-
jsem si říkal kterej ňouma tu dal zase takovouto otázku tisíckrát omýlanou pořád dokola a eště s takovým názvem a bum to já jen už to je 5 let
reagovat…jiank nic se od tý doby nezměnilo…tlouště na třešeň jsem neulovil…
- Středa 26. května 2010 ve 22:23 ® Robur
-
za chvílu se to začne červenat, tak šup se m s názory
reagovat