Chytej.cz

For BigMike necteno

4.7.2005 | Mlady_Rybar | 2.434 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se Tě, BigMiku zeptat, jestli woblery i prodáváš a jestli bych si u tebe mohl nějaký objednat na zakázku? A jaká by byla cena za jeden?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. července 2005 ve 13:49 ® BigMike

Jiris,Zedeus: to tedy koukám. Tady asi ty boleni jsou na makovici nebo jich tam máte jak nasláno!! M. rybář _ máš osobku.

reagovat
Středa 6. července 2005 ve 12:39 ® Mlady_Rybar

Bigmiku prodáváš woblery nwbo mi můžeš nějaký vyrobit na zakázku?

reagovat
Středa 6. července 2005 v 0:33 ® zedus
zedus

BigMike: No právě, že to fungovalo. Bylo vidět jenom sem tam zalovení bolena, ale ty propy je dokázaly vydráždit, celkově asi 5 bolenů z 20 závarů, zbytek se netrefil nebo mi spadl. Vlastně těch bolenů bylo víc kámoš si půjčil můj prut s propem, když sem spal a zdolal dva, ale říkal, že měl zalovení snad každej nához. O popech ti řekne víc jiris, ale i u těch popů jsem viděl, že mu po tom vystartoval. Vodil jsem je trhaně s proudem a bylo to o nervy vidět je jak se za tím oženou a netrefí se, jednoho sem dotáhl až pod nohy, zaútočil po tom mockrát, ale byla to taková malá ludra.

reagovat
Úterý 5. července 2005 ve 22:41 ® jiris
jiris

Big majk – az bude casik napisu chyby co jsou na propech a popech ............. ok

reagovat
Úterý 5. července 2005 ve 22:28 ® BigMike

Zedes: nepovídej, ono to chytá ryby?:-)) ) Jak to vodíš? Já tady pozoruju bolení kravál, hážu už pomalu granáty a nemám ani jednoho!!! Dopldele, já ty tutovky poslal pryč:-) A co popy? Máš také nějakej? Jsem rád, že to funguje. Z těch vrtulek jsem ještě neudělal ani jeden:-) Zase až v zimě.

reagovat
Úterý 5. července 2005 v 15:45 ® zedus
zedus

Já nevím, to ti řekne on až se ukáže, tohle mám půjčený od jirise, ale je to prop s vrtulkou, pár woblerů od mika mám taky, ale to je zase výměnou nějaký ty vrtulky.

reagovat
Úterý 5. července 2005 v 15:36 ® rybar11

Taky by se mi hodil njaký bolenový pop, po kolik je má?

reagovat
Pondělí 4. července 2005 ve 22:37 ® zedus
zedus

Jo když už je tu tohle téma, tak musím pochválit Mikovi propy, bodovali teď o víkendu na boleny. Bude mi ctí je obšlahnout

reagovat