Chytej.cz

Chytání v 11 necteno

3.7.2005 | Mlady_Rybar | 2.816 zobrazení | 7 odpovědí

Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 4. července 2005 ve 23:30 ® zdepa

V 11ti letech určitě dozor nepotřebuješ (žádný předpis ho nevyžaduje). Máš stejná práva jako dospělý člen (živá rybička, 2 pruty,…) Jenom mě zaráží, že všechny tyto věci jsi se nedozvěděl na rybářském kroužku. Jinak v ČRSse může dítě stát členem a držitelem povolenky již od počátku školní docházky ( tedy i prvňáček může mít svou povolenku). A také od té chvíle má stejná práva jako každý jiný-viz víše.

reagovat
Pondělí 4. července 2005 v 16:04 ® jurka1

V nové ryb. zákoně a prov. vyh. se o rybolovu mládeže ,pokud jsem to někde nepřehlídl vůbec nehovoří. Jsestli tomu tak není dejte vědět!

reagovat
Pondělí 4. července 2005 ve 14:23 ® DEATH

Tat přece jen jsem měl pravdu,že ze všech udělali sobě rovné. jen já vůl jsem si na dva pruty a živou musel počkat,protože ta rovnost rybářů je novinkou…

reagovat
Pondělí 4. července 2005 v 10:51 ® Mlady_Rybar

Dík moccc, na výlet si beru fishing equipment:

reagovat
Neděle 3. července 2005 ve 23:33 ® Zcuter
Zcuter

je mi 14 let takže jsem si o tom zjistil hodně. jsme bez omezení,máme stejná práva jako ti dospělí. klidně můžeš chytat sám jako já. kontroloval mě porybný už nejednou,když jsem byl sám,a nic mi neřekl. ba naopak mě seřval,že jsem ještě nic pořádnýho nechytl!!!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 3. července 2005 ve 23:27 ® petr_171

podle zákona máą stejný práva jako dospělej tudíą muľeą chytat sám na dva pruty ľivou rybu atd.

reagovat
Neděle 3. července 2005 ve 22:55 ® DEATH

Já si nejsem jistej na 100%,ale myslim si že to aspoň v čechách neplatí,nebo se mýlím?

reagovat