Chytej.cz

Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter? necteno

3.7.2005 | gadasnik | 5.193 zobrazení | 8 odpovědí

citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,spor­tovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. ledna 2007 ve 23:55 ® kopi
kopi

Chytáte někdo z fishuntera sumce? Třeba na úzký řece s jednohákem a rousnicema nebo rybkou? Je jasný, že v Půlce lipna s dvěma, třema trojhákama to asi nebude to pravý.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:22 ® Robur
Robur

na můj vkus je málo barevnej:-)) , ale jinak bych se toho nebál, problém spíš bude stabilita, ale na druhou stranu, lepší než drátem do oka

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:04 ® koy

Ja bych se nijak neostychal,protoze ja osobne bych stejne nepoznal jestli je ten clun k jinym ucelum.ale bal bych se spis ostrych hacku atd.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:00 ® cormaxx
cormaxx

Podrobný popis toho mého;-) Nafukovací člun 330cm, nosnost 300kg. Tři vzduchové komory včetně pomocné, která udržuje člun nad hladinou. Materiál – vinyl Super-Tough-0,76mm Přední vlečný úchyt Svařované úchyty na vesla Úchyty na motor Provazové úchyty kolem celého člunu Tuhá podlaha Úložný vak Dvě sedačky Osvědčení RWTUV Souprava na opravy Váha – 15,4 kg Rozměry – délka 330 cm, šířka 152 cm Počet osob – 3 dospělí + 1 dítě Maximální nosnost – 300kg

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:58 ® cormaxx
cormaxx

chtěl bych se zeptat jestli se smí chytat z tohoto člunu,já ho mám doma už hodně dlouho.Mám ho totiž po dědovi, kterej ho kupoval v rybářství,ale byl využívanej jen zřídka. A teď je u nás povolen na některých rybnících lov z loděk,tak jsem chtěl zkusit z něj vláčet.Chtěl bych slyšet váš názor jestli by se z tohoto člunu mohlo chytat nebo ne popř. i odůvodnění vašeho názoru. PS:na obrazku je stejnej druh toho člunu ale je menší než můj dík moc

reagovat
foto/forum/2007/th-img1497.jpg
Neděle 3. července 2005 ve 20:00 ® xycht

gadasnik: z fishunteru můžeš chytat

reagovat
Neděle 3. července 2005 v 19:42 ® Kazan

RŘ a soup. mimopstr. revírů pro držitele celosv povolenek 2005 Lov ryb z loděk Je prováděn z rybářské loďky nebo z plovoucí nafukovací rybářské pomůcky určené k rybolovu. Při lovu bla bla bla....... str.23 Jak již název člunu (Fish hunter) napovídá, je určen právě k rybolovu.

reagovat
Neděle 3. července 2005 v 17:58 ® nurse02
nurse02

Tam asi bude podstatná věta – lov ryb z loďky je prováděn z rybářské loďky, nebo z plovoucí nafukovací rybářské pomůcky určené k rybolovu. Tak se dá předpokládat, že ten člun tak bude braný.

reagovat