Vyhledávání
s mušákem na mimopstruhový vody...
1.7.2005 | joba | 2.802 zobrazení | 3 odpovědi
vzhledem k tomu, že na revíru kde chytám nejvíc se toho teď moc neděje(berounka 7), asi bych ze zoufalsství zkusil mušku. Poradí mi někdo co všechno si mám obstarat a nějakou fintu. jak na ně ? díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. července 2005 v 15:30 ® joba
-
Quote: On 2005–07–01 22:48, Axamith napsal: Tvoje otázka není na trochu psaní, ale na knihu. V muškaření jsou začátky hodně těžké, ale když je překonáš, tak se ti voda krásně odmění. Vybavení : Mušák #5–6 (270 cm), plovoucí šnůra, naviják-kolečko, vlasce 0,08 –0,20 (doporučuji STROFT), brodáky nebo prdelačky, vesta, muškařský podběrák . . . To tak pro začátek. V první řadě si přečti nějakou knihu, např. Muškaření a vázání mušek od fy. HENDS a potom se seznam s nějakým muškařem, snad tě párkrát vezme sebou k vodě a poradí. Začínat sám je hodně těžké. Vydrž a budeš spokojen.
díky
reagovat - Sobota 2. července 2005 v 8:05 ® DEATH
-
No a nebo se do toho dá vlítnout bez znalostí jako jsem bezhlavě vlítnul já,ale to nedoporučuji,protože v tom případě musíš mít v okolí někoho kdo tomu rozumí a má na tebe nervy .
reagovat
Vím totiž jak jsem se ptal skoro na vše… - Pátek 1. července 2005 ve 23:48 ® Axamith
-
Tvoje otázka není na trochu psaní, ale na knihu. V muškaření jsou začátky hodně těžké, ale když je překonáš, tak se ti voda krásně odmění. Vybavení : Mušák #5–6 (270 cm), plovoucí šnůra, naviják-kolečko, vlasce 0,08 –0,20 (doporučuji STROFT), brodáky nebo prdelačky, vesta, muškařský podběrák . . . To tak pro začátek. V první řadě si přečti nějakou knihu, např. Muškaření a vázání mušek od fy. HENDS a potom se seznam s nějakým muškařem, snad tě párkrát vezme sebou k vodě a poradí. Začínat sám je hodně těžké. Vydrž a budeš spokojen.
reagovat