Chytej.cz

Přívlač na Seči? necteno

28.6.2005 | dzandys | 8.428 zobrazení | 31 odpovědí

Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde­?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:48 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> do příští středy mám antibiotika a pak tyden oraz, takze se snad letos este na štičky dostanu......i kdy­by melo snezit a mely padat trakaře.....

reagovat
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> nevím,jak u vás,ale u nás bylo dnes krásně!!Být takhle včera,tak jsem dnes na Seči:-(( ..tak se dej rychle dohromady,at letos chytneš ještě pár fišek:-)

reagovat
Středa 4. listopadu 2009 ve 12:40 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> já vzdávám též, od včerejška ležím s chřipkou:( fakt me to štve..vrchol sezony a ja nemůžu k vodě:(

reagovat
Středa 4. listopadu 2009 v 1:46 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> dle předpovědi to vzdávám:-(( …pro letošek mají vyhráno..

reagovat
Pondělí 2. listopadu 2009 v 15:51 ® FISHERBOY
FISHERBOY

tak to potom joo:D

reagovat
Pondělí 2. listopadu 2009 ve 13:10 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> myslím nafukovací:-D

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 23:22 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> cože ???pán se vozí na člunu jo???:D trochu luxus na sečské poměry:D:D:D

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 ve 20:03 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> tam..na pláži i výš..tam jak říkáš ty,jsem asi ještě nebyl,potřeboval bych provést:-) no,jestli dám dohromady k člunu motor,tak to tam projedu všechno a pak at se těší!:-)

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 19:55 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> na Ústupkách ..myslíš tam na Pláži proti Drnu?? tam jsem chytal asi dvakrat.. ale prej tam ryby sou a vlačí se tam dobře páč tam je písek a nemas kde uváznout…ja zase třeba radši Můldy (mezi Drnem a židovskym hřbitovem) takovy ty vymletý skály…tam je dost velká hloubka a věřím že tam dravec bude…zatim sem ho ale nepřekecal k zaberu:D

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 19:44 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> holohlavej..za­tím..ještě nejsem..a na gumy chytám až v druhý lajně.Rotačka a woby..až pak gumy.Byl jsem tam asi před měsícem a chodím hlavně velký jezero a pak Ustupky

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 19:37 ® FISHERBOY
FISHERBOY

nedavno tam byl chlap s dvouma vláčákama , cely v maskačich, holohlavej a trhal na kamené obci jednu gumu za druhou , tos asi nebyl ty co?

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 19:31 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

tak to je možné že se potkame…ja jezdim bud v patek nebo v sobotu..

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 18:38 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> možná se ukážu příští týden…možná..

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 18:21 ® cercer
cercer

mě nepřehlédneš-velkej baťoh na zádech, dva vláčáky v ruce,čímdál menší klobouk na hlavě ..poznáš mě!:-D

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 18:09 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> hh bylo by mi ctí, ale myslím, že bychom se nepoznali:D

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 18:02 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> no,jezdím tam tak 4,5 do roka,třeba se tam někdy potkáme:-)

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 17:57 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> loni nevím, já jsem ted 3 roky neměl povolenku a na Seči jsem nebyl…letos jsem se s radostí k rybaření vrátil.nadchla mě přívlač, tak jsem se do toho vrhnul a můžu říct, že to byla ta nejlepší volba…

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 16:41 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> hm..vloni tomu taky moc nechybělo,ne?Od­jížděl jsem,když tam bylo mezi asi metr hloubka a porád klesala..je to zajímavé,vidět vypuštěnou přehradu:-))

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 16:31 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

cercer1> přesně tak…je to ta velká vodní ,,placka" u hráze , ostrůvku..čekam kdy nastane zase stav kdy bude možno přejít na ostrůvek suchou nohou, jako tomu bylo asi před 4 rokama:)

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 16:22 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> jo,štičky byly v pobřežních travách..to velké jezero,myslíš mezi Sečí a ostrovem?Nejsem odtamtud,tak ty názvy ještě moc neznám,ale bývám tam ubytovanej..

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 16:05 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

taky mam radši menší stav vody, ale je pravda ,že když byla zaplavena špice (ta mezi Drnem k přítokem) a voda byla i v keřích a pobřežních travinách.. tak tam sídlilo poměrně dost štik(spíš štiček) tak si človek i zachytal.. jinak na kamenné obci je ted krásně vidět tvar břehu ..... a dalo se tam najít dost utržených nástrah:D jinak nedavno sypali na velké jezero kapry , tak to tam je ted jak o rybářských závodech…

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 15:54 ® cercer
cercer

no,naplněné léto…spíš celej rok..mám radši,když je tam vody méně..jinak díky za info.

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 15:48 ®  reakce na …

FISHERBOY> to je přítok že?!

reagovat
Neděle 1. listopadu 2009 v 15:43 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

jojo vím kolik je vody… po ,,naplněném" létu voda šla tak o 3–4 metry dolů…takže místy sucho

reagovat
foto/forum/2009/th-img10776.jpg
Neděle 1. listopadu 2009 ve 14:50 ® cercer
cercer

fakt je to tak těžká voda??:-)

reagovat
Sobota 31. října 2009 v 1:47 ® cercer reakce na …
cercer

FISHERBOY> nevíš kolik je vody?

reagovat
Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:45 ® FISHERBOY
FISHERBOY

čau chlapi, na seč jezdím pravidelně každý týden a málokdy se mi stane, že nechytím vůbec nic. je pravda že žádný obři, štičky kolem míry, když ne štika, aspon nějaky okouni…předevčírem jsem byl, a zrovna teda ani ťuk ale minulou neděli štika kolem míry a asi 5 okounů.. ted se to tam vláčkaři jen hemži takze ryby sou proškolené až až

reagovat
Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:10 ® cercer
cercer

tak jak,už se tu změnilo něco k lepšímu??:-)

reagovat
Středa 29. června 2005 v 10:48 ® dzandys
dzandys

Já si co se týče Seče moc nevyberu. Tchán tam přišel k chatě,takže co bych neudělal pro blaho rodiny ,že?Co je tak vidět nějaký ryby se tam najdou asi všude. Místní borci tam ,co se týče dravců, učí plavat rybičky hlavně v úžině,ale že by někdo něco vytáhl jsem si nevšiml. Mě za ten týden rafla štika(tak50) do ocásku twistra a to je vše. Na mělčinách je vidět hafo velkých bolenů,ale to je asi o ničem. Naházel jsem jim tam už všechno z plechu,dřeva i gumy na vlasci i šňůře co mě napadlo a prd. Je tam asi problém v tom,že je tam břeh na kterým se člověk neschová a ty mrchy z toho asi mají bžundu.

reagovat
Středa 29. června 2005 v 8:14 ® piskot
piskot

Na Seči jsem byl jen jednou a co se jí musí nechat ,tak docela slušná příroda. Štičky jsem tahal na kopyta 2" průhledných barev docela dost,ale ¨jen mírové. Když jsem zkoušel rybyčku tak záběry byly okamžité,leč vždy mi to ty potvory ufikly. Pokud jsem dal lanko rybyčky se ani nevšimly. Proto jsem na rybku už nechytal a jen vláčel. Ani okouni moc brát nechtěli. Nejhorší bylo,že když sem ne jednom místě hodinu házel a zkoušel od mikrotwisterů po 2,5" kopyta a pak tam hodil čeřínek,tak jsem vytáhl snad 10 okounů od 15–25cm. V ten moment jsem šel napivo Co jsem vysondoval tak vím a věřím,že tam velké štiky jsou a zdržují se nejvíce v hájeném pásmu u přítoku ,kde se neloví,ale ke všemu jsou už tak vyškolený,že na rybáře házej deku. Byl jsem tam tejden v září a jako pohodová dovča to ušlo ,ale na ryby už bych tam nejel.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1