Chytej.cz

ŽELIVKA 6 - nádrž Sedlice - zná to tam někdo ? necteno

27.6.2005 | joba | 5.214 zobrazení | 6 odpovědí

O tomhle víkendu jsem jel na blind na ŽELIVKU 6 – nádrž Sedlice, nikdy jsem tam předtím nebyl tak jsem si toho moc nesliboval,ale to co se tam dělo to byla síla. Celou sobotu a na neděli (v povolených časech samozřejmě) tam nikdo kam sem až dohlídl nic nechytl,jednou deně někdo sekl ale nic. nuda na nic to nebralo, když nepočítám pár okounků a plotic na červíky na bič když jsem chytal nástražní rybky, tak to bylo mrtví, většina lidí odjela už večer,zbytek se marně snažil i v noci (marně). Když už jsem chtěl v neděli odjet tak jsem se ještě šel projít po hrázi. Když jsem se otočil z přehrady na druhou stranu pod hráz kde je prostor cca 30×6 m viděl jsem že tam něco malýho zalovilo. Jen tak zkusmo jsem tam hodil malou rotačku a po pár náhozech se mi tam oběsilo celkem 5 štiček dětiček do 40 cm,několik okounů a jeden jelec . pak jsem tam zkusmo hodil brčko z žížalkou a měl jsem 2 kapry 54 a 42. ani nevím jestli se tam může chytat ale zákaz jsem tam neviděl ani v papírech. To co jsem tam chytl bylo cca za hodinu. Za dvy dny nahoře ani ň a to všichni…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. července 2012 ve 13:25 ® BigMike

7 let poté…:)) Výbor naší MO chce letos udělat výpad místo na tradiční Lipno, na přehradu Želivku 6. Narazil jsem tady na to téma.Můžete mi někdo říci Vaše zkušenosti s touto vodou, možnosti ubytování pro asi 10–12 lidí atd? Slyšel jsem, že tam má Jednota Tábor rekreační chatu, nejezdíte tam někdo? Díky za reakce.

reagovat
Středa 29. června 2005 v 18:00 ® joba

Quote: On 2005–06–28 20:07, zdepa napsal: to joba: tak o těch 14 dnech povoleného chytání ve vejvaru nic nevím a dost mě to překvapuje. Jestli tam ty ryby fakt byly, tak je měla MO ČRS Humpolec odlovit a dát zpět do přehrady, a ne tam povolit chytání. Masaři si nacpali mrazáky a  normální rybář na přehradě zapláče .

To mi psaly z MO HUmpolce,že občas tohle dělají-nebo spíš dělaly,nějaký pan Fiala…

reagovat
Úterý 28. června 2005 ve 21:07 ® zdepa

to joba: tak o těch 14 dnech povoleného chytání ve vejvaru nic nevím a dost mě to překvapuje. Jestli tam ty ryby fakt byly, tak je měla MO ČRS Humpolec odlovit a dát zpět do přehrady, a ne tam povolit chytání. Masaři si nacpali mrazáky a  normální rybář na přehradě zapláče .

reagovat
Úterý 28. června 2005 v 11:03 ® pejik

Znám to tam velice dobře. Mám tenhle revír snad nejraději. Pod vývařištěm se opravdu chytat nesmí. Jinak osobně navštěvuji spíše přítoky tohoto revíru a jsem s ním velice spokojenej, je zde dost slušná obsádka dravců-candát, štika, okoun, sumec apod

reagovat
Úterý 28. června 2005 v 9:37 ® joba

to zdepa : díky včera jsem to taky zjistil,že se tam mohlo chytat jen asi 14 dní když to tam spláchlo velký množství ryb,který by pochcípali. Na Kraskově je to dovolený,ale to je asi tím,že je to soukromej revír a platíš asi kolem 500 na týden

reagovat
Pondělí 27. června 2005 ve 22:07 ® zdepa

bacha, ve vejvaru pod hrází se nesmí chytat. Kdysi se tam chytávalo, ale to už je dávno. Kapři teď neberou. Skusil jsi sumce a nebo candáty, chytil jsi něco?

PS: kolega mi říkal, že kapři neberou ani místním masařům. A to je už co říct. Jinak ryby tam jsou i pěkný, dost jich přišlo nedávnou při přívalových deštích s vodou. Hlavně kapři

reagovat