Vyhledávání
Rybaření v kalné vodě
27.6.2005 | Vydrus | 5.473 zobrazení | 11 odpovědí
Vím, že i ve vodě, která je jako kakao se často skrývá překvapivý úlovek. Jak ale ryby přilákat, aby se na záběr nečekalo hodinu i déle. Máte někdo zkušenosti a osvědčený recept? Díky!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. července 2005 ve 14:50 ® Dream
-
Když začíná podzim je to velice slibné období na chcení trofejníh pstruhů. I když listí je po celém sloupci vody. Tak chodím často lovit do nadjezí kde se dá ještě sem tam chytat. A nebo měním vláčecí proutek za mušák a jdu se pobavit s muškou…
reagovat - Středa 13. července 2005 ve 14:44 ® Dream
-
Quote: On 2005–07–13 13:31, navijak napsal: Bavite se tu o kalne vode;ale co kdyz je hladina jeste k tomu napr. o pul metru vys nez je normalni stav?Da se i za techto podminek chytit ryba? I za tohoto stavu vody se dájí nachytat ryby ale je to velice těžké. Já rád lovím ryby tady snařím se lovit ryby za každých podmínek… Jelikož lovím ryby jak na přívlač tak i na mušku tak si většinou zachtám za jakýchkoli podmínek samořzejmě nemohu čekat tolik ryb jako když jsou dobré podmíky ale nikdy se mě nestalo, že bych nechytl rybu.
reagovat - Středa 13. července 2005 ve 14:35 ® BigMike
-
U nás jedno s druhým
reagovat) Sna dnyní spíš zvedlá a ne tak zakalená Lužnice. Nechá se chytit, ale spíš mám lepší pocity a zkušenosti z nižších stavů. Ale co Povodí u nás v okolí začalo prznit podjezí (Špačkárna, Planá n. Luž a vypadá to i na Soukeník), je to už jedno! Jinak napodzim, když začnou pouštět rybníky a jde listí je to na přívlač i ničem!!!
- Středa 13. července 2005 ve 14:31 ® navijak
-
Bavite se tu o kalne vode;ale co kdyz je hladina jeste k tomu napr. o pul metru vys nez je normalni stav?Da se i za techto podminek chytit ryba?
reagovat - Středa 13. července 2005 ve 14:15 ® Dream
-
Hmm já když je u nás špinavá voda tak lovim většinou na tmavé woblery. A snažím se lovit v mělčináchmimo hlavní proud a většinou i když je voda jak kafe tak ty ryby tam jsem a dají se chytat v celku úspěšně a většinou se mě také povede chytit nějakého pěknýho pstruha naposled se mě povedl chytit 50cm duháka.
reagovat - Středa 13. července 2005 ve 13:43 ® BigMike
-
Dream: když už tedy přeci jen jdu, tak zelenožluté fluo twistery nebo bílé. Woblery v reflexních barvách, pak hodně tmavé a když ani potom nic, mrskám to vším co je po ruce
reagovata ono většinou nic
Radši jedu na stojáka
.
- Středa 13. července 2005 ve 13:21 ® Dream
-
Quote: On 2005–07–13 10:04, BigMike napsal: Přívlač, jak se to moc zakalí, nic nechytám!
A NA JAKÉ NÁSTRAHY CHYTÁŠ V KALNÉ VODĚ BARVY ATD…
reagovat - Středa 13. července 2005 ve 13:20 ® Dream
- reagovat
- Středa 13. července 2005 v 11:04 ® BigMike
-
Přívlač, jak se to moc zakalí, nic nechytám!
reagovat - Středa 13. července 2005 v 10:56 ® hajan
-
kalna voda, jedine stovky
reagovat - Pondělí 27. června 2005 ve 12:34 ® ywan
-
jeden týpek chytáva v „káve“ jalce a mreny na plávanú – nacháva splavovať popri brehu, max.1m. väčšinou s červom
reagovat