Chytej.cz

Balaton - Maďarsko povolenka. necteno

27.6.2005 | Richard | 11.340 zobrazení | 16 odpovědí

Tento rok budu trávit dovolenou v Maďarsku na Balatonu. Potřebuji informace o prodeji povolenek, jejich cenách a případných odlišnostech v rybářském řádu ( doby lovu a pod). Dík za info.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. března 2008 ve 20:13 ® Rumos reakce na …

Neaktuelni prispevek, ale… Byl jsem tam loni v zari, chytal v Balatonfured. Povolenka se da koupit v informacnim stredisku. Koupil jsem ji asi za 200Kc na tri dny. Jinak nic moc. Nejaky cejn. Lepsi lokalita je zapadni casti poloostrova Tihany. Zda se, ze tam je hloubka. Spatny pristup k vode, chtelo by to clun.

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 0:11 ® rgb23
rgb23

Ani né za měsíc mám příležitost jet na týden rybařit k Balatónu. Podle googlu dost mělká voda a rybajda nic moc… Máte nějaké zkušenosti? Váhám jestli vůbec jet + co se tam dá v dubnu reálně chytat.

reagovat
Neděle 1. července 2007 v 11:47 ® Robur
Robur

no v úterý tam jedu, ale jestli vám něco naápíšu, tak leda maďarsky

reagovat
Pátek 29. června 2007 v 10:43 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – a včilkaj mlčíš, co je došel ti pušnej prach???

reagovat
Úterý 26. června 2007 ve 22:20 ® regulus reakce na …
regulus

njesek – no ono tak do čista pravda není, u baráku chytne h***o a na Balatonu kulový a ještě k tomu maďarský. -:)))

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 22:40 ® njesek

Robur:vodu máš u baráku a jedeš tak daleko??:-))

reagovat
Neděle 24. června 2007 ve 22:40 ® njesek

Robur:vodu máš u baráku a jedeš tak daleko??:-))

reagovat
Neděle 24. června 2007 v 15:05 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – kašli na Balaton v Maďarsku, když můžeš jet na ten za Brnem. -:))))

reagovat
Pátek 22. června 2007 ve 21:35 ® Zcuter
Zcuter

jestli ti můžu doporučit tak zůstaň někde hned na severní části na jihu tak tam je hodné plidko!!s ryb­.povolenkou ti neporadím ale jinak si myslím že by se tam zachytat mohlo.byl jsem tam asi před 5 lety-to jsem jěště nerybařil- ale byla tam hodně zakalená voda na dně hohně bahna a tam kde nejsou pláže tak jsou jakésik vodní řasy.ale to jenom tak do 15m od břehu(občas tam vykukuje jakýsik ,,had,, kterého jsem se snažil chytit ale vždycky se schoval.je tom hodně mušlí-mušlová pole-jenom je najít.a maďaři umí ovládat celkem dobře němčinu-no uměli-jelikož se učím angličtinu tak mi je to na p*d..ale klika že matka od tama pochází takže jejich ,,klebetání,, se dá pomocí matky překladatelky porozumět.

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 18:05 ® Robur
Robur

a už nic?

reagovat
Pátek 22. června 2007 v 0:12 ® Alf
Alf

Z Balatonu zkušenost nemám, ale několikrát jsem byl v Maďarsku na Tisze. Polenku prodávaji v každym rybářskym krámku, kterých tam je spousta. Pokud si vzpomínám dobře, tak to vycházelo na nějakých 10tis forintů na týden + něco málo rybářský lístek. Ale pravda, že to tam nikdo neřešil a nekontroloval. Trochu problém se s nima domluvit, angličtinu neovládají, z němčiny výjimečně základy, ale jsou ochotní a když se jim řekně „fishing licence“ + naznačí rukama nohama co člověk chce, tak jim to dojde.

reagovat
Čtvrtek 21. června 2007 v 19:35 ® Robur
Robur

?

reagovat
Čtvrtek 21. června 2007 v 10:41 ® Robur
Robur

je něco nového, za týden tam pojedu, jak je to tam s vláčkou, povolenkou atd. co víte, napište, díky

reagovat
Pondělí 27. června 2005 v 18:23 ® efendi
efendi

Nevím jak vy, ale já byl u Balatonu asi před 20 lety /kruci to to letí/ a tak 300 metrů od břehu bylo kolem 0,5 m vody. Nedovedu si zde rybolov dost dobře představit. Ani si nevzpomínám, že by zde někdo chytal. Ale byla holt jiná doba .....

reagovat
Pondělí 27. června 2005 v 18:03 ® gadasnik

Je to pozpátku pár let,co jsem rybařil v na Balatonu,ale se zaplacením ubytování v kempu jsem automaticky mohl z pozemku,který náležel kempu chytat. Název kempu si nepamatuju,ale možná ho dohledám,ta jejich hatlamatilka je strašná.

reagovat
Pondělí 27. června 2005 ve 12:41 ® Korben

Zdar na balatonu jsem byl loni a zadnou povolenku jsem nepotreboval ptal jsem se na ni na miste a mavali rukou byl jsem tam tyden a nikde zadna kontrola tak asi zadnou nepotrebujes

reagovat