Chytej.cz

Nocni privlac necteno

23.6.2005 | remiet | 2.585 zobrazení | 7 odpovědí

Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 20. března 2010 ve 22:17 ® pipa
pipa

nejlepši večer …

reagovat
foto/forum/2010/th-img12564.jpg
Čtvrtek 18. března 2010 v 19:04 ®  reakce na …

DEATH> To mas pravdu ze to neplati:) protoze ja rad v noci chytam na cerneho twistra a candosi se mohou posrat:) nekdy:)

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 20:57 ® ywan

niekedy potiahnem aj do 01:00 ale výsledky nič moc. sem tam nejaký menší zubáč na plytčine. ale celkom ma to baví, v noci je to trošku iné ako cez deň – viac adrenalínu

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 18:04 ® DEATH

Vláčení v noci. Jde o to,kdy tomu říkáte noc,pro mě je noc 20:00 a víc. Jo,jsem spokojen,protože čím je blíže k soumraku jejich aktivita stoupá. Končím vláčku až v momentě,kdy moje hody přestávají být přesné,to znamená,že už vidim skoro prd. Jinak na noční vláčku používám třyptky a twistery,na kterých později zůstávám,protože když už moc nevidíte a urvete to,tak to bolí nejmíń,používám tzv.„jedovaté barvy“. Myslím tím twistera,který je například horzně svítivě zelenej,nebo jiný barvy,ale čím výraznější,tím lepší. ale vždy to neplatí.

Takže to shrnu,vláčím večer,úspěchy jsou,je to perfektní až na urvané nástrahy.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 17:57 ® Candatar

Kromě 2 utopených vláčkářů, které jsem chytil při lovu candátů na mrtvou rybičku, téměř žádné.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 16:01 ® Milky
Milky

Minulý rok jsem chodil vláčet v noci skoro každý den (vlastně večer). Myslím, že podobné fórum tu už bylo a psal jsem tam dost podrobně, co si s sebou vzít a výsledky. Já vláčím na woblery a i ostatní, co je vídám v podvečerních hodinách u vody je mají. Asi to není jen tak samo sebou. V noci se ryby řídí sluchem, potažmo vibracemi. Woblr je v tomhle asi spolu s rotačkou nejdráždivější.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 15:28 ® joba

Taky by mě tohle téma zajímalo. Po pár utržených nástrahách jsem to vzdal. a už jsem to nezkoušel. Na co je to v noci nejlepší ? Wobler, twistr, třpytka…?

reagovat