Chytej.cz

Hrouzek - kde? necteno

22.6.2005 | MichalB | 3.683 zobrazení | 7 odpovědí

poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 25. června 2005 v 16:44 ® Láďa

Vltava pod Trojou je plná hrouzků,stačí ponořit čeřen a můžeš jít na trh prodávat. To není sranda,ale holá pravda.

reagovat
Sobota 25. června 2005 v 0:59 ® Láďa_vydra

Hrouzek se dá chytit někde u Ronova n/D

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 23:44 ® Maili1

Quote: On 2005–06–22 13:54, MichalB napsal: poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal

Poradil bych ale je to soukromí písák sám tam na ně chodím ale mám to povolený to se špatně říká aby s toho nebyl malér

reagovat
Středa 22. června 2005 v 17:36 ® MichalB

zkusim tu berounku.. diky

to hrouzek: chápu…

reagovat
Středa 22. června 2005 v 17:07 ® Hrouzek
Hrouzek

já bych dal hrouzkům celoroční hájení )

reagovat
Středa 22. června 2005 v 16:53 ® joba

nebo rozhrň dno a hoď tam čeřen… když narazíš na dobré místo (na berounce je to o. k.) tak jich tahám i přes deset najednou , ale musíš dobře zkalit a pak ho tam házet, jinak na udičku a bílího červa jdou po jednom taky…

reagovat
Středa 22. června 2005 v 15:28 ® hraji
hraji

Nechci být chytrý, protože jsem z Brna, ale menší i větší toky v místech, kde je proud, chytat na dně na bílého červa, kousek hnojáčka nebo larvu chrostíka (živé dřívko). Myslím, jak znám řeky v okolí Prahy, že na Berounce by to neměl být problém. Nejúčinnějčí je zabrodit do proudku o hloubce 0,5 až 0,8 metru, nohou přehrnout dno, aby se zakalila voda a za chvilku hrouzci najedou. Chytám je na plavanou na malinký splávek a háček 14

reagovat