Chytej.cz

Nemá někdo zkušenost se člunem FISHHUNTER 360? necteno

22.6.2005 | Miky | 2.596 zobrazení | 4 odpovědi

Uvažuji o koupi nafuk. člunu a nerad bych koupil něco, z čeho se nedá prakticky chytat. Budu chytat převážně na tekoucí vodě (Labe). Předem dík.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. června 2005 ve 23:59 ® Láďa_vydra

Nejlepší je laminátka , nafukovací člun je skladný ale dá se propíchnout ,hůř se na něj přidělává motor apod. Každá varianta má své výhody a nevýhody. Je pravda že u fischhuntera je kvalita trochu slabší. Pokuť trváš na gumovým člunu mohu ti doporučit Fisch ranger FT 325 ten má material podstatně lepší a má i vyztuženou(pev­nou) podlahu. jestli by jsi měl o něj zájem mohu ti ho sehnat za rozumnej peníz.

reagovat
Středa 22. června 2005 v 17:54 ® Kazan

Šmarjá jen ne fišáka a Labe, 360tku jsem vlastnil a dřel se s ní po Labi také, dnes ke své spokojenosti mám umělohmotnou skládačku. Několik nevýhod fišáka: lehko se píchne jak háčkem, tak musí člověk dávat neustále pozor u břehů na kamení, případně různé větve pod vodou taky nic moc, kuřák si taky musí dávat majzla aby nepoškodil člun, i když je člun zdánlivě velký, zas tak moc věcí se tam nevejde, strašně se na něm člověk při pádlování nadře, a to nemluvím o tom že by se s ním mělo jezdit proti proudu, sbalenej zabere poměrně dost místa v kufru a po čase bude praskat pvc díky stárnutí, je poměrně drahý, dnes je na trhu dost nafukováku obdobných parametrů za podstatně nižší cenu. Rozhodně bych šel do nějaké pramičky z plastů nebo laminátu i za cenu nějaké té kačky navíc, dnes je taky dobrý výběr a hodně výrobců.

reagovat
Středa 22. června 2005 v 17:36 ® 

tiež som niekedy uvažoval o fishhunteri,ale predavač,vášnivý rybár mi ho vyhovoril,že sa prakticky na rybolov nedá využiť a odporučil mi gumenný čln s pevnou podlážkou. Fishhuntera som mal možnosť vyskúšať a som rád,že som sa vtedy nechal od predavača presvedčiť. Za peniaze,ktoré dáš za huntera,zoženieš starší nelepený gumák s pevnou podlážkou a zrkadlom na úchyt motoru

reagovat
Středa 22. června 2005 v 15:05 ® remiet

No, z vlastni zkusenosti mohu rict ze FH 360 lze maximalne v sede vlacet, ale chytani na polozenou uz bude boj. bic nebo houpacka nerealizovatelne. Na privlac jeste, ale jinak bych to nedelal. Jo a kup si rovnou elektrickou pumpu do autozasuvky, jinak pred kazdym lovem pocitej krusnych 30 minut poctiveho pumpovani

reagovat