Chytej.cz

K70 - fraška nebo podvod ??????? necteno

22.6.2005 | toulovec | 16.556 zobrazení | 104 odpovědí

V minulých dnech jsem několikrát reagoval na stránkách ankety www. K70. wz. cz. Spolu s několika kamarády a spolupracovníky jsme projevili nesouhlas s touto anketou a připojili svoje hlasy pod „NE“. Druhý den jsme však překvapeně zjistili, že naše hlasy byly anulovány a anketa vesele jede znovu bez našich hlasů. Když jsem na výše uvedených stránkách projevil velice slušnou formou svůj nesouhlas s touto činností a označil tuto anketu za zmanipulovanou, anketa ze serveru dnes ráno zmizela úplně a nedostanu se ani do diskusního fóra. Co si myslíte o tomto jednání? Přijde Vám toto jednání jako férové? Mám pocit, že bude něco shnilého ve státě .............­......... Hodláte tuto podivnou akci i nadále podporovat???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 23. května 2006 ve 22:30 ® troll reakce na …
troll

Od června platí nový zákon a provozu na pozemních komunikacích. Právo měřit rychlost a dávat pokuty dostanou i městský policajti. Provoz MP se stane pro obecní úřady rázem ziskovou činností. Radar stojí 20.000,– Kč. Na místě je možno udělit pokutu 30.000,– Kč. Za týden v obci nikdo rozhodně rychleji nepojede, to mi věř. Jako v Německu. Kde není strach, není pořádek. P.S. to jen k té rychlosti Stejné je to i s pytláctvím. Až bude na místě pokuta 50.000,– Kč, budou chodit pětičlenné hlídky a do měsíce je u vody klid. Veškeré blouznění o RS bude pasé. RS se totiž v tu chvíli vyplatí. Poctivý rybář může plesat, darebák ať pyskuje. K70 je jistě nesmysl, křiklouny jsou spíše zase jen kapraři spící ve svých bivacích.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 8:21 ® pif
pif

kodlcan.čoveče,to je krásný,že bereš ryby špatně seknutý.mě to připomíná jednoho člena načeho spolku,které má každé rok kolem 150 potočáků velikostí kolem 27 cm!!!.to by mě nevadilo,právo na to má.ale nádherný je,jak,když se ho zeptáš,proč bere takový prcky,to okecává.ono ty jeho všechny ryby by vrácení do vody nepřežili.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 1:13 ® kodlcan

Myslim, ze zavedeni hornich mir by vseobecne prospesne bylo. Vice rybaru by melo sanci ulovit si svou „trofejni rybu“. Rybaru do znacne miry kazdym rokem pribyva a chytit „slusnou“ rybu zacina byt pomalu problem. Myslim, ze by se vsak toto pravidlo melo tykat i jinych druhu ryb, zejmena dravcu. Soudim, ze treba zpetne pusteni 80cm kapra nebo 100cm stiky by melo byt pro rybare tim nejvetsim pozitkem. Neni to nadhera – divat se jak davate svobodu rybe ktera je prez deset let stara???? Jsme preci SPORTOVNI rybari… hlavu ryby pribitou na zdi povazuji spise za projev EGA nez za cokoliv jineho…

Hezky den vam vsem.

PS: ja osobne poustim 99% vsech ryb. Vyjimku tvori pouze rybky spatne seknute – ktere by neprezili zpetne vypusteni :-(( ((

reagovat
Pondělí 4. července 2005 ve 12:39 ® Donald
Donald

Rybář11: retardovaný nejsu-to tě můžu ujistit .Že je kapr škodná, to vidíš na každém menším rybníčku, který je bez jakékoliv vegetace a úplně hnědý, jak kapři ryjí v blatě. Vychytat je, je blbost. Jsem rád, že tu jsou a že můžu chytit něco jiného než plotku nebo cejnka. Ale jak by asi ty rybníčky vypadaly, kdyby tam opravdu byli i kapři přes 70, kteří té potravy spotřebují mnohem víc. Uživyly by je ty rybníčky?A nebo by muselo být dokrmování?A nebo by muselo být menší množství menších kaprů?Je fakt, že na štěrkáčích to nevadí, ale vždyť tam ti kapři jsou a dostanou je opravdu jen kapraři a ne masaři. Nechci urazit rybáře, kteří takovou rybu ještě nechytli, já mám taky jen kapra 56 a to při lovu parem. Ale je fakt, že takové ryby v našich vodách jsou a masař je prostě namá šanci chytit. A co se týče porybných, tak jim nemůžem nic vyčítat (ikdyž znám 2, kterým bych sebral odznak i s občankou). Taky chodí do práce a nemůžou sedět u každého pytláka. A vyjít večer na obchůzku kolem řeky, tak to si koleduje přinejmenším o vykoupání. Prostě to je můj názor na K-70. Prostě další zákon k porušování. Stejné jako zavedení 50 v obci. Kolik lidí ji dodržuje kromě autoškol?A kolik lidí by toho kapra nad 70 pustilo?Věř mi, že asi to samé procento, jako lidí dodržujících 50km/h. Prostě kdo se na tyto kapry specializuje, tak je chytne. Stojí to sice hodně peněz,hodně času a hodně nervů, ale jde to. A tento člověk takového kapra stejně pustí,pro něj jsou tyto zákony zbytečné. A řekněme si upřímně, kolik z nás chodí jen na tyto velké kapry?Alespoň já si jdu k vodě zachytat, jedno co-tlouště,karasy,cej­ny, prostě co bere nejvíc… a když příjde kapr jsem rád, jako třeba v pátek během hodiny chytání na rotačku: 12 jelečků,2 ogoše, jedna plotka a kapr 49. Vše na rotačku a regulérně za hubu(jen ta plotka byla menší než ta třpytka, tak to nešlo jinak než že byla podseklá).

reagovat
Pondělí 4. července 2005 v 11:44 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

rybar11: Každej má nárok na úlet

reagovat
Pondělí 4. července 2005 v 10:54 @ 

rybar11: OK. Postavil jsi se k tomu jak chlap.

reagovat
Pondělí 4. července 2005 v 10:39 ® rybar11

Asi jsem se trochu unáhlil. Nemohl jsem překousnout, že kapra nazývá škodlivou rybou pro rybníky a spotřebu sumce srovnává s úlovky člověka.

reagovat
Neděle 3. července 2005 v 9:43 ® Milky
Milky

ZN: Klííííííííííí­íííííd! Ty startuješ na každou provokaci. Má svůj názor, co s tím uděláš? Na jinom serveru by to někdo smazal, tady se to spíš rozmázne

reagovat
Sobota 2. července 2005 ve 20:35 @ 

rybar11: začínám přemýšlet o pojmu retardovaný. Nic moc mě při tvém příspěvku nenapadá, jak že není retardovaný jako retardovaný. Tos nemoh myslet vážně. B. B. to napsal docela bez komentáře.

reagovat
Sobota 2. července 2005 v 15:40 ® xycht

BoBo-Falknov: souhlas, nemam co bych dodal…

reagovat
Sobota 2. července 2005 ve 14:42 ® havel
havel

rybar11: Člověče, co blázníš… dyť uznej – na tom co napsal Donald, něco je. bohužel

reagovat
Sobota 2. července 2005 ve 13:03 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Rybar11: Názor je docela v pořádku, řekl bych, že po dlouhé době konečnš hodně rozumný názor. Jestli je něco „retardovaného“, pak je to jen Tvá reakce. To na co Ty reaguješ, nikde zmíněno nebylo.

reagovat
Sobota 2. července 2005 ve 12:49 ® rybar11

donald: Takže porybné vystřílíme, kapry vybijem. K čemu je vlastně rybářský svaz, aha aby nám ty kapry vysadil a rybáři je podle tebe nekontrolovaně zmasařili.

Kapr je největší škůdce našich vod (podle Tebe), proč ho vlastně vypouštíme.

Nezlob se ale tohle je retardovaný názor!

reagovat
Pátek 1. července 2005 v 16:55 ® Donald
Donald

Vy jste rybáři? Od čeho je rybařina? Alespoň pro mě jsou to chvíle strávené mezi přáteli na klidném místě a když něco chytíme,jsme rádi. Ale po přečtení celých stránek o K-70, se mi udělalo zle. Já sem si myslel, že rybář je klidný a trpělivý člověk. A tady jsou zatím jen dohady a výbuchy. Už historie nás naučila, že čím víc zákazů, tak několikrát více překračování. Na rybářské schůzi se jeden pstruhař snažil taky vytvořit skupinu, která by se snažila zvýšit míru pstruhů a omezení jejich lovu a já nevím co všechno. Do toho jeden rybář namítl – ale vždyť Vás nikdo nenutí si ty ryby brát domů. A popravdě, nedokážu si představit, že bych došel na rybník, kde bych věděl, že je třeba 10 kapitálních kaprů a já tam hodil kuličku a doufal, že chytnu toho nejmíň popichaného k vůli fotce a pak bych se s o statními rybáři na konci roku hádal, kterého kdo chytil kolikrát. Co by se vlastně změnilo K-70?Jak by se ryby vysadily, tak by tam zase byli ti samí masaři, s tím rozdílem, že kromě malých kaprů jim nabídnem i kapry velké, které my ostatní budem pouštět?A kon­troly?Vždyť to ani pořádně nejde. Za pytláctví máte až 5 let a já už vím o 2 případech, kdy pytláci vytáhli na porybného kvéra. Vždyť za vraždu víc nedostane. A má poslední námitka – i v rybnících má platit zákon přírody. V mnoha rybnících nejsou sumci, kteří by pomáhali přírodě udržovat stav kaprů na rozumné úrovni, to můžou jen lidi a tuto výhodu chcete přírodě vzít. A uvědomte si, že na mnoha rybnících nejsou ve vodě žádné rostliny, protože je kapr vytrhává i s kořeny. Vždyť on je vlastně škůdce našich vod. Toť vše z mé strany.

reagovat
Pátek 1. července 2005 ve 12:51 ® toulovec
toulovec

dzorzo:nezlob se na mě, ale veř opravdu tomu, že když něco řeknu je to pravda a nezpochybňuj má slova, už to tu padlo asi 100× !!!!! tady máš slova Pana Havlíčka je to z MRKu, těch 10 litrů jsem si z palce nevycucal !!! Petr Havlíček – ® Po 27.6.2005 20:53:49 Takže to zkusím popořadě. ZN: akce K-70 stále pokračuje sběrem podpisů do podzima letošního roku. Co s peticí uděláme potom se dozvíš. Nicméně možná jsi si stačil všimnout, že na několika MO už horní míra kapra 70 cm bude od příštího roku platit. Petiční výbor navázal kontakty s radou ČRS, jednali spolu a jednání bylo k našemu překvapení velmi vstřícné i k dalším změnám v RŘ. Myslím si, že to je alespoň kousek dobré práce. Samozřejmě z našeho pohledu. pupak: ano rádi bychom jedno nebo dvě „akvárka“ o velikosti cca 500–600 ha v ČR kam by se žádní kapři nenasazovali. Jenom ta povolenka by nestála 1300, -Kč, ale cca 10 000, -Kč.

bylo to delší, ale můžeš si to najít

reagovat
Pátek 1. července 2005 ve 12:01 ® dzordzo

To pupak: OK! Čtu tvoje příspěvky, nikomu neberu pohled na lov. Ovšem asi oba víme, že lovců, tak jak ty, je minimum, proti těm kteří si neváží ničeho a nic nerespektují. Vychovávat se dá pouze osobním příkladem, takže si myslím, že dříve či později si budeš muset vybrat jednu stranu barikády, nebo radši potoka. Vím, že ti taky není dvacet tak porovnej stav ryb a okolí vody před 20 lety a nebo jestli jezdíš ven tak ve světě. To CeP: máš pravdu, já jsem byl k Sekymu velmi, velmi tolerantní, řekněme, že už svoje dostal. Asi je mladej, holt žádenej učenej z nebe nespad! Mýlit se je lidské a odpouštět božskél

To Milky: Souhlasím s tebou, máš nějaký konstruktivní návrh jak něco vyřešit? Zbývá bohužel pouze rozbíjet zeď hlavou. Ale radši si ji omlátím než přihlížet tomu co se děje a ještě dít bude.

To Toulovec : Asi tě většina lidí pochopila. Co se týče uvolnění lokality za poplatek 10. 000 Kč máš asi nějaký špatný informace. To jsem samozřejmě zásadně proti (pamatuju doby, kdy se dalo na svazovou povolenku chytat všude). Jsem proti jakýmkoliv revírům jakýhokoliv významu. Protože u nás (myšleno SČ region) nejsou podmínky pro takový revír a cítím se jako občan diskriminovanej, že nemůžu chytat (za žádných !! podmínek např. chyť a pusť, úklid místa,….) např. na části řeky, která protéká státem jehož jsem příslušník. Trošku mě napadá paralela, že by třeba do Krkonoš nemohli ti co tam nemají trvalé bydliště. Takže pokud se vyčlení lokalita pro všechny ! členy ČRS, na které budou platit jiná pravidla jsem pro. To je totiž kousek od toho aby se zavedla jiná pravidla i na jiných revírech např. pstruhových. Pokud ti stávající pravidla vyhovují jsi šťastnej člověk ! Ale važ slova a takováhle informace, že se tam bude platit desítka to se zase jenom leje olej do ohně!!

To all: Ve všech reakcích mi pořád chybí více tolerance a nadhledu. Z příspěvků nevyplývá názor na generelní otázku : Jste spokojení se stávajícím RŘ a jeho flexibilitou ? Vše ostatní je jen šťourání, a nekonstruktivní kritika všeho co se hýbe, a tedy voda na mlýn ÚV ČRS.

Výzva vyberme tři nejpalčivější problémy stávajícího RŘ (třeba anketou). A pojďme sepsat taky petici. Třeba lepší než K70. Já už jsem těch námětů v časopisech i na tomto webu viděl milión. Třeba se podaří napsat nový RŘ bez asistence předsednictva. Co HaDe jen tak to vyzkoušet ! Jestli se ovšem někomu nechce !! ať se zdrží kritiky to by bylo sice hodně české, ale dost ubohé !!

reagovat
Pátek 1. července 2005 v 7:39 ® toulovec
toulovec

Drozdo: s tvým příspěvkem se plně ztotožňuju, díky za něj. Mě vůbec nešlo o Kapra, nebo K70, jen jsem chtěl upozornit na špínu a ne každý čte tuto diskusi od začátku až do konce a ví jak se kdo vyjadřoval a co obhajoval. Na mou otázku velice hezky odpovídá zástupce K70 pan Havlíček na Mrku a bez jakéhokoliv napadání všem velice odborně a ochotně odpovídá. Myslím že nebýt pana Radka Sekery, který vše způsobil svými podvody a lhaním, neměli bychom se tu v tuto chvíli o čem bavit. Obdivuju lidi, kteří ve vlastním volném čase dělají něco pro druhé, včetně iniciátorů jakýchkoliv petic, ale jsou prostě petice se kterými nesouhlasím a myslím že i zástupci těchto petic a lidi kterým je tato petice určena si prostě spočítají 1+1 a že nebudou hledět jen na hlasy na petici, ale i na hlasy, jichž by se petice mohla dotknout. Je relativně snadné nasbírat hlasy na petici, to podepíše kterýkoliv kolemjdoucí, ale je třeba zvážit, jestli je třeba takovou petici respektovat a zda taková petice má více přívrženců, nebo odpůrců. V K70 si zcela jednoznačně myslím, že nepomůže dobré věci a že má spíš více odpůrců. Možná se mýlím – já nevím. Velice mne například rozhodila informace, že by zástupci K70 rádi vyčlenili ze svazových vod jednu dvě lokality o rozloze 500–600 Ha (uvedeny byly namátkou Nové Mlýny) a rádi by z ní udělali kaprodrom s trofejními kapry a povolenkou např. za 10.000,– Kč, což mi přijde poněkud nefér vůči ostatním členům svazu, jimž je hypoteticky tato voda k dispozici. Myslím že na to, aby se vytvořila takováto obsádka bohatě stačí soukromé komerční revíry, kterých je čím dál víc. Navíc kolik máme v republice lokalit o takové rozloze, abychom si mohli dovolit jednu vyčlenit jen velice úzké skupině rybářů zaměřující se na lov jednoho druhu ryb a to ještě v trofejních velikostech.

reagovat
Pátek 1. července 2005 v 0:29 ® dudu

dzordzo-bohužel si nemůžu vážit aktivity skupiny „sportovních“ rybářů, kteří nahlodávají staré struktůry, aby tím získaly vlastní prospěch na úkor přírody s ostatních skupin. Těch tisíc dalších problémů se mi jevi tisíckrát důležitější než ten, za který bojují.

reagovat
Pátek 1. července 2005 v 0:20 ® Milky
Milky

dzordzo: Píšeš hezky, ale naráží to na to, že každý táhne za jiný provaz.

1. Rybsvaz na všechno peče. NIc měnit nebude, páč by to byla práce navíc a přísští rok by se našli další vyčuránci, kteří by chtěli po nich třeba ..... a to je zase práce navíc, kterou jim nikdo nezplatí
  2. Furt tady někdo mele o sportovní rybolovu – co to je??? V zákoně není NIKDE zmínka o sportovním rybolovu! To je zásadní věc, o které zase všichni pomlčí a snaží se prosadit jen svůj maličký zájmíček.
  3. Když už májí snahu, proč tam není nic třeba o protihrotech, když jsou tak -sportovní –
  4. Nešťastnou anketu vem čert! Kdyby měl seky pod čepicí, tak si posype hlavu popelem a byl by klid, ale z Tolafsona udělá lháře a … . Naprosto zbytečné gesto. Nyní už sem nezavítá, jen zčeřil vodu a odtáhl. Kapr nad 70 nezaslouží klackem po hlavě, ale ti, co vymysleli petici a anketu, ať se jim rozsvítí!
  5. Kdo stanovil, že právě 70cm je to pravé? Kdo konkrétně? Ptal jsem se, za jak dlouho vyroste kapr do 70cm a bylo mi odpovědí, že je to různý. Od 5–7 let. Sorry, ale pětiletej kapr asi není trofejní rybou, nebo snad ano? Proč se raději nehájí v celém svazu parma, když roste daleko pomaleji, … A jsme zase u toho, že je to zájem jen úzké skupiny, co chce pro svojí věc podporu, ale není ochotna pro ty ostatní hnout ani prstem.
  6. Problém je ponejvíce v tom, že rybáři jsou celkem tupá smečka, co se nedá dohromady a vládne jim banda samozvanců. Takovéhle rádoby petice ještě více vnesou rozkol do řad a nic se nevyřeší. Na Svazu si musí mnout ruce, že jsme nejednotní a nedokážem jim dát jasně znát, že jsou k ničemu. Inu na území republiky žije asi 40 druhů ryb, tak může být háfo petic.
  7. Kormorány, pytláky, majitele malých vodních elektráren, … nikdo si jich ani nevšimne a to je taky dostatečná zhouba pro naše vody. To, že se šmelí s úlovkama, taky na to zákona nepamatuje a to taky hrstce vyvolených nevadí?

Není tu žádné východisko pro skupinku, je tu jediná šande pro nás, pro všechny, ale nejde to kouskovat. Je třeba vyvolat tlak na celkovou změnu – na změnu zákona.

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 23:18 ® pif
pif

mě to připomíná starou virgínii v 40tejch letech,taky tam chodili chlapíci s kuklama na palici a na pazouře měli vykérovaný „only for white“. byli to členové kuk-klux-klanu. členové petice by si měli na haksnu vykérovat „only for carp“,budou členové carp-carp-klanu. oni si taky mysleli,že zastupují bílou většinu,potažmo zastánci petice si myslí totéž. berte to jako nadsázku,ale mě to irituje,jak si určitá „zájmová“ skupina osvojuje právo mluvit za ostatní,umocněná prolhanýma,vychca­nýma a rádoby osvícenýma apártčíkama.

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 22:38 ® CeP
CeP

dzordzo : ale on se seky neomluvil ani nic nevysvetlil. jestli joo, tak mne presvedci o opaku. bych rad videl kde, ze jsem to prehledl. ja jsem mu tu sanci dal, vyzval jsem ho k omluve a vysvetleni a on vedel co mam v ruce. jeste mohl napravit. preposlal jsem mu mail z BB kde se jasne pise : Quote: pan Sekera lže … že si nepřeji, aby takto pozměňoval mé maily a bylo by od něj slušné, aby se omluvil …
Jiří Zralý www. blueboard. cz , hosting. blueboard. cz

on podanou ruku nevyuzil a neni o nem od te doby ani vidu ani slechu. dokonce pry ani nebere telefon peticnim sympatizantum. precti si posledni prispevek sekyho a pak nasledovaly dva moje. je to na delsi cteni, uznavam, ale je z toho jasne patrne ze s hlasy zamerne manipuloval ,od sameho zacatku lhal a pozmenoval maily ve svuj prospech!

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 22:16 ® pupak

dzordzo – napsal si to hezky, ale je to o ruznem pohledu na rybarinu.

Ja se necejtim byt „sportovcem“, kdyz ublizuju zivemu tvoru, proste tuto filosofii nevyznavam.

Ja jsem lovec se vsim co k tomu patri, jen takto si sam pred sebou dovedu obhajit skutecnost, ze ublizuju a bavi mi to.

Ja nepotrebuju mit reky plne starych olysalych a nemocnych kapru a roztrhanejma hubama od sportovcu s klinikem.

Ale je to muj nazor za ktery bojuji, ty si bojuj za svuj pohled na svet a tak je to spravne.

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 21:18 ® dzordzo

Vážení pánové, slzy se mi derou do očí při čtení většiny příspěvků. Dle mého názoru se věc má tak (při vší úctě k jmenovaným):

1. Seky udělal chybu, za kterou se částečně omluvil, nebo ji alespoň vysvětlil.
  2. Toulovec, pravděpodobně netuše následků, už názvem svého prvního příspěvku vylil s vaničkou i dítě (ať byl jakkoliv příspěvek oprávněný).

Nemá smysl věc dále rozebírat neboť škodí samotné věci dobré. Zkuste se prosím zamyslet nad tím co K70 přinese NE vám osobně, ale vývoji vztahu členská základna (myšleno sportovní rybáři) a činovníci ČRS, respektive jejich flexibilita ! Co je žabomyší válka o zrušené anketě proti návrhu RŘ tak jak byl loni předložen (mimo jiné zde HaDem komentován) a následně upravován, to byla přehlídka amatérizmu, diletantství a nekompetentnosti ! Nic neškodí již tak mizerné situaci u vody hůře než takovýto aparát. Jenže to se jim to sedí na teplých židlích když se my nedokážeme dohodnout a bez vidiny vlastního prospěchu zatáhnout za jeden provaz, nebo tolerantně mlčet. Pojďme si vážit aktivity lidí, kteří jsou schopni ve svém volném čase a zadarmo alespoň nějak nahlodat staré struktury a třeba se posléze dohrabat i k zásadnějším změnám RŘ. Co člověk to názor, asi se nikdy nepodaří nic, co by vyhovovalo všem a nemělo mouchy na které by se u piva nedalo poukázat. Principielně je přece cílem sportovního rybáře chytit co největší rybu a ne sežrat co největší množství malých. Pojďme si tedy nějak ty slušný ryby před masaři chránit. A pak se třeba věnovat dalším věcem (jednoháčky, háčky bez protihrotu, zákonné míry ryb, počet ponechaných úlovků a tisice dalších problémů). Takže prosím: složte zbraně, posuďte věc jako celek a zamyslete se nad budoucností sportovního rybolovu na našich vodách. Přeji všem sportovním rybářům trofejní úlovky, rozvahu a toleranci při posuzování nových aktivit. K70 a následným členským aktivitám vedoucím ke ochraně ryb a přírody mnoho zdaru !! P. S. dost mě překvapili některé ironické poznámky „leadrů“ webu, kterých jsem si začal za jejich odborné příspěvky a pomoc začínajícím rybářům vážit !!

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 v 15:08 ® Milky
Milky

Já, sicpivo nepiju, ale ostatním přeju. Byl bych klidně i pro petici P-12, nebo P-10/KR2 (kontrolní rum 2×)

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 14:53 ® BigMike

Hoši, asi vyvolám diskusi a zahájím přípravu petice P 10! Pro každého v této republice by mělo být při jednom sezení 10.pivo z darma!!! Nebo P 5–8? Jak se kdo cítí?

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 14:11 ® toulovec
toulovec

Milky: už bych radši nechal tohle téma umřít

reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 ve 13:06 ® Milky
Milky

Toulafson: Touly, navrhni tohle fórum HaDovi, ať podle něj udělá klikací anketu......

Je podle Vás K70:

• podvod
  • fraška
  • výplod choré fantazie
  • solidní zážitost (tohle vysvětli – proč!)
reagovat
Čtvrtek 30. června 2005 v 10:38 ® toulovec
toulovec

CeP: Jsi miláček, že jsi to sem dal, ale pro líné lidi to není, shrň to prosím, od tebe to bude lepší znít když napíšeš, že pan Sekera podváděl a lhal od samýho začátku a že falšoval maily od bluebordu.

reagovat
Středa 29. června 2005 v 19:37 ® Milky
Milky

soutěž o nejdelší příspěvek vyhrává s převahou CeP!

reagovat
Úterý 28. června 2005 v 1:44 ® CeP
CeP

Pane Sekero Jak jsem Vam, kontaktoval jsem p. Zralého ( BlueBoard. cz ) a vymenil s nim nekolik mailu. vysledek uz take znate. je to nyni jen na Vas, ale myslim, ze byste mel ucinit tak, jak je jeho pranim…

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...