Vyhledávání
Jaké jsou ty woblery od Kácela
21.6.2005 | Wobler | 4.694 zobrazení | 23 odpovědí
Jaké jsou ty woblery od Kácela
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. července 2010 v 7:46 ® Stanik
-
Používám Kácely už několik let, nejlepší zkušenost mám s modelei PIN (UL přívlač) a hlavně Klasik v délce 9 cm, barva 33. Kvalita povrchové úpravy bývá různá, nicméně i opticky nepříliš vzhledný wobler opravdu chytá.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 18:50 ® mekvak reakce na …
-
Robur> katalog wobů je tady http://wobbler-kacel.webnode.cz/…ery/katalog/ a ceny najdeš na http://wobbler-kacel.webnode.cz/…ik-wobbleru/
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 18:38 ® Robur
-
su asi blbé, kde jsou tam ceny a ukázky wobů?
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 18:08 ® džigit reakce na …
-
Libor> ani ne Ajťák,jako Holmes
reagovatKdyž jsem na nočních,najdu a uložím do oblíbených ledasco
- Úterý 13. července 2010 v 17:49 ® Libor reakce na …
-
džigit> no jo, já nejsem takovej ajťák jako ty..
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:47 ® džigit reakce na …
-
Libor> spíš tady http://wobbler-kacel.webnode.cz/
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:41 ® spike reakce na …
-
Libor> Po výplatě nějaké objednám, ty novinky nevypadají špatně.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:33 ® Libor reakce na …
-
spike> no safra, na další sezonu nějaké doplním.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:30 ® spike reakce na …
-
Libor> Díky. Vypadají dobře a jsou za přijatelný peníz.
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:21 ® Libor reakce na …
-
spike> http://www.kacel.wz.cz/
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 17:11 ® spike
-
Máte nějakou fotku jak vypadají? třeba jsem je už někde viděl ale nevím jak vypadají
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 16:34 ® Libor
-
Pořád je hodnotím velice dobře, ryby chytají a spolehlivě se vyrovnají zahraničním značkám.
reagovat - Neděle 26. června 2005 v 10:06 ® BigMike
-
Jaké barbarství
reagovat)
- Pátek 24. června 2005 v 15:06 ® remiet
-
Zklamu Te Big Mike, po nekolika neuspesnych pokusech dostat rapalky do puvodniho chodu s novou lopatkou vetsina skoncila zakapnuta epoxidem v miste noritka jako hezke privesky na klice pro me a kamarady vlackare, takze nemam co nabidnout.
reagovat - Pátek 24. června 2005 ve 13:51 ® BigMike
-
remiet: odkoupím ty Rapalky s ulámanými lopatkami!!!
reagovat - Čtvrtek 23. června 2005 v 17:22 ® Padis
-
Včera na Kacela 1 štika a 3 pěkné drbance nejspíš bolen.
reagovat - Čtvrtek 23. června 2005 v 10:35 ® Kep
-
to remeit-všechny co jsem koupil jsou do 5 cm,ale já už jsem takovej. Jak se mě neosvěčí jedna značka,tak zkouším jiný. Právě jsem koupil w.štičku od Ryfíze a jsem zvědavej jaká bude. Rád podpořím český týpky,ale nejsem tak bohatej abych kupoval levný (špatný) věci.
reagovat - Středa 22. června 2005 v 16:19 ® remiet
-
to:Kep Nejsem si jist ze mluvime o stejnem typu, u Killera nelze vylomit lopatku protoze je monolitem tela wobleru a me se nepodarilo je poskodit i pres zminene orani dna.. Kazdopadne WFS vyrabi vic typu, takze jsme mozna chytali kazdej na jinej druh. Je skoda zavrhnout dobry produkt od znacky kvuli jinemu mene kvalitne vyvedenemu. Rapal typu ORIGINAL FLOATING bez lopatek mam sbirku
reagovattak proste kupuju Countdown nebo Tail Dancer, u tech se mi ulomeni lopatky tusim jest nepodarilo.
- Středa 22. června 2005 v 9:39 ® RASTOK
-
Kácelky – prevedenie PRESTO – presná napodobenina Nils Master, chod dobrý, ale je nevyvážený, pri uvolnení vlasca, zadná časť s trojhákom padá dole, kvalitu nástreku by som ohodnotil na trojku… smrdia po acetone, inak za tie prachy. lepšie by som to určite nespravil …úspešnosť – farba 1–mierový zubáč
reagovat
farba 5–malá šťučka farbu 4, do ktorej som dával najväčšie nádeje som zavesil na strom www. chytej. cz www. chytej. cz - Středa 22. června 2005 v 9:04 ® Kep
-
To-Remiet :koupil jsem si tři woblery WFS a celkem zklamání 1.špatnej chod,2. při 3 návštěvě vypadla lopatka a ten 3. měl být plovoucí,ale je potápivej (( Tak že WFS nikdy více.
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:49 ® Candátoman
-
10 ks mi jich přišlo 2 dny před zahájením. Stojí 70–85,– Kč. Na záhajení jsem na jednoho z nich chytil okouna. Chod mají perfektní. Čas ukáže, jestli budu nadšen i na konci sezóny, ale zatím spokojenost.
reagovat - Úterý 21. června 2005 v 16:51 ® remiet
-
Nemam osobni zkusenost s Kacelama, ale co jsem uzpesne vyzkousel jsou ceske Killery od WFS, perfektni chod, slusne designy, neulomitelna lopatka a rekneme rozumna cena okolo 150,–Kc Vrele doporucuji na vodu kde je minimalne 2 metry,rejou dno a candat i sumec se radi spletou i kdyz sedi a nejsou nejaktivnejsi, tyhle hluboko chodici woblery jim totiz „lezou do bubliny“
reagovat - Úterý 21. června 2005 v 16:43 ® Padis
-
Hodnotím je velmi dobře jak barevným provedením tak i chodem
reagovat