Chytej.cz

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | 13.099 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 22. června 2005 v 8:59 ® Err0r

ja necodim na fofr ale na gimpl v UH tak uter co

reagovat
Středa 22. června 2005 v 8:57 ® Err0r

protoze tam pisu z carky, ale kdys se bavi s lidmi ve foru kde si to proste precte bez hacku tak sem doufal ze to pochopi ,ale mylil sem se vetcina lidi tady ste zamindrakovani a hledate vsude chyby i kdys vpoho. pochopite zadani

reagovat
Středa 22. června 2005 v 8:53 ® dudu

Error- mám taky asi nízký IQ. Nemůžu totiž pochopit, jak je možné že v tvé fofrškole ti dají dvojku z češtiny.

reagovat
Středa 22. června 2005 v 8:44 ® Err0r

denygu nic proti ale nebudu se zdrzovat hacky no ale u tviho pripadu to je tak_ ty mas nizke IQ mi to chape ze zato nemozes skoda a tak kdys ctes neco kde nejsou hacky tak to jaksi nepochopis doporucuji ti prihlasit se do fofr skoli tam na tebe budou hodny a kdyby neco z cestiny sem mel 1 v 7 tride letos to bude 2 tak fuck you a podle tve fotky to vypada ze ses peknej ....... hi all

reagovat
Středa 22. června 2005 v 8:26 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Error: Co máš (měl jsi) z češtiny??? Jinak k tomuto tématu. Na rybYčku nechytám, pouze na gumy, ale zatím žádný candáty, o kterých by se dalo hovořit, nemám.....

reagovat
Středa 22. června 2005 v 8:24 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Error: Na tobě se čéče Word s češtinou vyřádil.

Děkuji za odpověď !!!! Tak se z toho POSERTE, když nechápete, na co se ptám, tak držte tlamu!!! Lamy. Prosim vás, kdo pochopil zadání, ať me poradi, díky, že denYgu!!

Chlape, dnes máš u mě za 4, ale příště to vypadá na propadnutí Budu na tebe hodnej.......

reagovat
Úterý 21. června 2005 ve 21:57 ® gadasnik

ErrOr:když už se vypravím na štiku nebo candoše,nejraději chytám na řece,blíko břehu. Sestava úplně obyč-háček-lanko-gum. korálek-olůvko-kača. Jelikož břehy jsou pěkně zarostlé a štika se podle mě nejvíc drží pod keři apod,je třeba ji vysondovat,vyh­lídnout si tenkou větvičku na d vodou a prut hahazovat tak,aby silon šel malinko přes větvičku,takže kača stojí ve vodě pod ní,doladit a čekat,jestli přijde. Silon po záběru nebo záseku sjede většinou sám,chce to hlavně cvik a trpělivost,mě to taky chvilku trvalo,než jsem se to naučil a funguje to.

reagovat
Úterý 21. června 2005 ve 21:31 ® Tomash
Tomash

ErrOr – svůj nick napsat zvládneš, ale že se dynYg píše s tvrdým to sis nikdy nevšiml? Jo a ve tvém skoro výhružném druhém příspěvku by si můj profesor jazyka Českého taky pošmáknul, tušil bych z toho opět několik mega hrubých chyb. Než odešleš nějaký svůj příspěvek, tak se prosím poraď s někým ttrochu zdatnějším – gramotnějším a pak budu reagovat. jinak je to jen – nezlob se na mě k smÝchu!!!

reagovat
Úterý 21. června 2005 ve 21:19 ® gadasnik

All:No tak kolegáčci,nejsme tady v češtině,aby jsme rozebírali gramatiku,pokud to někdo ví,tak mu poraďte a už ho netrapte. Dravčí sezóna je krátká na to,aby se tu rozebírala gramatika. Já sám způsob neznám,preferuji bóji a sumíky .

reagovat
Úterý 21. června 2005 ve 21:06 ® Err0r

dekuji za odpovet !!!! tak se stoho POSERTE kdys nechapete na co se ptam tak drzte tlamu!!! lamy prosim vas kdo pochopil zadani at me poradi diky ze denigu!!

reagovat
Úterý 21. června 2005 ve 21:05 ® staker
staker

!! fšem !! jinak se mluví a jinak píše, ale psát jak se mluví, to je prostě NEČITELNÉ.

reagovat
Úterý 21. června 2005 v 16:14 ® Ebobo
Ebobo

nurse02:Budeme,sou­hlasím s denygem a Tomashem. Po přečtení dotazu s takovými gramatickými chybami bych se nejradši vyblinkal.

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 23:27 ® nurse02
nurse02

Ale panove, prece nebudeme resit mluvnici.

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 22:05 ® Tomash
Tomash

Frenki – Vůbec se denygovi nedivím, protože po takovém nadpise a části textu, kde se vyskytuje mnoho gramatických i stilistických chyb, se ani nikomu nechce odepisovat a radit. Je to smutný, ale je to fakt. Dokážu tolerovat malá písmena po tečce, ale co je m oc, to je moc. Dobře, že se Denyg ozval.

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 21:10 ® frenki
frenki

no dobře denyg v pohodě!!

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:58 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

frenki: Jen jsem měl chuť si rejpnout Taková malá provokačka, jen jsem čekal, kdo se ozve........

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:56 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

frenki: Hytrého dělat nebudu, jen se takové hrubajzny nedají číst. A pokud vím, tak jsem se za každou svou chybku omluvil, tak pšššššššt........

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:52 ® ondresss

já nejraději používám na těško rybky od 5cm. do 15cm. druh podle toho jaký v dané lokalitě candat loví. obvykle to jsou plotičky, ouklejky … Používám háčky specialní na candáty velikost přímo uměrná nástraze. Jak rybku nastražit. Já to dělám tak že do tlamky jí dám kousek polystyrenu a napíchnu háček přes tlamku. Kdyžtak můžeš ještě rybku lehce naříznout aby se zní uvolnovyly štávy které candáty prilákají. používám průběžnou montáž.

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:49 ® Err0r

ale spiš chci chytat na kaču

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:48 ® frenki
frenki

Nic proti denyq ,hlavně,že ty píšeš 1m místo 1cm!!!!!!! a to není vše!! tak nedělej hytrého!!!

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:48 ® Err0r

na teško myslim chytat ne na kaču ale u dna

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:41 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Co je to rybyčka a jak se chytá na tesko?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1