Vyhledávání
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
20.6.2005 | Err0r | 13.099 zobrazení | 52 odpovědí
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. června 2005 v 8:59 ® Err0r
-
ja necodim na fofr ale na gimpl v UH tak uter co
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:57 ® Err0r
-
protoze tam pisu z carky, ale kdys se bavi s lidmi ve foru kde si to proste precte bez hacku tak sem doufal ze to pochopi ,ale mylil sem se vetcina lidi tady ste zamindrakovani a hledate vsude chyby i kdys vpoho. pochopite zadani
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:53 ® dudu
-
Error- mám taky asi nízký IQ. Nemůžu totiž pochopit, jak je možné že v tvé fofrškole ti dají dvojku z češtiny.
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:44 ® Err0r
-
denygu nic proti ale nebudu se zdrzovat hacky no ale u tviho pripadu to je tak_ ty mas nizke IQ mi to chape ze zato nemozes skoda a tak kdys ctes neco kde nejsou hacky tak to jaksi nepochopis doporucuji ti prihlasit se do fofr skoli tam na tebe budou hodny a kdyby neco z cestiny sem mel 1 v 7 tride letos to bude 2 tak fuck you a podle tve fotky to vypada ze ses peknej ....... hi all
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:26 ® Zlinsky_lovec
-
Error: Co máš (měl jsi) z češtiny??? Jinak k tomuto tématu. Na rybYčku nechytám, pouze na gumy, ale zatím žádný candáty, o kterých by se dalo hovořit, nemám.....
reagovat - Středa 22. června 2005 v 8:24 ® Zlinsky_lovec
-
Error: Na tobě se čéče Word s češtinou vyřádil.
Děkuji za odpověď !!!! Tak se z toho POSERTE, když nechápete, na co se ptám, tak držte tlamu!!! Lamy. Prosim vás, kdo pochopil zadání, ať me poradi, díky, že denYgu!!
Chlape, dnes máš u mě za 4, ale příště to vypadá na propadnutí Budu na tebe hodnej.......
reagovat - Úterý 21. června 2005 ve 21:57 ® gadasnik
-
ErrOr:když už se vypravím na štiku nebo candoše,nejraději chytám na řece,blíko břehu. Sestava úplně obyč-háček-lanko-gum. korálek-olůvko-kača. Jelikož břehy jsou pěkně zarostlé a štika se podle mě nejvíc drží pod keři apod,je třeba ji vysondovat,vyhlídnout si tenkou větvičku na d vodou a prut hahazovat tak,aby silon šel malinko přes větvičku,takže kača stojí ve vodě pod ní,doladit a čekat,jestli přijde. Silon po záběru nebo záseku sjede většinou sám,chce to hlavně cvik a trpělivost,mě to taky chvilku trvalo,než jsem se to naučil a funguje to.
reagovat - Úterý 21. června 2005 ve 21:31 ® Tomash
-
ErrOr – svůj nick napsat zvládneš, ale že se dynYg píše s tvrdým to sis nikdy nevšiml? Jo a ve tvém skoro výhružném druhém příspěvku by si můj profesor jazyka Českého taky pošmáknul, tušil bych z toho opět několik mega hrubých chyb. Než odešleš nějaký svůj příspěvek, tak se prosím poraď s někým ttrochu zdatnějším – gramotnějším a pak budu reagovat. jinak je to jen – nezlob se na mě k smÝchu!!!
reagovat - Úterý 21. června 2005 ve 21:19 ® gadasnik
-
All:No tak kolegáčci,nejsme tady v češtině,aby jsme rozebírali gramatiku,pokud to někdo ví,tak mu poraďte a už ho netrapte. Dravčí sezóna je krátká na to,aby se tu rozebírala gramatika. Já sám způsob neznám,preferuji bóji a sumíky .
reagovat - Úterý 21. června 2005 ve 21:06 ® Err0r
-
dekuji za odpovet !!!! tak se stoho POSERTE kdys nechapete na co se ptam tak drzte tlamu!!! lamy prosim vas kdo pochopil zadani at me poradi diky ze denigu!!
reagovat - Úterý 21. června 2005 ve 21:05 ® staker
-
!! fšem !! jinak se mluví a jinak píše, ale psát jak se mluví, to je prostě NEČITELNÉ.
reagovat - Úterý 21. června 2005 v 16:14 ® Ebobo
-
nurse02:Budeme,souhlasím s denygem a Tomashem. Po přečtení dotazu s takovými gramatickými chybami bych se nejradši vyblinkal.
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 23:27 ® nurse02
-
Ale panove, prece nebudeme resit mluvnici.
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 22:05 ® Tomash
-
Frenki – Vůbec se denygovi nedivím, protože po takovém nadpise a části textu, kde se vyskytuje mnoho gramatických i stilistických chyb, se ani nikomu nechce odepisovat a radit. Je to smutný, ale je to fakt. Dokážu tolerovat malá písmena po tečce, ale co je m oc, to je moc. Dobře, že se Denyg ozval.
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 21:10 ® frenki
-
no dobře denyg v pohodě!!
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:58 ® Zlinsky_lovec
-
frenki: Jen jsem měl chuť si rejpnout Taková malá provokačka, jen jsem čekal, kdo se ozve........
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:56 ® Zlinsky_lovec
-
frenki: Hytrého dělat nebudu, jen se takové hrubajzny nedají číst. A pokud vím, tak jsem se za každou svou chybku omluvil, tak pšššššššt........
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:52 ® ondresss
-
já nejraději používám na těško rybky od 5cm. do 15cm. druh podle toho jaký v dané lokalitě candat loví. obvykle to jsou plotičky, ouklejky … Používám háčky specialní na candáty velikost přímo uměrná nástraze. Jak rybku nastražit. Já to dělám tak že do tlamky jí dám kousek polystyrenu a napíchnu háček přes tlamku. Kdyžtak můžeš ještě rybku lehce naříznout aby se zní uvolnovyly štávy které candáty prilákají. používám průběžnou montáž.
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:49 ® Err0r
-
ale spiš chci chytat na kaču
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:48 ® frenki
-
Nic proti denyq ,hlavně,že ty píšeš 1m místo 1cm!!!!!!! a to není vše!! tak nedělej hytrého!!!
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:48 ® Err0r
-
na teško myslim chytat ne na kaču ale u dna
reagovat - Pondělí 20. června 2005 ve 20:41 ® Zlinsky_lovec
-
Co je to rybyčka a jak se chytá na tesko?
reagovat