Chytej.cz

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | 13.098 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 26. června 2005 ve 14:37 ® Francek

Já chytám tímto způsobem celkem často. Rybyčku napíchnu za hřbet a prostě ji položím do vody, hned pod špičku prutu. Nechám jí minimální pohyb. Hlavně co bych chtěl ale doporučit je to, aby rybář to místo kde plave splávek s rybyčkou dobře prokrmoval jakoukoli krmnou směsí. Dělám to proto, abych tam nalákam větší množství malých rybyček a když potom dravec zaútočí tak si vyberu tu nejslabší a nejpomalejší rybyčku (tu vaši).

reagovat
Sobota 25. června 2005 v 18:08 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

dudu: Na 100% by byl bez papírů!!!!!!!

reagovat
Sobota 25. června 2005 v 16:49 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Err0r: Vidím, že nejsi ztracenej případ Já se sice snažím candáta uvláčet, ale občas znaven neustálým nahazováním mrsknu do vody rybku. Používám plotičky do deseti čísel, na průběžné montáži (do 30gr). Pořádnej průvěs (1m) a totálně povolenou brzdu. Sice mi všichni tvrdí, že candátovi bude vadit i ten malinkatej odpor a je pravdou, že mi to občas pustí, ale kolegům s překlopenou cívkou také a to ve stejném poměru. Samozřejmě, pokud to stihnu, naviják při záběru odklopím. Candoše nechám trošku rozjet a dost prudce sekám. Prudce proto, že sekám poměrně brzy a candát má hodně kostnatou papulu

reagovat
Pátek 24. června 2005 v 17:00 ® dudu

kkarlos- holt jsme sice jedna republika, ale dva svazy, kdy každý má jiný řád. Pokud seš v ČRS je to tak jak říkáš, ale v MRS už bys byl asi bez papírů.

reagovat
Pátek 24. června 2005 v 16:15 ® kkarlos
kkarlos

Quote: On 2005–06–22 08:27, dudu napsal: Error-Mládež do 15 let včetně může lovit na vodách mimopstruhových na 1 prut. Mládež do 15 let nesmí lovit na nástražní rybky, ani jejich části, rovněž tak nesmí lovit nástražní rybky do čeřínků. Přívlač je povolena pouze s umělou nástrahou.

Je mi min jak 15 a lovim na 2 pruty jeden na kapry a druhej na candaty a kontrolovala mne rybarrska straz(-vedel i o mrtve rybicce) a vse bylo OK.

reagovat
Pátek 24. června 2005 v 15:38 ® Err0r
reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 23:41 ® nurse02
nurse02

For all:Kluci, je sice chyba, ze clovek neni v Cestine jako doma, ale napadat se tady pro pravopisne chyby je asi zbytecne. Hlavni je co tim chtel basnik rict. Tak, prosim, poradte.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 15:14 ® joba

už se na pravopis vy..... někdo holt na hodinách češtiny chyběl,ale kvůli tomu snad nemusí přestat s rybama )) Já chytám na těžko jedině na hrouzky, dám jen jednoduchou montáž ( i bez lanka) olůvko pod něj min.30 cm návazec, jednohák a hrouzka buď za tlamičku nebo za hřbet,ale to je brutus to dělám nerad. Pak nahodíš (tam kde sou:-)) ) nechám nepřeklopenou cívku a otevřu si lahváče a čekám. a čekám… Na káču moc rád nechytám, protože u nás jsou keře do vody a ty svině tam hned jedou. Jinak to jde udělat jako když chytáš na splávek,akorát dáš včechno větší…

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 14:39 ® Err0r
reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 14:14 ® Tloust

S tímto lovem nemám žádné zkušenosti, takže by mě zajímaly příspěvky spíš k rybám, než gramatice. Ale to, že bychom se měli vyvarovat takových hrubých chyb, je také pravda.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 13:22 ® remiet

Castecne s tebou souhlasim, nicmene zakladni kultura vyjadrovani by mela byt dodrzovana, uz kvuli tomu,aby si tahle domena udzela svoji prijemnou a pratelskou uroven lidi, ktere spojuje stejny konicek. Na dohadovani jak kdo vypada a kam maji jit lide s jinym nazorem je dost diskuznich domen snad na kazde druhe strance. Takze si myslim, ze pokud ostatni naznaci nekomu, ze je malinko mimo misu je v uplnem poradku. Ale jinak souhlas,tema jsou ryby

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 13:09 ® pejik

Předem se omlouvám, že vstupuji do diskuze. Jsem na této doméně již delší čas, nejsem vždy přihlášen,přesto však budu v krátosti reagovat. Je možné , že článek s nadpisem ve kterém je spousta chyb vyvolává u některých z nás úsměv a u jiných vztek. Pánové, ruku na srdíčko, nebyli jsme jiní. Mám doma stejného chlapáka a vím, že se dostal do věku, ve kterém nerozlišuje radu a dobou kritiku. Spíš mě mrzí, že příspěvky některých z nás jsou zaměřené spíše na kritiku gramatiky, než nato, o čem tento server je.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 ve 12:10 ® remiet

Pominu-li Vase lingvisticko gramaticke debaty , dovolil bych si pridat dalsi nazor k lovu candata na zivou ci mrtvou rybicku. asi ne prilis popularni, ale domnivam se ze vzhledem k nasim vodam celkem aktualni. Neporadim Ti jakou rybicku nastrazit natoz treba doporucovanou velikost 5cm kterou vezme i candatek 25 cm. Doporucil bych male potapive woblery a twistery, nejednou jsem videl po noci kdy candati brali nekolik podmerecnych kusu brichem vzhuru.. A muzes byt setrny jak chces,pokud jde rychle ven a jeste ma hacek az v jicnu, jeho sance ne preziti se blizi nule. Opravdu doufam,ze lov na zive ci mrtve rybky bude zakazan – Nebo aspon bude stanovena minimalni velikost nastrazni rybky na min.20 cm. Verim, ze se mnou nebude asi velka cast z Vas souhlasit, ale jedno mi vyvratit nelze, umrtnost anebo poskozeni ryby specialne citliveho candata je mnohonasobne mensi pri uloveni na umelou nastrahu kdy muze byt celkem bez problemu vracen zpet vode. To error: preber si to jak chces, nicmene vzhledem k tvemu projevu doufam, ze zustanes na diskotece a u vody se potkame za 10 let, bez urazky, toho jsem dalek.

reagovat
Čtvrtek 23. června 2005 v 11:02 ® Vydrus

Err0r: Jak tak čtu ty příspěvky, musím reagovat a konstatovat, že sis dal opravdu výstižnou přezdívku. Naprosto se ztotožňuji s tím, co tu napsal BoBo-Falknov.

reagovat
Středa 22. června 2005 v 19:22 ® gadasnik

Tak co,čeština je už oznámkovaná?? Já candošky chytám naopak hned pod břehem,pro mě ideální rybička 5–8 čísel,nepoužívám policajta,natož světelného. Candík je mrška opatrná a při sebemenším odporu pouští,požívám polyestyrén před špičku,přehodit překlapěč,na cívku kamínek nebo cokoliv,co udrží silon v cívce,každopádně nechávám jet,sekám v plné jízdě,ne hned. Chytám ze dna,dávám přednost jemnějšímu náčiní,olůvečko 15–25 g,průběžné. ErrOr:každý jsme nějaký,jednomu jde to,druhému ono,ale každopádně je tu bezva parta,i když někdy padne zdravá ostřejší výměna a na silná slova tu není nikdo zvyklý. nullnull

reagovat
Středa 22. června 2005 v 18:42 ® Ciffik
Ciffik

zcuter: co to prosim te kecas. ty jsi v zivote o candata ani nezakopl na toz abys ho chytil. takze zkutra neberte vazne. akorat sivymysli ale pravda je ze tak kamos chyta. ale to ze s tim candat nejede je pi. na,kdyz rybku zezere tak odjede. a rozhodne nehazet daleko. candat se v noci krmi u brehu…

reagovat
Středa 22. června 2005 v 16:49 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

error: Původně jsem nechtěl reagovat, ale musím. Chlapče, na to že jsi tu nový, tak jsi se pěkně rozjel. To, že nejsi schopen komunikovat ve svém rodném jazyce a že Tvého učitele (ku) češtiny by měli pověsit pro výstrahu na náměstí, to ještě snesu. Ale když nejsi schopen slušně reagovat na připomínky, které se týkají TVÝCH nedostatků, tak proboha nelez mezi lidi, dokud Tě ta puberta nepřejde. Jinak Tě chápu, prošli jsme si tím každý a většina z nás (včetně mne) měla v tomto věku pocit, že jsme mistři světa…

reagovat
Středa 22. června 2005 v 15:10 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Error: Jéééé, dííííík, vážně jsem pěknej???? Možná bych mohl prubnout modeling, co říkáš?? Ale nepovídej, nízké IQ mám asi z těch tvojich hrubek. Není to gympl pro ty, co přichází z blbšulky??? Já bych to tak viděl. no a tím se i vysvětluje, že ti dali 1.....

reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:39 ® dudu

Candátoman- jasně, platí v MRS. Psal jsem to Errorovi, protože je z UH . Jak je to jinde nevím, doporučuji dohledat.

reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:34 ® Zcuter
Zcuter

ja umim chytat candanty pouze na těžko. nachytej si male rybičky do čeřeně. nejlépe plotice okolo 5–10cm.(jak to vyjde) a hoď ji max 50m od brehu bez lanka-nema tak ostre zuby a tolik aby překousl vlasec. chytej hlavne v noci a dej si sviticiho policajta,jak se ti jenom trochu začne třepat tak počítej do 7 pomalua pak sekni candat ti s rybkou nikdy nepojede-žere rybu hned na miste. takhle alespon chytam ja a kamos,ktery chyta dyl a casteji uz ma na tento zpudob chytnutych pres 20 candatu rocne-matka ho nepusti tak casto na noc na ryby. zkus to takhle .................

reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:27 ® Candátoman

dudu: a neplatí to jen v MRS? Pro ČRS bývala pravidla, která jsem psal. Ověřím si to raději v rybářském řádu, abych si rozšířil obzor Jinak dík za snahu.

reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:07 ® Err0r
reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:06 ® Err0r
reagovat
Středa 22. června 2005 ve 13:00 ® Err0r

jj

reagovat
Středa 22. června 2005 ve 12:36 ® dudu

Candátoman-www. mrsbrno. cz

reagovat
Středa 22. června 2005 v 11:22 ® Err0r

jj ale ja mam 15 let vís (18.3)

reagovat
Středa 22. června 2005 v 10:57 ® Candátoman

dudu: jestli si dobře pamatuju, tak do 15 let se nesmělo chytat na živou rybičku, ale na mrtvou a na části se mohlo. O zákazu čeřínkování do 15 let slyším prvně. Proběhla nějaká změna o který nevím? Díky za info

reagovat
Středa 22. června 2005 v 9:27 ® dudu

Error-Mládež do 15 let včetně může lovit na vodách mimopstruhových na 1 prut. Mládež do 15 let nesmí lovit na nástražní rybky, ani jejich části, rovněž tak nesmí lovit nástražní rybky do čeřínků. Přívlač je povolena pouze s umělou nástrahou.

reagovat
Středa 22. června 2005 v 9:02 ® Err0r

mudes jen si poslus

reagovat
Středa 22. června 2005 v 9:01 ® Err0r

ted se mudes divit co je to necodim no asi ti poradim to je nechodim vííííííš tak cti dal

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1