Chytej.cz

Itálie - rybaření na jadranu (Terst) necteno

19.6.2005 | xycht | 9.746 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik stojí povolenka na moře v Itálii . chci chytat na jadranu. Nevěděl by někdo nějakou web adresu kde bych to mohl najít? díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. března 2016 ve 22:19 @ gratus

zdravím, chystám se letos do itálie, oblast bibione je potřeba nějaká povlenka na rybaře z břehu na moři, eventuelně i na řece?

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 14:16 ® efendi
efendi

Pro XYCHTA: Ještě malé rady k Monfalcone. Je zde ústí řeky a když jsem tam byl před asi 8 lety, bylo zde strašně komárů. Vždycky obden projel traktůrek s postřikovačem a komáři zmizeli. Večer po setmění druhý den to bylo k nevydržení. Doporučuji dobrý odpuzovač. Já jsem chytal na levé straně od pláže směrem k přístavu, jsou zde navezené šutry zabíhající do moře. Dá se taky chytat u mola, ale nic moc, ty šutry jsou lepší. Chytá se až před setměním. Nezapoměň na žížaly nebo červy. Jinak v Terstu je akvárium, ale když jsem tam byl, tak zde bylo otevřeno asi 5 místností a větší žebrárnu jsem neviděl, to v našich ZOO je víc ryb k vidění. Hezkou dovolenou. Až se vrátíš tak napiš

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 12:06 ® xycht

efendi: díky moc. do Monfalcone se chystam )

reagovat
Pondělí 20. června 2005 v 11:50 ® efendi
efendi

Chytel jsem vedle Terstu – asi 15 km, ve středisku Monfalcone. Povolenku nepotřebuješ. Pár rad: Nejlepší je mít svoje žížaly nebo červy, chytá se na splávek. Odkoukal jsem to od místních a brali mořské jehly- dobré do kuchyně. Chytal jsem u skal a zde je moře dost zarostlé trávou a nedalo se vláčet. Je zde velký rozdíl mezi odlivem a přílivem a mělké moře, takže s proutkem který vemeš sebou nemáš šanci nahodit do potřebné vzdálenosti – tak 150 m a více, pro lov na těžko. Samozřejmě pokud sebou nemáš spec. prut pro daleké náhozy. Dobré je míti pean, červík bývá dost zažraný. Přeji dobrou zábavu.

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 16:11 ® xycht

Shimi: to sem si myslel taky,ale třeba v Chorvatsku to prej taky neni nutný, ale kdo si tam povolenku nekoupí může mít od místní policie problémy. tak nevim, nejsem si prostě jistej

reagovat
Neděle 19. června 2005 ve 14:52 ® Shimi
Shimi

xychte k mori zadnou povolenku nepotrebujes

reagovat