Chytej.cz

Kde se stala chyba??? necteno

19.6.2005 | kkarlos | 2.223 zobrazení | 3 odpovědi

Poradte mi co jsem udelal spatne kdyz jsem vcera vecer chytal na tezko dravce. Mel jsem oluvko pod tim zarazku a hacek na hacek sem napichl zivou ouklejku cca10cm a nahodil jesm (ve20:15). Chytal jsem na USLAVE-mensi reka s mirnym prooudem nad jezem. 1. zaber se dostavil ve 23:05 cihatko sjelo o cca 15cm dolu pak nahoru k pruta a zase rychle spadlo dolu pak vyskocilo nahoru a v tom okamziku jsem sekl. necitil jsem zadny tah a po vytahnuti to vypadalo stejne jako kdyz jsem nahodil. na tu samou rybycku jsem nahodil na to same misto a ve 23:29 jsem zaznamenal stejny zaber. nesekl jsem a cekal jsem az to bude poradna rana do prutu ale najednou zabery prestaly. druhy den rano se mi stalo to same na tom samem miste asi tak v pul 6 ale zase zadna rana do prutu a pak to zase prestalo. Byla to ma prvni vychazka za dravcema. predem dekuji za odpoved

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 19. června 2005 v 18:11 ® joba

taky bych řekl,že to mohla být ta ouklej,já na těžko c hytám jen na hrouzky ty jsou v klidu…

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 16:14 ® kkarlos
kkarlos

Kyslik:ta ouklej po tom co sem ji vytah tak nevypadal zive. a navic sem tam mel 15g olovo

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 16:07 ® Kyslik
Kyslik

kkarlos jestli ti to nedělala náhodou ta ouklej? mě se to někdy stávalo i na stojáku. Od té doby chytám na dno pouze s mrtvou rybkou nacpanou polystyrenem.

reagovat