Vyhledávání
jak se má pohybovat s twistrem...
19.6.2005 | Tumi | 2.680 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat jak se má při přívlači správně pohybovat s prutem, aby twister,plandava,rotačka a wobler vypadali přesvědčivě?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. června 2005 ve 13:46 ® Candatar
-
Záleží na druhu nástrahy. Z těch co jsi vyjmenoval chytám vlastně jen na twistra, takže se ti pokusím poradit způsob lovu právě na tuto nástrahu. Já osobně nechám twistra spadnout na dno a pak ho menšími či většími poškuby průtem vedu tak, aby poskakoval po dně.
reagovat - Pondělí 20. června 2005 v 0:25 ® DEATH
-
Osobně nahodím a navíjím,občas nechám po náhozu pauzu,aby jsem prozkoumal jiný sloupec vody. Jinak na hraní na polochcíplou rybku nemám nervy.
reagovat - Neděle 19. června 2005 v 18:19 ® joba
-
docela široká otázka. určitě z každou nástrahou co jsi vypsal trochu jinak,záleží jestli taháš po hladině, pod vodou,atd.. ale nic nezkazíš,když si nejdřív třpytku nebo co tam dáš hodíš kousek od břehu,tak abys na ni viděl a pak si vyzkoušel jak se chová a jak máš tahat aby to vypadalo věrohodně. mě se nejvíc osvědčilo vézt nástrahu prutem ( občas napodobyt,že je rybka zraněná) co největší kus a zbytek navíjet,ale tak abys měl vlasec pořád napnutej a měl nad nástrahou kontrolu (jinak jich dost necáš na dně,nebo v kořenec…)
reagovat