Chytej.cz

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | 9.136 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 19. června 2005 v 10:16 ® Tomik
Tomik

Díkec za názory…

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 1:35 ® Milky
Milky

Tomíku, zklamu tě. Neviděl jsem to. Ani bych se na to nedíval. … a jestli si myslíš, že s články v časopisech je to -čisté- … tak to se taky můžeš dočkat nehezkého probuzení. Jestli ses nikdy ještě nesetkal a pojmem PR – tak to většinou bývá ono. Články na objednávku, zkrytá reklama, … někdo to zaplatit musí. Otři slzy a už telce nevěř. Ani kamarád ti neřekne všechno, abys nebyl lepší než on a ty nejvychytanější figle si nechá sám pro sebe a najdou se najde v bedně fšelék?? Na takový zázraky věřím od té doby, co mě přinesl čáp.

reagovat
Sobota 18. června 2005 ve 23:28 ® dudu

Vidím to podobně jako Bass, to není naučný pořad pro rybáře, ale pro jelimany. Takže bych to toleroval. Rybářům pořad nic neřekne, je to jako by jste podle ptáka Loskutáka chtěli stavěl barák. Důležitá je sledovanost, a v této podobě ji má bohužel větší.

reagovat
Sobota 18. června 2005 ve 23:14 ® Bass
Bass

Já bych to jako takovou tragédii neviděl. Víš jak pracný a časově náročný by jinak to natáčení bylo ? Myslim, že z těchto prostejch důvodů se to dá pochopit a omluvit....­.......... je to to samé, jako kdyby si chtěl po Jamesu Bondovi, aby ty jeho hovadiny předváděl na živo:-)) ................ tohle je jenom nějakej přiblblej pořad nějakýho jelimana z čech, možná kdyby si viděl jak se natáčí světový pořady s rybářskou tématikou, jako je třeba Rybaření s Rexem Huntem, tak by si valil oči.

reagovat
Sobota 18. června 2005 ve 20:58 ® Tomik
Tomik

je to treti stranka ze 14 (3/14) skoro dole…

reagovat
Sobota 18. června 2005 ve 20:45 ® xycht

Tomik: jakej příspěvek to je? já to nenašel dík

reagovat
Sobota 18. června 2005 v 19:40 ® Tomik
Tomik

Podivej se na www. rsvysocina. cz do návštevní kniha a jed hloubejc do historie. Navíc jsem mluvil s jedním chlápkem kterej to vsechno videl…

reagovat
Sobota 18. června 2005 v 19:34 ® xycht

Tomik: jak víš že si tam ty ryby napíchali sami?

reagovat
Sobota 18. června 2005 v 19:30 ® Tomik
Tomik

No není – to pak tomu pořadu nemůžeš věrit nebo ne?,

reagovat
Sobota 18. června 2005 v 19:25 ® HaD
HaD

A není to jedno i kdyby si je tam napíchali?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1