Chytej.cz

Jak na ryby = Podvrh?! necteno

18.6.2005 | Tomik | 9.133 zobrazení | 40 odpovědí

Předpokládám , že jste videli dnešní vydání pořadu jak na ryby. Jen bych vám chtěl říct , že to co jste viděli je nefalšovaná lež… Většina ryb tam chycených je jedna velká lež- oni si je tam napíchali. . Co si o tam myslíte??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 18. října 2005 ve 23:04 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Myslíš, že by to bez takových fíglů šlo? Myslím, že možná jo, ale bylo by to strašně nákladné. Jinak děda nerybář si takový pořad pochvaluje, ale já tam zatím žádnou extra užitečnou radu neviděl. Poslední díl jsem viděl někdy na konci prázdnin, bo místo toho času stráveného před obrazovkou raději půjdu fišlit.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 21:02 ® doktor

Podla mňa sa program o rybách a rybároch dá natáčať aj bez takých podfukov a prasárni! A myslím, že by to nebolo na úkor zaujímavosti, sledovanosti. Osobne by som nikdy nezavesil sumca na udicu, tváril sa, že som ho práve vyvábil a zdolal! To nemôžem pochopiť! Načo robiť niečo také? Nechápem. Pekné ryby sa dajú ukázať bez takýchto primit. klamstiev ktoré sa aj tak prezradia! Čudujem sa osobne JV, že takýmito praktikami si špiní meno! Neviem pochopiť prečo sa niekto takto zapredáva. Nemôže sa diviť rybárskej verejnosti, že si ho pravdepodobne väčšina už dávno prestala vážiť a nedôveruje mu.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 18:12 ® Robur
Robur

[to je přece individuální, záleží na tom jak dobrý jsi rybář........., ale máš pravdu On 2005–10–17 16:47, Milky napsal: Dovolil bych si položit jednu doplňující otázku. Nepoškozuje tento pořad normální rybáře?

… jde o to, že na jedné straně masař vidí, že když si koupí lístek, tak nachytá ryb za hodinku hááááfo a kámošove a rodina průměrného rybáře může mít za hňupa, když Růůůůůďa si jen tak odskočí a vždycky nachytá! [/quote]

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 17:47 ® Milky
Milky

Dovolil bych si položit jednu doplňující otázku. Nepoškozuje tento pořad normální rybáře?

… jde o to, že na jedné straně masař vidí, že když si koupí lístek, tak nachytá ryb za hodinku hááááfo a kámošove a rodina průměrného rybáře může mít za hňupa, když Růůůůůďa si jen tak odskočí a vždycky nachytá!

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 17:05 ® Robur
Robur

Quote: On 2005–10–17 14:11, Tomik napsal: HaD: Na echolot jakýmkoli způsobem připevníš aspon deset trojháků. nahodíš a čekáš. prej na to berou lochnesky Nebo echolot položíš na břeh, ti zručnější na něm ještě naladí Big Brother nebo Vyholený, dobrý by byl i nějaký kuchařský pořad, ryba je zvědavá, připluje ke břehu a při intenzivním vábení koupí jednu do hlavy a je to. Ale předpokládám, že pokud uvidí ty první dva pořady, tak jí praskne plynový měchýř, tudíž je vábnička zbytečná.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 16:28 ® Mike
Mike

Já bych z toho nedělal takový dusno, oni fakt nemužou čekat až jim tam ta ryba zabere. Maj na to asi určitě nějaký omezený čas a kdyby jsme se měli dívat celou půlhodinu na nahozený pruty, tak by nás to taky asi mos nebavilo. Já si myslím že je to spíš takový naučný pořad pro začátečníky. Pořád lepší něco, než nic! Jestli to někomu nestačí tak at si koupí nějakou originální kazetu, která sice stojí zato, ale leze to docela do peněz. Taky existuje vypínač na televizi,jestli se to někomu just nelíbí tak stačí zmáčknout a vypnout

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 15:39 ® Jakub
Jakub

pánové,jakse tady psalo o Poličce a napichování ryb,tak vše je pravda,Sumce přivezli ze sádků v Litomyšli,velkou štiku napíchly tak ,že jim vzala roha. Kolega z práce tam byl,chytal kousek od nich,takže měl přehled. Snad jediná ryba,kterou opravdu chytly,byl ten vypasenej okoun(byl super),ale jak bylo psáno,kdyby měly čekat na to,až jim toryby vezmou,strávily by tam měsíc,sami to víte ,když to nejde,tak nic nepomůže. Já osobně bych jim to prominul,některé záběry a  ryby za to stojí.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 15:11 ® Tomik
Tomik

HaD: Na echolot jakýmkoli způsobem připevníš aspon deset trojháků. nahodíš a čekáš. prej na to berou lochnesky

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 13:53 ® HaD
HaD

Donald: jak se nastražuje echolot?

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 9:49 ® Donald
Donald

Já na to vůbec nehledím. Při natáčení tohoto pořadu na Moravě se nesmělo pod splavem, kde chytali, vůbec chytat a hrázný nesměl pohnout voudou ani o centimetr. To se pak někomu chytá . Nám s tím hýbe co 2 hodiny. Jakub Vágner zas podle mě neumí chytat jinak než na echolot a vábničku. Dokonce měl přijít o papíry, když ho viděl porybný, jak nahazuje třetí prut a další měl nachystaný. A když se Vágner zeptal, že když nemůže chytat na více prutů, tak jestli může chytat z mostu, tak porybnému spadla čelist.

reagovat
Neděle 16. října 2005 ve 21:10 ® HaD
HaD

ok, rozumím, někdo z adminů dobře zafungoval

reagovat
Neděle 16. října 2005 v 16:58 ® Robur
Robur

[Ragoval jsem na to Lov3c, což je asi fakt už smazáno, ale zůstalo to jako součást mé odpovědi. Ale tak nějak jsem to chtěl bagatelizovat filozofickým moudrem. On 2005–10–14 20:07, HaD napsal: Robur: na čí příspěvek jsi reagoval? nikde ho nevidím! Jinak na takovou volovinu nestojí za to ani reagovat. Inteligentní člověk by se takhle nevyjadřoval. [/quote]

reagovat
Sobota 15. října 2005 v 15:03 ® carodej

Heh, me se ten porad libi. Urcite neni spravny jestli nekdo zbytecne napichuje rybu podruhy, ale nadruhou stranu jsou dny, kdy proste ryby neberou. Pokud oni jsou s televizi vazani nejakou smlouvou, tak proste neco ukazat museji. Myslim, ze je lepsi ukazat v poradu par „falesnych“ ryb, nez jenom tak plkat a ukazat dve male ploticky.
A ono uprime – kolik z vas by si trouflo v jakykoliv den nachytat treba deset krasnych ryb pro hodinovej porad v bedne? Jasne, ze se zadari, ale ryby nejsou o pravidelnosti. Tak prosim nekritizujte relativne velmi slusnou praci nekoho jineho. Spatny den je neomlouva, ale kazdej dela co umi a priste vam ti hippici mozna zase ukazou jak se chyta:-) peace

reagovat
Sobota 15. října 2005 ve 12:00 ® srami
srami

Had:Mám dojem, že Robur reagoval na Lov3c, ten se tady včera trošku předváděl dosti nevybíravým slovním způsobem i ve fóru Kuriózní úlovky a asi to někdo večer smázl, taky jsem tam na to reagoval Jinak co se týče pořadu tak mi zas tak nevadí, akorát se mi nelibí ocicmávání ryb nebo to, že se na ně šahá suchou rukou a různé maličkosti, ale když zrovna jsem doma, tak na to mrknu

reagovat
Sobota 15. října 2005 v 0:38 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Viděl jsem a nemusím… Je to totiž hlavně pro širokou NERYBÁŘSKOU veřejnost. Rybáři se dozví kulový.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 21:07 ® HaD
HaD

Robur: na čí příspěvek jsi reagoval? nikde ho nevidím! Jinak na takovou volovinu nestojí za to ani reagovat. Inteligentní člověk by se takhle nevyjadřoval.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 20:24 ® Prichy
Prichy

Ja osobne se na to koukam, kdyz to nahodou chytnu a neni bohdalka, rad. Duvod je prosty, zabery prirody a ryb. vic neresim. ze tam neni vic „odbornosti“? je to urceno pro sirokou verejnost, ale mohli by jit malilinkato hloubeji, to je fakt…

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 19:47 ® Robur
Robur

Na to ti platí ale přímá úměra /nebo nepřímá/ nahodíš hovno, chytneš ještě větší. Quote: On 2005–10–14 15:42, lov3c napsal: sou to skurveni zmrdi jen kecaj ale hovno vytahnou tak maximalne to HOVNO a ne ryby jake tam napychli pred natacenim at si dou vysrat voci i ten tlustoch

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 16:31 ® pepino99
pepino99

čekat s nastoupeným štábem jestli záběr přijde nebo ne by byla asi super drahá pitomost. Ale krásná to je fakt. Pokud chceš mít natočenej kompletní záběr se zdoláváním je to o nonstop točení a na to nejsou penísssky )))

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 16:11 ® skwor
skwor

Tu vodu s těma „přemnoženejma“ sumcema znám. Chytily tam jednoho 210cm 65kg,ale že by byly přemnožený , to ne!!!!!

reagovat
Středa 22. června 2005 v 0:37 ® kamet
kamet

no pokud by cekali s kamerou na zaber jako ja bylo by to delsi nez Dalas

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:37 ® Tomik
Tomik

Tomucha: já jsem byl na rybách s jedním týpkem kteraj chytil tu štiku a ten mi přímo řek že mu ji tam nbapíchli. prej ta přivlač na dvojce byla dopmluvená doopravdy se tam prej chytla jen jedna štika a ten duhák… jsou to parchanti

reagovat
Pondělí 20. června 2005 ve 20:07 ® Tomucha
Tomucha

fšíci – no jo, částečně je to podfuck, ale jinak to nejde. Mě víc vadí že tam pořád omývají dokola věci pro začátečníky a navíc sou to kolikrát uplný debi*oviny pořádná rada nigde. Chtělo by to víc jezdit po revírech a ukazovat možnosti lovu. ale furt lepší než drátem do wočka

tomik : to chytání na vláčku na II mi připadl větší podraz než ty napíchaný ryby. Nehledě na to že sem tam viděl pár známejch masařskejch firem co tak dobrosrdečně pouštěli fišle – o kom mluvím asi víš

reagovat
Pondělí 20. června 2005 v 17:05 ® Tomik
Tomik

Tomucha: jo máš pravdu na dojce se vláčet nesmí

reagovat
Pondělí 20. června 2005 v 11:57 ® Gudaska

Vidím to tak, že to je oddychový pořat O RYBAŘENÍ a ne jen pro rybáře. A že opravdu nesedí s kamerou u vody a nečekají na skutečné záběry? Představ si, že by v Prima vařečce čekali, až se uvaří brambory, upeče maso . . . . To by byly pořady! Totéž je přeci na nejrůznějších rybářských kazetách. Kdo by se díval na pořad nebo na kazetu, kde by celé dvě hodiny seděli a čuměli do vody, jak to známe sami ze života?

reagovat
Neděle 19. června 2005 ve 23:56 ® BigMike

Ani snad nebudu komentovat jejich listárnu. Někdo psal, že se jim na revíru přemnožili sumci, co s tím? Tak prý ať nehájí a sníží míru:-)) Je to síla! Když na to koukne začátečník, tak ho jen matou. No, ale celkově lepší než drátem do oka, aspoň máme o čem plkat. Když ryby neberou:-)) )

reagovat
Neděle 19. června 2005 ve 23:21 ® Padis
Padis

jo nachytali toho tam moc to je fakt

reagovat
Neděle 19. června 2005 ve 23:01 ® Tomucha
Tomucha

jo souhlas, taky by mě zajímalo kdy to točili když chytali na II s vláčkou. teda mám dojem že se tam nesmí.

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 18:35 ® hagrif

Je to možné alemusím s tebou souhlasit, že že množství chycených ryb bylo dost nepravděpodobné ale jak už řekl joba jinej pořad unás o rybách není…

reagovat
Neděle 19. června 2005 v 18:31 ® joba

několik dílů jsem taky viděl a myslím,že to není spíš pro jelimany ale začátečníky. Samozřejmě s časových důvodů(natáčecí hodina je pěkně drahá) bych věřil tomu,že si je tam tak trošku aranžujou. Těžko by čekali pár hodin u vody se zaplou kamerou a čekaly až zahákne tu rybu co chtěj. samozřejmě s rexem huntem se to nedá srovnávat,ale jinej pořad v čechách pro nás není,tak aspoň něco né ?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1