Chytej.cz

Začátek DRAVČÍ sezony necteno

16.6.2005 | kkarlos | 7.027 zobrazení | 45 odpovědí

Tak jaké byli vaše úspěchy 16.června 2005???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:35 ® Tomik
Tomik

pánové docela hustý zahajení- v pet u vody a rybnik oblezelej rybickarema- hukot. pak jsem tri hodiny vlacel jak kokot a z toho hodinu a pul chcalo jako svina… skoro vsichni vypadli...... oteplilo se… chyt jsem prvního okouna 27 cm..... půl hodky nic. záběr pod nohama štika 60 (budiž ji páněv lehká)........ chvili nic… záběr dalsí štika 60-pustil jsem ji...... dva hody…štika 44.....20 minut­.....štika 49… další hod: štika 53 (KO)- no a ted jsem doma a spokojene si to uživám…
už jsem myslel že chytnu hovno ale změnil jsem místo a šlo to jak divý. fšecko jsem chyt na woblera a největší štiku kterou jsem tam viděl ulovit měla 65 cm… Jak jste dopadli Vy???

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:13 ® Wobler

Byl jsem vZajecicich a vytah jsem na rapalu original floating 11cm,stiku 53cm ale byla vracena vode

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:13 ® frenki
frenki

velice jsem byl sklamaný!!!, ani ne proto,že jsem nic nechyt,apon jsem si dobře zachytal ale hned jak jse přišel k vodě začalo přšet a byl jsem mokrý jako myš!!!! a když jse přišel domu tak jsem zjistil že máme vytopený sklep!!!! ale dravcum ještě ukážu!!!

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 ve 21:01 ® Ciffik
Ciffik

hm. tak jsem si zahajeni uzil pekne doma s dejakem. zabit ucitele znicit skolu…(((

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 19:40 ® DEATH

Voda stála za h*****,ale chytl jsem kudlu a okiše. Ale od vody mám doost velkej šok,na twistera mi něco hoplo,rána jako z děla a prut ohlej,byl jsem vyklepanej a když jsem se vzapamatoval,tak to pustilo. No aasi to byla štika,protože jsem po tom nahodil,twister ulítnul do dály a vlasec byl přešmiklej jako nůžkama . Najednu stranu jsem rád,že to pustilo a na druhou mě to sere.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 19:08 ® Kyslik
Kyslik

ještě jsme neskončily v 19:00 vyrážím podráždit candoše a hadice k třoucím se ouklejím.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 18:44 ® ywan

spokojnosť…

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 18:09 ® PV

docela to šlo, dva boleni 63 a 55 na gumu a woblera-Berounka opět bodovala.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 18:02 ® Pan_lovec

Zahajeni celkem dobre kolem 10 sem se dozvedel ze asi tak tyden na ryby nevyrazim a doktor mi k tomu pribalil antibiotika abych mel doma co mlsat. holt lepsi zahajeni uz dlouho nepamatuju…

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 18:02 ® Pan_lovec

to zedus:odkud si?

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 17:35 ® havel
havel

no. abych rekl pravdu, tak nic moc.. nejdriv jsem udrhal naky nastrahy, pak se mi ropadl podberak, zacali bolet zada… za celou dobu(4:20 – cca 8:00) jsem zaprahnul jednoho okouna cca 25cm(spadnul) a nepochopitelne jsem vyndal jednu ouklej. celou dobu jsem chytal na privlac..

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 16:46 ® Padis
Padis

V 5.00 začalo pršet déšť skončil okolo 8.00 Začala se zvedat voda,Chrudimka je jak kafe chycen 1 okoun 32 a 1 štíhle spadlo.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 16:42 ® zedus
zedus

Jak sem čekal, morava jako kakao, po třech hodinách vláčky sem to vzdal a šel se zahojit na náhon. Za dvě hodiny vláčky asi 20 tloušťáků. Nej měl 42. Jedíný co bodovalo byla stříbrná rotačka, budiž jí větev lehklá.

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 16:22 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Zatím jen ráno – 7 štíhlat, candát 57 a 3 okyši

reagovat
Čtvrtek 16. června 2005 v 16:05 ® Ebobo
Ebobo

Bohužel žádné,páč v Jihlavě není pořádná voda na vláčku a tak jsem nikam nešel. Ale vynahradím si to tento víkend na Vranově!!!..

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1