Vyhledávání
Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde???
14.6.2005 | Tomucha | 28.591 zobrazení | 281 odpovědí
Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. srpna 2005 ve 21:48 ® Robur
-
Tak se mě kolega ptal, kdy bude ta Křetinka popřípadě jiný sraz.............
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 21:48 ® Padis
-
Jo jo taky bych už zas někam jel.
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 16:23 ® jiris
-
Hlavne dohodnete sraz nekde tam, kde BASS chytne alespon JEDNU rybu!!!!
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 16:13 ® Milky
-
Aby se nikdo nevymlouval, pokusím se dohodnout sraz na sádkách! Tam to bude tutové
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 13:13 ® Tomucha
-
dobře, já to tedy beru šéfe, ale pak tě ještě vyzpovídám co a jak aby to bylo tip top. bude se vázat a jíst a pít a chytat jako na správným srazu
reagovat - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 4:50 ® HaD
-
tomucha: tak to prosím zařiď a jen mi sděl termín a kolik ti za sebe zaplatím ))
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 14:14 ® Tomucha
-
no já bych navrhnul další sraz na podzim a na té křetínce, klidně pomůžu s organizací jak to jen pujde.. je vše co je třeba na pořádnej sraz
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 13:24 ® HaD
-
Toulovec: a víš proč? páč umíte kulový )) a vymlouváte se na nedostatek ryb hehehehe
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 12:44 ® Robur
-
Kdy že to bude?
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 12:40 ® toulovec
-
HaD: Posledního okouna jsme tam chytili 25.5 na žížalku, od tý doby čistý zero !!!!!!!!!! a navíc nám ukradli loď kurvy nemytý.
reagovat - Středa 3. srpna 2005 ve 12:30 ® Bažus
-
Díky,tak jedeeeeeeeeeem.
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 10:20 ® HaD
-
Křetínku už jsem taky navrhoval, tam bychom mohli na podzim pěkně naložit okounům ))
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 9:58 ® toulovec
-
Bažus: Křetínka je asi 3 km od Letovic směrem na Poličku. asi 115 Ha pokud si dobře pamatuju
reagovat - Středa 3. srpna 2005 v 9:48 ® Bažus
-
>Tomucha : Mně by se také líbil stan,jako jsi měl Ty. Byl skromný,ale toho místa. Ještě mi upřesněte,kde je Křetínka.
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 22:37 ® Tomucha
-
Bažus – ok tak to sem si ulevil, no podívej za každou cenu nemusíš mít největší stan pro 10 lidí já měl pro 2 a stačilo to až moc na další akci bych skomě navrhnul křetínku, je tam ubytování a v podstatě vše co potřebujeme, ale berte to jako nápad…
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 20:18 ® Bažus
-
Já už mám zabaleno,tak nahoďte termín!Tomucho,už mám jiný stan,tak neboj. Mám ale tak pitomý pracovní režim,že doufám,že se s termínem trefíte
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 ve 20:00 ® Tomucha
-
tak taky děkuju, musím říct že když pominu popáleniny od slunka tak to z letošních prázdnin bylo nejlépe ztrávených 48 hodin a když si to čl . užil se sqelíma lidima na 100% tak to se prostě tráví mnohem líp i za bouřky a za pařáků… klucím začnem plánovat další action já se chci těšit jako minulý týden !!!!
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 1:43 ® Milky
-
BM: Koukám, že když odjedu, je tam boží dopuštění. Jak tě nemám na očích, hned zvlčíš!
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 ve 23:14 ® DEATH
-
BigMike- Kdybys koukal pod nohy a ne na pláž na proti,možná by to bylo OK…
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 ve 23:04 ® BigMike
-
Toulovec: naprosto souhlasím, akorát tam prý Pupák byl v tu dobu, kdy jsme vedli jednání v klimatizované místnosti asi 300 metrů nad táborem
reagovatPříště si přeji lepší přístup do vody nebo osobního strážce!!! Nechci riskovat další zranění!! Nebo fakt budu příště chytat ryba a nebýt půl dne u pípi a půl dne naloženej ve vodě! A vlastně i půl noci a do naha
)) Noha pomalu OK, po konzultaci s Doktorem, jsem zahájil samoléčbu. Keltová mast, obinadlo, tuny hovězího, vitamíny a plno sexu!!! Doporučuji!!!
- Pondělí 1. srpna 2005 ve 13:39 ® HaD
-
DEATH: hlavně teď budu muset dohnat mraky práce ((
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 ve 12:56 ® DEATH
-
Chudák HaD,teď bude dřepět x hodin/dní nad tím,než sesmolí závěrečný proslov a zhodnocení akce.....
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 ve 12:45 ® toulovec
-
ne, musím říct že se opět vydařilo!!!!! srazy nemaj chybu !!!!!
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 v 10:32 ® toulovec
-
děkuji Hadovi za přpravu, ale mě se tam teda nelíbilo. Nebyl tam signál, mouchy žraly jako kráva, sluníčko pálio jako svině, v noci furt bouřka, ryby žádný, lidi protivný, jídlo na nic, taťka pupák nepřijel, miláček pif taky ne.
reagovat - Neděle 31. července 2005 ve 22:20 ® Prichy
-
Take pripojuji podekovani, vsem organizatorum a vsem zucastnenym. Bylo to super bez jedinneho problemu.
vivad Chytej
reagovat - Neděle 31. července 2005 ve 21:50 ® Robur
-
Hade, to nasere, ryby nad 60 se musely pouštět, kdyby to byla tak do těch 50ti, to by bylo super, hned bych si nějakou odvezl, ale co tam s šedesátkou.
reagovat - Neděle 31. července 2005 ve 21:47 ® Milky
-
Chtěl bych především poděkovat HaDovi a HaDovo rodičům, že má sqělýho bráchu! Musel jsem odjet dříve, ale i to, co jsem tam prožil bylo moc hezké a jsem rád za to, že JSTE ! Tolik fajn lidí pohromadě se těžko sejde!
reagovat - Neděle 31. července 2005 ve 20:34 ® Koudy
-
Čau všichni!Tak jsem dorazil před půl hoďkou domů… Taky se přpojuji ke poděkování a bylo vše řečeno,takže prostě bylo to skvělé a aby už byl další…
reagovat - Neděle 31. července 2005 ve 20:04 ® havel
-
Já bych také rád poděkoval všem, kteří se zúčastnili a to hlavně za skvělou atmosféru a pohodovou zábavu! Mrzí mě, že jsem Vás musel opustit o den dříve, ale to je život! Takže ještě jednou díky všem!!!
reagovat - Neděle 31. července 2005 v 18:20 ® HaD
-
4ALL: všechno klaplo, mám vyloženo, uklizeno a ležim ve vaně ) foto ale nebude ))
DÍKY VŠEM ÚČASTNÍKŮM ZA VÝBORNOU ATMOSFÉRU, PŘÍŠTĚ JEŠTĚ DOMLUVÍM POČASÍ BEZ BOUŘKY A VÍCE RYB. DOUFÁM, ŽE JSTE BYLI VŠICHNI SPOKOJENI.
PS: KDYŽ JSTE VŠICHNI ODJELI, TAK ZAČALI JÍT PSTRUZI A SIVENI A VŠICHNI BYLI JEN NAD 60 CM ))
reagovat