Vyhledávání
Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde???
14.6.2005 | Tomucha | 28.593 zobrazení | 281 odpovědí
Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. července 2005 v 16:13 ® jiris
-
Ja beru plavky a fotak, vlacak a neopreny necham pro jistotu doma.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 15:41 ® zedus
-
Já beru oblečení, stan, jídlo, vodu, foťák, nafukovačku , pruty atd… + Jirise, Koudyho, mufa. Jak to tak znám tak si všichni vezmeme vybavení pro přežití třetí světové, takže bude asi autíčko trošku narvaný.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 15:32 ® Chose
-
Mirek-budou na srazu nějaké EMTE na prodej?
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 15:03 ® Chose
-
já beru jídlo,vodu,Padise ,půllitřík,klacky,nástrahy atd. a digi s USB.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:36 ® Robur
-
Se divím, že nikdo nebere univerzální bójku, když je univerzální, tak by se snad mohla hodit, Ne?
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:14 ® zedus
-
Vydrain: Na adama budeme skákat do toho rybníka.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:07 ® Vydrain
-
Zedus/ kdyby tak adama, ale anča je mi k ničemu ))
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:05 ® zedus
-
tomucha: Neboj já ti půjčím tu anču.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:04 ® Tomucha
-
zedus – ok to bude fajn, ale dej si bacha abys jí nepíchal háček do prdele… co kdybychom o pulnoci naskákali nahatí do rybníka? v rámci chytej. cz wet T-shitr cup 2005
ps: riším udaj tomucha + 3 Jitka nejde, karolína je pryč, hance se nechce, terezka je na dofče a katka má brigošku… holt musíme teda chytat ryby no
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 12:54 ® zedus
-
vydrain: Tak jo vá vezmu nafukovací anču místo bellyboatu.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 12:52 ® Vydrain
-
BM/ tu matraci bych si s tvým dovolením půjčila přes den jako plavidlo, bo lov z lodky je povolen Ještě bych dala do povinné výbavy nafukovací kruh, boat, křidýlka a to z několika důvodů, udrží to na vodě v jakémkoliv stavu, bude vedro a dá se s tím chytat taky ))
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 10:15 ® toulovec
-
Tomucha: hochu krabky vám šácnu pořádně, kdyžtak mi něco vezměte, trošku sušiny, nějaký chrosti abych věděl co si navázat, nějak mi to zatím nejde. Ještě nemám matroše, neumím to, tak bych si od vás nakoupil pár vzorků.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 9:40 ® Tomucha
-
shimi – po tobě chtěl taky muchy?
dáme mu ?beru spacák, karimatku, čelofku, pítíčko, jídýlko, stan, pruty, muchy, navijáky, šňůry, silony, krabičky, metr, peán, boty, ponožky, holinky, oblečení, krýgl ( půllitr na pívo), hrnek, ještě jeden krýgl, foťák neberu protože ho nemám, čepici, brýle, 3 poppery, podběrák, jojo na podběrák… a ještě dalších milion věci bez kterých se na srazu prostě nedá žít.. tak v pátek pánové
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 7:27 ® toulovec
-
Tak já včera odvezl auto opět a znova k lékaři, takže možná – kdo ví, snad dorazím.
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 ve 2:02 ® Milky
-
beru sebe, auto (dokážu ho změnit na karavan), DAETHa (s milónem věcí), foťák s USB (jako každej debil – asi tam bude DigitalFotoWorksShop), něco k pití, termohrneček (drží si teplotu a půllitrů tam bude háfo), něco drbného s zakousnutí (páč nepřiměřená muka čekání na gábl dovedou k šílenství dovézt i takového dietetika, jakým Tolafson bezesporu je) špačák a karimatku, možná prut (ale je to spíše společenská záležitost, tak k čemu nějaký klacky) …
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 1:27 ® Shimi
-
Tak kdyz se vsichni chlubej kdo co veze tak ja taky tak ja s sebou beru stan,spacak,fotak s USB,dve poloprazdny krabky s muchama (Toulovec se mi po ICQ chlubil jak mi je vybere ale ja se nedam),musak,moje heavy duty kresilko a kdyby byli zajemci mam tu (z lonska kdyz sme nakoupily hovadin milion kdyz sme jeli do chorvatska) dve campingovy kresilka,brodacky no a jeste par drobnosti . takze budu dobre vybaven (snad) … ))
reagovat - Čtvrtek 28. července 2005 v 1:02 ® DEATH
-
Beru sebe,stan,tunu vody,prut,něco k žrádlu,baterku(maybe),digitál s USB,nástrahy,možná ještě něco jinýho.....
Dal bych ale jako povinnou věc co si každej musí na sraz vzít a tím je Dobrá nálada!
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 23:39 ® BigMike
-
Beru plavky, petrolejku(jestli najdu), mléko, nealko, půllitr, možná pruty, stan, nafukovací matraci, Renee, Valetol na hlavu a snad nezapomenu i náhradní klíče od auta zašité na kůži v zátylku!!!
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 22:44 ® Tomucha
-
Padis – pozítří už bude kalba yeahááá
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 22:26 ® Padis
-
Už se nám to blíží
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 21:57 ® Bass
-
toulavec, HaD : S tou dutou sviní se neukvapujte, já vám s tim RÁD pomůžu
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 20:10 ® Tomucha
-
Já bych si sebou vzal i milenku
reagovat
dotazy: dá se tam zařídit snídaně? dá se tam něco koupit na jídlo a pití (voda na opičku).. beru stan, snad nebude cinkat - Středa 27. července 2005 v 19:27 ® DEATH
-
Nezměníme to z chytání na koupání?
reagovat - Středa 27. července 2005 v 18:56 ® Chose
-
Tak pánové a dámy,je načase zahájit odpočítávání takže T-cca48hod.
reagovat - Středa 27. července 2005 v 18:11 ® Chose
-
no hlavně to chce i hodně nealko,to palermo co hlásej bude asi hustý…3,4 kusy a je hotovo. takže nějaký minerálky atp…
reagovat - Středa 27. července 2005 v 17:06 ® BoBo-Falknow
-
Vezmu noťase se čtečkou karet a DVD palírnou. Problém je, že tam budu nejspíš jen do soboty…
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 14:49 ® Milky
-
Shimi je soudnej! Taky si vemu jednu kopii.
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 14:36 ® Shimi
-
toulovec:ty ses zbláznil?!?!?!?! ty voe víš kolik lidí tam bude mít digitála ??? To se bude asi pálit na DVD-čka i když pochybuju že by i těch 4,7 giga na všechny ty fotky stačilo. no nic to už bude tvůj boj nicméně si u tebe předem objednávám jednu kopii
reagovat - Středa 27. července 2005 ve 12:30 ® DEATH
-
digitála beru,takže teda is USB k tomu…
reagovat - Středa 27. července 2005 v 8:51 ® toulovec
-
jinak bych si ještě dovolil připomenout pár věcí na který se při minulým srazu opoměly a pak chyběly:
- kdo máte nějakej zdroj světla (baterka co hodně svítí a dlouho vydrží, petrolejka, nebo něco podobnýho) určitě to vemte s sebou, minule nám to dost chybělo (myslím že tak minimálně 8 petrolejek by se šiklo)
- kdo budete mít digitál, vezměte si USB kabel, ať to můžem pak všechno stáhnout na jeden comp ještě na srazu a napálit najednou (předpokládám že Davídek vezme noťas a souhlasí ))))) jelikož je v časové tísni, nabízím že když vypálí 1 kousek pro mě, ostatní vypalování a rozesílání zařídím já.
Nezapomeňte si vzít vlastní sklo na pívo, z čepice to blbě chutná a teče to z toho ven
Pokud někoho něco napadne, perte to sem, ať mají ostatní inspiraci co vzít s sebou. V autě se to uveze a když něco chybí, je to na pikaču.
reagovat