Vyhledávání
Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde???
14.6.2005 | Tomucha | 28.595 zobrazení | 281 odpovědí
Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. července 2005 ve 20:03 ® HaD
-
Takže chatky jsou bohužel v pátek komplet obsazeny, jsou volné dvě ze soboty na neděli. Vybrali jsme nádherné místo na stanování a opékání selátka, takže vše by mělo klapnout
reagovat - Pondělí 11. července 2005 v 17:53 ® Padis
-
Big Mike ty jsi řikal že budeš pít mléko co
reagovat - Pondělí 11. července 2005 ve 13:01 ® BigMike
-
Jsetli se mám s nějakými 3–4 lidmi a ještě z toho sem tam ženou vejít do auta, musí to být nejméně přívěs za kamión
reagovat) Ale doufejme, že bude počasíčko sušší a vlastně – kdo půjde spát? V noci poplkáme, popijeme a dospíme jako slušní člověci přes den!!! Nějaké ryby si lupnem mezi mikrospánkama.
- Pondělí 11. července 2005 v 10:16 ® Vydrain
-
Tomucha/ no jasně, vy budete topit po slivovici ))
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 23:12 ® Padis
-
Tomucha je to od HaDa opravdu fajn zaslouží si velký dík
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 22:59 ® Tomucha
-
Cose – taky beru stan…
HaD – děkujeme, jen nevím jak se ti odvěčíme když jsi tak ochotný a pojedeš na dva dny na kouty chytat ryby. Těším se na info ještě jednou díky máš to u nás a jsem ti zavázáni za tvou oběť
Vydrain – na co topení v auťe když tam budu já s Big Mikem hm?
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 21:34 ® Padis
-
Chose mužu vzít kdyžtak stan. A uvidíme podle počasí.
reagovat - Neděle 10. července 2005 ve 20:57 ® Vydrain
-
BM/ rybářky budou spát v autě, právě jsme to ozkoušely a dá se tam i zatopit ))
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 17:49 ® HaD
-
zítra nebo pozítří na ty kouty zajedu a zjistím podrobnosti. Sám vezmu stan a půjčím si od kámoše bivak, takže se ke mě když tak někdo vejde
reagovat - Neděle 10. července 2005 v 10:38 ® BigMike
-
Tak asi beru stan a když by bylo nejhůř, tak se vyspím v autě. Pokud by byly volné chatky, domluvíme se na místě co a jak.
reagovat - Sobota 9. července 2005 ve 21:57 ® rarach
-
BM: Normálně 6–8 lidí na chatku v krizi bych to viděl na dvojnásobek i víc, no uvidíme jak se na to bude dívat pan domácí, ovšem vzhledem k tomu, že měří asi 160 cm 60 kg, nebudou mít argumenty z jeho strany valnou šanci!! Jo ale má dva psy… něco jako maltézáky nebo co to je, tak bacha!!!!
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 16:54 ® Tomucha
-
Chose – jestli si ho uděláme tak může být kdo bude přes noc hlídat vlajku? aby nám jí neuloupilo sousední družstvo
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 15:08 ® Chose
-
a bude tam nějakej základní tábor?
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 15:04 ® Tomucha
-
Big Mike – řeším stejnej problém. Chatky budou po šesti určitě. já asi vemu stan a budu doufat
reagovat - Sobota 9. července 2005 ve 14:55 ® Chose
-
já zrobím v mojí dodo lůžkovou úpravu…
reagovat - Sobota 9. července 2005 v 10:14 ® BigMike
-
Berete stany nebo si blokujete chatku? Nedomluvíme společně nějakou tu chatku? Stan dobrej, ale začne lejt a bude to o nastydnutí, kor jestli budeme muset zahřívat i slečny a paní rybářky
reagovat) Po kolika místech ty chatky jsou?
- Pátek 8. července 2005 ve 21:44 ® Tomik
-
Padis a Chose: jo pánové asi se mnou počitejte , za par dnu jdu na brigadu , aby byli naký prachy
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 19:47 ® Chose
-
padis-asi ještě Tomik.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 19:22 ® Padis
-
Chose pojede s tebou ještě někdo.
reagovat - Pátek 8. července 2005 v 19:09 ® Padis
-
Tomucha toho se nebojím křen určitě bude a pivčo pěkně chlazené
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 ve 22:17 ® Tomucha
-
no hlavně aby bylo dost křenu na prasátko a ledový pívo, musíme ho něčím spláchnout ne?
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 ve 21:36 ® Padis
-
Big Mike ty a mlíko haha tomu něveřím . Nebo myslíš mléko rum med a nebo mlíko slivovice a med. Ten čajík stejně vezmu. A bude i mátovej na žaludek a trávení. Po ránu bude skvělej.
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 v 17:39 ® Tomucha
-
joba – srazy sou tak 2× 3× do roka … já minuletaky nemohl, ale škoda že nejdeš
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 ve 14:33 ® BoBo-Falknow
-
HaD: Klid, nikdo Tě nehoní…
Jak to, že tam ještě není?!!!
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 v 11:01 ® joba
-
škoda toho termínu, to jsem zrovna dovolený, rád bych jel taky,tak doufám že srazy děláte častěji než jednou za rok ?
reagovat - Čtvrtek 7. července 2005 v 9:41 ® HaD
-
bobo: dneska nebo zejtra tam bude
reagovat - Středa 6. července 2005 ve 23:05 ® havel
-
Taky jsem na receptář koukal – chytali i na třpytky – ale jestli měli jednoháčky jsem fakt neviděl… jinak to vypadalo docela fajn..
reagovat - Středa 6. července 2005 ve 22:48 ® Chose
-
Taky jsem viděl receptář a bylo to úžasný,sem natěšenej jak sviňa. fakt paráda,duháci i rybník. jedním slovem sqělý. už ať jsme tam…
reagovat - Středa 6. července 2005 ve 22:45 ® Tomik
-
Pánové koukali ste na receptář?? byli tam kouty. a pekný pstruzi!! neodolám pojedu!!
reagovat - Středa 6. července 2005 v 0:16 ® BoBo-Falknow
-
Padis: Teď kdyby jsi mne zabil, tak nevím Většinou chytám na twistery, ale jednou jsem tam ze zoufalství dal eMTe 1 a šlo to. Nikdo nic neříkal… V každým případě na třpytky moc nespoléhej. Bylo by možná dobrý, kdyby HaD zveřejnil náš článek, ať si každý udělá představu.
reagovat