Chytej.cz

Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde??? necteno

14.6.2005 | Tomucha | 28.595 zobrazení | 281 odpovědí

Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   10 9 8 ...
Úterý 30. srpna 2005 ve 21:48 ® Robur
Robur

Tak se mě kolega ptal, kdy bude ta Křetinka popřípadě jiný sraz.............

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 21:48 ® Padis
Padis

Jo jo taky bych už zas někam jel.

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 16:23 ® jiris
jiris

Hlavne dohodnete sraz nekde tam, kde BASS chytne alespon JEDNU rybu!!!!

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 v 16:13 ® Milky
Milky

Aby se nikdo nevymlouval, pokusím se dohodnout sraz na sádkách! Tam to bude tutové

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 13:13 ® Tomucha
Tomucha

dobře, já to tedy beru šéfe, ale pak tě ještě vyzpovídám co a  jak aby to bylo tip top. bude se vázat a jíst a pít a chytat jako na správným srazu

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 4:50 ® HaD
HaD

tomucha: tak to prosím zařiď a jen mi sděl termín a kolik ti za sebe zaplatím ))

reagovat
Středa 3. srpna 2005 ve 14:14 ® Tomucha
Tomucha

no já bych navrhnul další sraz na podzim a na té křetínce, klidně pomůžu s organizací jak to jen pujde.. je vše co je třeba na pořádnej sraz

reagovat
Středa 3. srpna 2005 ve 13:24 ® HaD
HaD

Toulovec: a víš proč? páč umíte kulový )) a vymlouváte se na nedostatek ryb hehehehe

reagovat
Středa 3. srpna 2005 ve 12:44 ® Robur
Robur

Kdy že to bude?

reagovat
Středa 3. srpna 2005 ve 12:40 ® toulovec
toulovec

HaD: Posledního okouna jsme tam chytili 25.5 na žížalku, od tý doby čistý zero !!!!!!!!!! a navíc nám ukradli loď kurvy nemytý.

reagovat
Středa 3. srpna 2005 ve 12:30 ® Bažus

Díky,tak jedeeeeeeeeeem.

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 10:20 ® HaD
HaD

Křetínku už jsem taky navrhoval, tam bychom mohli na podzim pěkně naložit okounům ))

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 9:58 ® toulovec
toulovec

Bažus: Křetínka je asi 3 km od Letovic směrem na Poličku. asi 115 Ha pokud si dobře pamatuju

reagovat
Středa 3. srpna 2005 v 9:48 ® Bažus

>Tomucha : Mně by se také líbil stan,jako jsi měl Ty. Byl skromný,ale toho místa. Ještě mi upřesněte,kde je Křetínka.

reagovat
Úterý 2. srpna 2005 ve 22:37 ® Tomucha
Tomucha

Bažus – ok tak to sem si ulevil, no podívej za každou cenu nemusíš mít největší stan pro 10 lidí já měl pro 2 a stačilo to až moc na další akci bych skomě navrhnul křetínku, je tam ubytování a v podstatě vše co potřebujeme, ale berte to jako nápad…

reagovat
Úterý 2. srpna 2005 ve 20:18 ® Bažus

Já už mám zabaleno,tak nahoďte termín!Tomucho,už mám jiný stan,tak neboj. Mám ale tak pitomý pracovní režim,že doufám,že se s termínem trefíte

reagovat
Úterý 2. srpna 2005 ve 20:00 ® Tomucha
Tomucha

tak taky děkuju, musím říct že když pominu popáleniny od slunka tak to z letošních prázdnin bylo nejlépe ztrávených 48 hodin a když si to čl . užil se sqelíma lidima na 100% tak to se prostě tráví mnohem líp i za bouřky a za pařáků… klucím začnem plánovat další action já se chci těšit jako minulý týden !!!!

reagovat
Úterý 2. srpna 2005 v 1:43 ® Milky
Milky

BM: Koukám, že když odjedu, je tam boží dopuštění. Jak tě nemám na očích, hned zvlčíš!

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 ve 23:14 ® DEATH

BigMike- Kdybys koukal pod nohy a ne na pláž na proti,možná by to bylo OK…

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 ve 23:04 ® BigMike

Toulovec: naprosto souhlasím, akorát tam prý Pupák byl v tu dobu, kdy jsme vedli jednání v klimatizované místnosti asi 300 metrů nad táborem:-)) Příště si přeji lepší přístup do vody nebo osobního strážce!!! Nechci riskovat další zranění!! Nebo fakt budu příště chytat ryba a nebýt půl dne u pípi a půl dne naloženej ve vodě! A vlastně i půl noci a do naha:-)) )) Noha pomalu OK, po konzultaci s Doktorem, jsem zahájil samoléčbu. Keltová mast, obinadlo, tuny hovězího, vitamíny a plno sexu!!! Doporučuji!!!

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 ve 13:39 ® HaD
HaD

DEATH: hlavně teď budu muset dohnat mraky práce ((

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 ve 12:56 ® DEATH

Chudák HaD,teď bude dřepět x hodin/dní nad tím,než sesmolí závěrečný proslov a zhodnocení akce.....

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 ve 12:45 ® toulovec
toulovec

ne, musím říct že se opět vydařilo!!!!! srazy nemaj chybu !!!!!

reagovat
Pondělí 1. srpna 2005 v 10:32 ® toulovec
toulovec

děkuji Hadovi za přpravu, ale mě se tam teda nelíbilo. Nebyl tam signál, mouchy žraly jako kráva, sluníčko pálio jako svině, v noci furt bouřka, ryby žádný, lidi protivný, jídlo na nic, taťka pupák nepřijel, miláček pif taky ne.

reagovat
Neděle 31. července 2005 ve 22:20 ® Prichy
Prichy

Take pripojuji podekovani, vsem organizatorum a vsem zucastnenym. Bylo to super bez jedinneho problemu.

vivad Chytej

reagovat
Neděle 31. července 2005 ve 21:50 ® Robur
Robur

Hade, to nasere, ryby nad 60 se musely pouštět, kdyby to byla tak do těch 50ti, to by bylo super, hned bych si nějakou odvezl, ale co tam s šedesátkou.

reagovat
Neděle 31. července 2005 ve 21:47 ® Milky
Milky

Chtěl bych především poděkovat HaDovi a HaDovo rodičům, že má sqělýho bráchu! Musel jsem odjet dříve, ale i to, co jsem tam prožil bylo moc hezké a jsem rád za to, že JSTE ! Tolik fajn lidí pohromadě se těžko sejde!

reagovat
Neděle 31. července 2005 ve 20:34 ® Koudy
Koudy

Čau všichni!Tak jsem dorazil před půl hoďkou domů… Taky se přpojuji ke poděkování a bylo vše řečeno,takže prostě bylo to skvělé a aby už byl další…

reagovat
Neděle 31. července 2005 ve 20:04 ® havel
havel

Já bych také rád poděkoval všem, kteří se zúčastnili a to hlavně za skvělou atmosféru a pohodovou zábavu! Mrzí mě, že jsem Vás musel opustit o den dříve, ale to je život! Takže ještě jednou díky všem!!!

reagovat
Neděle 31. července 2005 v 18:20 ® HaD
HaD

4ALL: všechno klaplo, mám vyloženo, uklizeno a ležim ve vaně ) foto ale nebude ))

DÍKY VŠEM ÚČASTNÍKŮM ZA VÝBORNOU ATMOSFÉRU, PŘÍŠTĚ JEŠTĚ DOMLUVÍM POČASÍ BEZ BOUŘKY A VÍCE RYB. DOUFÁM, ŽE JSTE BYLI VŠICHNI SPOKOJENI.

PS: KDYŽ JSTE VŠICHNI ODJELI, TAK ZAČALI JÍT PSTRUZI A SIVENI A VŠICHNI BYLI JEN NAD 60 CM ))

reagovat
novější starší
Stránky:   10 9 8 ...