Vyhledávání
Slezská Harta a trhací bojka
14.6.2005 | habrus | 15.208 zobrazení | 20 odpovědí
Nazdar chlapi chtěl bych vásl požádat o radu o to jak to je na Slezské Hartě s chytáním dravců na bojku někdo říká že se může druhý zas že ne přál bych si pravndivé informace. zatím moíc dík. cau
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. února 2012 v 15:44 ® sensuz
- reagovat
- Pátek 10. února 2012 v 15:00 ® Hora reakce na …
-
st> Tady máš info o cenách a povolence http://www.rybsvaz-ms.cz/…-roudno.html
reagovat - Čtvrtek 9. února 2012 v 16:01 @ st reakce na …
-
ahoj chceme s kamošem na hartu zachytat,kde se kupuje hostovaci listek a kolik stoji a jak se tam daři lovu? dekuji
reagovat - Sobota 3. září 2011 ve 12:13 ® jajco reakce na …
-
džigit> To věřím,já tu možnost zatím nemám,i když půjčujou na hartě lodě.Ale v říjnu jedu zas na orlík na 4 dny a taky se těším jak malej.
reagovat - Sobota 3. září 2011 ve 12:01 ® džigit reakce na …
-
jajco> BEZ,jako bez člunu,peněz aj ryb
reagovatZatím všem objednávky do čech vyřídili,ale znáš to…
Těšim se jak Hurvajz na kolobku - Sobota 3. září 2011 v 11:56 ® jajco reakce na …
-
džigit> Myslíš bez člunu,nebo potom bez ryby?
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:51 ® džigit reakce na …
-
jajco> zatím čekám zásilku.Doufám,že nebudu průkopník a neskončím BEZ
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:50 ® džigit reakce na …
-
zander1980> já kdysi v zátoce v Leskovcu pár záběrů a nástražky vždy po přetahované skalpované za hlavou.
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:42 ® jajco reakce na …
-
džigit> Taky bych rád člun,tajně spořím na plavidlo i když žena brble že sem blázen.Nějak mě loni na orlíku chytl lov candátů z lodi a nejen candátů.Ale půjde to pomalu,při hypotéce,dvou dětech,manželce a krizi ve stavebnictví nevim kdy našetřím na slušný člun.
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:33 ® zander1980 reakce na …
-
Tož to jo.Jaksi jsem si nevšimnul.Celkem často na Hartě i šnorchluju kolem břehu a sumců je tam spousta,jen je jaksi problém je přimět k záběru.Nej mám na vláčku 92cm,kolega po haluzi na kuku při lovu kaprů 118cm.
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:29 ® džigit reakce na …
-
jajco> osobně tu vodu moc neznám,teprve se vybavuji na „hladinu“ bo břeh znám,když sem tak jezdil na len a selekci brambor
reagovatObecně byde ryb dost,i těch sumíku,jen už jsem psal.Je to chladná voda a v povětrnostně výkyvovém pásmu,takže se střídají teplá a studená místa.Co vím od potapěčů-JSOU TAM
Odpovídal jsem jen k historii a „zákazu“. - Sobota 3. září 2011 v 11:20 ® jajco reakce na …
-
džigit> Ale sumců tam bude dost ne?Jeden rok,tuším dva roky zpět celkem šli malí.
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 11:06 ® džigit reakce na …
-
zander1980> koukni na datum! Kdysi byla Harta budována,jako zdroj.Nedávno se zjistilo,že tolik vody nebude potřeba,tak se začalo „otevírat“.
reagovat
Kdyby byl dodržen původní záměr,byl by to druhý Kružberk. - Sobota 3. září 2011 v 10:56 ® zander1980 reakce na …
-
V kterém řádu je to zakázané?
reagovat - Sobota 3. září 2011 v 10:52 ® džigit
-
jajco> pár ohříváčků a ono se to zlepší
reagovatHolt je to rozlehlá chladná voda a poučky k lovu odjinud zde berou za své
- Sobota 3. září 2011 v 8:48 ® jajco
-
Podle informací se loni na hartě podívalo do úlovkového listu na povolence cca 60 sumců.
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 23:32 @ honza r reakce na …
-
Sleska Harta není nádrž s pitnou vodou tohle tvrdi jen uplnej ---
reagovat - Úterý 14. června 2005 v 11:26 ® habrus
-
chceme tam s kamarádem jet na 7 dní a tak tam chceme skusit tu trhačku. Jak jsem četl tvůj názor na to stanování tak tě ujišťuji že patříme k těm humánějším rybářům a taky nás štve že tam na ten bordel u vody ty prasata nechávají a neberou si ho domů jsou však taky vyjímky že?jo a bude nám stačit když si pěkně zabojujeme s nějakou tou stopadesátkou byl bych spokojený, pěkně bych si ho vyfotil a natočil a šup s nim spátky do vody. Napiš mi prosím tě jestli jsi s okolí že o tom tolik víš. zatím dík za názor.
reagovat - Úterý 14. června 2005 v 10:37 ® xycht
-
rybar11: jak víš že tam nejsou velký sumci?
reagovat - Úterý 14. června 2005 v 10:18 ® rybar11
-
No ptal už jsi se na MRKu.
Prostě v řádu je to zakázané.
Praxe je taková:
Kaprařské bojky z petlahví jsou běžné, zakrmování běžné, nedodržování počtu ulovených ryb běžné, stanování v zákazu běžné.
Domluva s porybnými dobrá, zvláště daruješ-li jim dennodenně kapra..........
To že někdo stanuje u nádrže s pitnou vodou- ta totiž teče do kružberku a stává se pitnou je daleko větší přestupek, než stupidní trhačka.
Podle mně Ti nikdo hlavu neutrhne.
PS: Jaké sumce tam chceš chytat, je to napuštěné od roku 97? Největší sumci jsou mírně nad metr max 150 cm. Na velké sumce to skutečně není a kdo ví, kolik tam je těch větších.
reagovat