Vyhledávání
Zpracovávání trofejní ryb.
13.6.2005 | Candatar | 2.119 zobrazení | 16 odpovědí
Potřeboval bych poradit, jak kulinářsky zpracovat trofejní kusy ryb. Ty 98 čky kapři, a metroví candáti už mi moc nechutnaj. Je to strašně tučné maso. Ale pustit to zpět je přece škoda, je to přecijen kus pěknýho masa. Myslíte, že by bylo dobré uzení?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. června 2005 v 9:44 ® piskot
-
Candáta bych nepustil,ale jelikož se na ně už nespecializuju,respektive nechytám na rybku skoro ho nechytím. Na vlačku s většíma kopytama je to dřinanež se nějakej ukecá. Každopádně i metrovej candát by u mnhe skončil v kuchyni. Ostatní ryby většinou pouštím ať jsou jakkoliv velké. Letos jsem zmasil jen dva duháky co přišly na feeder. Ryby moc nemusím a vadí mi zašubelenej byt od rybyny.
reagovat - Úterý 14. června 2005 v 8:49 ®
-
Tomucha : Mě se velcí candoši nedařeji, nikdy jsem žádného trofejního nechytil, tak zatím výčitky svědomí nemám, ale kdyby k tomu došlo, pokušení by bylo velké.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 23:15 ® Tomucha
-
Zadar – fšak ty potočáci do 25 to taky nerozchodí ne? tak proč je pouštět
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 22:29 ® Candatar
-
denyg: Právě, že žádného. Však jsem psal, že to byla provokačka.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 22:26 ® Zlinsky_lovec
-
Kolik těch candátů nad metr máš?????
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 22:13 ® Candatar
-
Dobře lidi. Prokoukli jste mě. Byla to provokačka jak Brno, ale jsem rád, že jste nad tím nemávli jen tak rukou a pozastavili se nad tím. A teď je na Vás, zda mi odpustíte či mě potrestáte v nejlepším hlubokým opovržením, v nejhorším ukamenováním či ukřižováním. Přiznávám, že jsem to dost pohnojil a přijímám jakýkoliv trest.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 22:04 ®
-
Pánové s kaprem je to jasné, ale u toho candoše bych vzhledem k jeho chutnému masu byl na vážkách. Prej se také nedožívá dlouhého věku, a pustit rybu, která stejně brzy pojde věkem..... Hlavně si to zdůvodnit.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 20:15 ® Tomik
-
nejlepší je rozvařit a pohnojit s tim brambory..
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 18:46 ® Hrouzek
-
Vřele doporučuji vzít si třeba kladívko a vrazit si jednu do spánku…
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 17:45 ® gadasnik
-
Osobně si mzslím a dodnes do dodržuji a vedu k tomu i mladýho,když rzba doroste takových rozměrů a je schopna odolávat rybářskýmu náčiní,patří spět vodě a dál dráždit rybáře. Podotýkám,že nepatřím do sorty rybářů chyť-pusť,po rybím mase se můžu utlouct.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 17:42 ® Padis
-
Provokačka dobrá vidím to tak pěkné foto s úsměvem a šup s ními do rodného živlu.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 17:11 ® SALAM
-
Jinak předpokládám, že daná otázka je vtip, no a jestli ne, tak mi Tě je líto a taky každý ryby kterou ulovíš.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 17:10 ® SALAM
-
Doporučuju, po odháčkování uchopit a ve vodě, případně těsně nad vodou povolit stisk dlaní.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:45 ®
-
Takto jsem provokoval asi před dvěma měsíci, tak se podivej co jsem schytal, když jsem chtěl telefon na někoho, kdo to odemě koupí do soukromáku.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:28 ® ywan
-
ak nevieš čo s nimi, určite nie je škoda ich pustiť späť. Takéto ryby sa vedia postarať o budúcnosť revíru…
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:23 ® HaD
-
hehehehehe, pěkná provokačka
reagovat