Vyhledávání
Vesta
9.6.2005 | Tloust | 7.436 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. dubna 2010 ve 13:25 ® Mary reakce na …
-
pif> Když máš na sobě kalhoty s kapsama, vestu, bundu, tak to je umění trefit se na poprvé, v které kapse to je. U kalhot jsem již jedny odpárala. Občas to táhlo dolu i nohavici.
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 13:17 ® sus1 reakce na …
-
regulus> No jo, ale mladej kluk asi těžko na Simsku dosáhne.
reagovat(financ)
- Sobota 3. dubna 2010 v 11:47 ® regulus reakce na …
-
Ruzzik> popravdě ti moc nerozumím, v souvislosti s tím, že v přívlači vestu naopak nabízíš na prodej. Myslím si, že naprostá většina lidí si vestu kupuje podle toho, aby jim vyhovovala a aby ji používali, takže pravděpodobnost dobré vesty na prodej z druhé ruky je prakticky nulová. Otázkou je co si kdo představuje pod pojmem dobrá vesta. Např. http://www.simmsfishing.com/…dpy/sg/VESTS
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 10:56 ®
-
Nema nekdo nejakou dobrou vestu na prodej?
reagovat - Neděle 12. června 2005 ve 13:24 ® aspius
-
Bez vesty ani krok. Aj preto ich mám hneď dve. Je to taký zásobník na všetko čo treba i netreba.
reagovat - Neděle 12. června 2005 ve 12:53 ® Milky
-
Vesta je super věc. Co není v hlavě, musí být se vestě!
reagovat - Sobota 11. června 2005 v 18:34 ® Padis
-
Tak pánové vestu nemám,ale letos kupuji je to dobrá věc.
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 23:14 ® PV
-
vesta je naprosto geniální věc, jelikož vláčím, tak v ní tahám skoro všechno, jenom v torně přes rameno mám občerstvení atd.. Vestu jsem koupil v renomované rybářské prodejně ale vesta je asijského původu a stála asi 400 Kč-mám jí asi 4 roky a mě naprosto vyhovuje
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 21:39 ® Zcuter
-
no já se bez vesty taky neobejd. Nejen,že to vypadá dobře když ji má rybář ale navíc si tem dám vše potřebné!!!!!!(kromě prutů,podběráku a vezírku na to mám ještě nastesti vak!!!!!!
reagovat - Pátek 10. června 2005 v 15:19 ® hraji
-
Vestu si beru jen při slavnostních příležitostech, na plesy, do divadla a tak. Na ryby téměř vždy, když to dovolí počasí
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 13:08 ® zedus
-
Vestu mám poměrnbě krátce, koupil jsem jí kvůli muškařině a teď ji tahám i na feedr a budu ji tahat i na vláčku. Všechno mám naházený v kapsách a nemusím se starac jestli jsem něco nenechal doma. Jinak tahám i ba'tůžek se svačinou a pití + oblečení do deště a nepohody.
reagovat - Pátek 10. června 2005 ve 12:40 ® Dědek
-
Bez vesty ani ránu. Jsem sklerotik, takže mimo věcí na vláčku mám všechno po kapsách vesty, abych něco nezapomněl. Dokonce tam mám i bundu, kdyby začalo pršet. Koupil jsem jí v Gammarusu asi za 500, velké kapsi na zip, malé sucháč a jsem spokojenej. Akorát bych jí potřeboval odlechčit, tahám na zádech snad 10kg.
reagovat - Pátek 10. června 2005 v 9:33 ® Shimi
-
Bez vesty si chytani nedovedu predstavit )) Mam vestu a chytam bez batuzku bo zabrodenej po pas se manipuluje s batuzkem dost spatne pif:mas mit usporadane veci ve veste od zacatku co ji mas. pak by sis nic neplet a nemusel si delat planek
reagovat - Pátek 10. června 2005 v 9:19 ® pif
-
vestu použivám,je to fajn věc,akorát mám dycky problém,v tolikati kapsách,něco najít. musím si asi namalovat plánek
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 21:58 ® jaryn
-
Death máš pravdu, já mám 2, klasiku od Cormorána a k prsačkám krátkou Scierru a ta je nádherná a lehká
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 21:28 ® Čajda
-
Nosím vestu vždycky a nic z ní nevyndavám,abych na něco nezapoměl.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 21:08 ® DEATH
-
Myslim že vesta je pro 99,9 % rybářů stejně důležitá jako pro slepýho bílá hůl.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 20:54 ® Wolf
-
Já mám druhým rokem vestu od žluťásků, zatím celkem spokojenost, beru s sebou už jenom kabelu přes rameno (pití jídlo naviják doklady), Zbytek schovám do vesty. Ale když du na celej den beru baťoh.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 18:29 ® Zlinsky_lovec
-
Jsem na tom jako BigMike- vestu s papírama a potřebnýma věcma+baťůžek s nástrahama, podběrákem, mapama, vezírkem, atd......
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 17:02 ® BigMike
-
Jak jdu na vláčku, vestu na sobě. Normál od čongů, asi 5 rokem a zatím jsem spokojen. K tomu na zádech báglík s dalšími krabičkami a tak.
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 16:06 ® Tomik
-
vestu pouzivam
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 13:52 ® willIam
-
vestu nepouzivam mam brasnu na vlaceni od Jaxona a v ty mam vsechno co potrebuju a v lete by to byla dalsi vrstva obleceni a nechci se pect. Driv prestal jsem ji pouzivat asi pred peti rokama…
reagovat