Vyhledávání
Vesta
9.6.2005 | Tloust | 7.435 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 30. července 2010 ve 20:04 ® FISHERBOY reakce na …
-
inspo> tak samozřejme , jsou mnohem,,vzdalenejší a tajnější" místa od civilizace… ale i tak pro dobrej pocit…ten telefon pro případnou potřebu mam:)
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 19:48 ® inspo reakce na …
-
FISHERBOY> Tak tos ještě opravdu nebyl v místech, kde „lidská noha nevkročila“.
reagovatAle je pravda, že dnes už se takové místo hledá opravdu těžko.
- Pátek 30. července 2010 v 19:44 ® FISHERBOY
-
tam kde chodím já se mi eště nestalo že bych signal nemel…přeci jen – pardubice – chrudim ma dobre pokrytí..
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 16:50 ® Robur
-
obvykle mám to štěstí, že tyto místa stejně nemají signál
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 15:07 ® FISHERBOY
-
myslím si že tohle závaží je minimální. těch necelých 200 gramů, který mobil váží mi záda nestrhne. to bych radši měl vyhodit těch xx desítek kusů nástrah, které nepoužívám:D
reagovat - Pátek 30. července 2010 ve 14:44 ® inspo reakce na …
-
FISHERBOY> Ale prda. Je to další zbytečné závaží.
Chytal jsem v dobách kdy mobily byly ještě v plenkách a taky jsem navštěvoval místa ohrožující zdraví člověka.
reagovat - Pátek 30. července 2010 ve 14:23 ® FISHERBOY reakce na …
-
inspo> to zase ne, kolikrat prolejzám úseky kam lidská noha vkročí zřídka kdy, takze pro sichr, kdyby se mi neco stalo, nekde bych si zlamal hnátu a podobne, abych si aspon zavolal o pomoc..dobré je vypnout si vyzvánění.to je takovej kompromis..
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 11:34 ® inspo reakce na …
-
FISHERBOY> Tak si neber k vodě mobil jako já.
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 11:33 ® FISHERBOY
-
Taky nepiju na rybách....... maximalne treba pivko nebo tak když se bobkaří, ale jinak mi to k sobe nejde…rybaření je pro můj mozek ,,jiná dimenze" osvobozená od všech všechních nešvarů a ostatních záležitostí…to i tak, že jsem naštvanej, když mě někdo zavolá:D prostě mě ruší z idylky:D
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 11:07 ® džigit reakce na …
-
FISHERBOY> taky ujde
reagovatnejde o pití,ale jemné naladěni,či zimní zahřátí.Já buď chytám,nebo piju.Už jsem tahal dost kamarádů z vody a od vody.Dnes jedu raději sám. Nedovedu si představit vláčet a mít v kouli a na splávek taky…
- Pátek 30. července 2010 v 10:45 ® FISHERBOY reakce na …
-
džigit> jo to je fakt, kdo je z tamtoho konce, tak placatka je vážně jak nic… to ja od jisté doby ke slívce ani k vodce nemůžu ani přičuchnout:D takže piju radši Jägermistera:D
reagovat - Pátek 30. července 2010 v 1:18 ® džigit reakce na …
-
FISHERBOY> tu řešíš s valachem plaskulku.Co to je za nasávání?Liter ostré pro dva,když jeden nepije
reagovatneznaš tu kreativitu?
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:45 ® FISHERBOY reakce na …
-
tucnak11> hele mě eště nikdy nenapadlo nasávat na rybách…:D mozna to je důvod proč jich tolik nenachytam…když se človek posilní je víc kreativní a napadá ho víc způsobů vedení nástrah:D
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:39 ® tucnak11 reakce na …
-
FISHERBOY> no svačina to je umě tatranky s 3 kousky a mega plucka s Valašskyma kapkama.
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 v 18:37 ® FISHERBOY reakce na …
-
džigit> uzena kejta, chodník chleba a tři lahvovy k tomu:D
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 v 15:43 ® džigit reakce na …
-
FISHERBOY> takovou velkou sváču nemáš,leda bys nosil k vodě pizzu
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 14:01 ® FISHERBOY reakce na …
-
tucnak11> díky za info:)
reagovat - Úterý 27. července 2010 v 17:37 ® tucnak11 reakce na …
-
FISHERBOY> Je přes cele zada.
reagovat - Pondělí 26. července 2010 ve 13:03 ® FISHERBOY reakce na …
-
tucnak11> prosímte je vzadu nejaka kapsa u té Dragonovky???přemýšlím nad ní taky, ale řeším problém, kam bych dal pití…
reagovat - Úterý 13. července 2010 v 16:36 ® Libor
-
S vestou mám problém, vadí mi ji mít na sobě pořád, třeba když je vedro atd. Vše potřebné mám v ledvince nebo batohu, takže ji zatim nepoužívám.
reagovat - Pondělí 5. dubna 2010 v 17:24 ® tucnak11
-
Ja mam vestu vřdycky ,nepřetsavuji si ji nemět na vlačku
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 ve 12:31 ® troutkiller reakce na …
-
Ruzzzik> Perfektní je ale za prachy co za ní chtěji tady bych jí určo nekupoval!Chtít 5500 za něco co mi ze státu pošle známá za 3000 je zlodějina!
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 ve 12:11 ® reakce na …
-
troutkiller> Ta g3 simms ta je asi jedina kterou bych si koupil od simms …ta je perfektni
reagovat - Neděle 4. dubna 2010 v 11:55 ® troutkiller
-
Vest sem měl několik a ted mám Simms G3,Mám pocit že jinou už hoooodně dlouho potřebovat nebudu
reagovat)
- Sobota 3. dubna 2010 ve 23:00 ® reakce na …
-
cici13> pro muskare mozna:) s tim bych stebou i souhlasil.)
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 21:09 ® cici13 reakce na …
-
Pro muškaře je ideální!
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:58 ® reakce na …
-
cici13> Kracena je na prd:)
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 ve 20:57 ® cici13
-
Bez vesty ani krok!Letos jsem si pořídil novou od Alabastru krácenou jsem naprosto spokojeny.
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 16:40 ®
-
regulus> Za prve vestu jsem jiz prodal:) a za druhe proc bych nemohl chtit nejakou kvalitnejsi vestu?:)nechapu te …tady se resi fakt kraviny
reagovat - Sobota 3. dubna 2010 v 15:18 ®
-
regulus> nechtell bych vestu od sims zdaji se mi male chtel bych od snowbee ale rikam kazdeho nazor je jiny
reagovat