Vyhledávání
parma
8.6.2005 | frenki | 2.339 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat na co chytím parmu na přívlač? chytám na řece. jaka nástraha je na parmu při vláčení nejlepší? poradte!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. června 2005 v 11:55 ® jake
-
Parmy lovím na přívlač zcela běžně, i když nutno přiznat, že když se mi to podařilo poprvé (což bylo loni – možná takřka na den), tak jsem zůstal stát kruhoústý. Nicméně takových 60% všech mnou chycených parem (může jich být tak kolem 50) bylo právě na přívlač – naposledy předevčírem na pstruhovce na banjo. Největší úspěchy mám s marmyškou a hnojákem. Parma na vláčecím prutu – to je věc
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 9:00 ® Candátoman
-
Nevím, jestli to sem tak úplně patří, ale nemáte někdo zkušenost s lovem parem na Jizeře v okolí Turnova – Mnichova Hradiště? Nevíte, jestli se tu vůbec vyskytují? Bydlím tu teprve 3 roky, na ryby se tolik nedostanu a vlastní zkušenost tu s parmaou zatím nemám. Díky za rady. P. S. ty HaDovi fotky parem v rubrice Z lovu mě fááákt dostali.
reagovat - Středa 8. června 2005 ve 23:45 ® HaD
-
díky Quote: On 2005–06–08 22:11, jarv napsal: www. chytej. cz
reagovat - Středa 8. června 2005 ve 23:11 ® jarv
-
www. chytej. cz
reagovat - Středa 8. června 2005 ve 22:49 ® Zlinsky_lovec
-
Občas jsou úchylný na gumy, ale i na rotajdu či woblera se dají chytit. na rotačky jsem je tahal na Hammerky či Vaškovky, na gumy menší bílý či žluté a na woblera od YAD nebo Jaxonu
reagovat - Středa 8. června 2005 ve 21:31 ®
-
Občas jsem jí vytáhl na gumu, ale přívlač ně ně moc neni.
reagovat