Chytej.cz

Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY?? necteno

7.6.2005 | kkarlos | 20.211 zobrazení | 69 odpovědí

Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 8. června 2005 v 9:16 ® rybar11

když je perlín, volím jeho.

reagovat
Středa 8. června 2005 v 9:01 ® xycht

mirmen: nebál bych se i menší než 8cm. chytam běžně na 5–6cm rybky ale dobrý jsou i „řízky“ z cejnů

reagovat
Středa 8. června 2005 v 8:44 ® piskot
piskot

Nejvíce candátů jsem načapal ještě s dědou na hrouzky. Z loďky,montáž jen háček a pár bročků,do tlamičky kuličku polistyrenu a říkal tomu na tahačku. Je fakt,že to už je 20let,ale věřím,že by to fungovalo zase. Dnes spíš jen vlačka ,ale zdaleka ne s takovým úspěchem.

reagovat
Středa 8. června 2005 v 0:04 ® mirmen

Rybka nadlehčená polystyrenem, propíchnutá břišní stěna ( šťáva zvýrazňuje pachovou stopu), návazce nad 40 cm. Hrouzek, malá ouklej, malá plotička, slunka ( převážně velikosti 8–10 cm, samozřejmě, že slunky to nedorostou).

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 23:46 ® xycht

největší úspěchy sem měl na hrouzky a malý cejnky. candáty zásadně na mrtvý rybky s polystyrenem

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 23:41 ® willIam

jak uz jsem psal je nejlepsi pouzit rybu ulovenou na dannem reviru na candaty pouzivam nejradeji male belicky a okouny.

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 22:17 ® pif
pif

nejlepší je rybička chycená v místě lovu. moje zkušenost je,že když rybu přinesu z jinýho revíru,tak je míň záběrů. nevím,čím to je,asi to ryby poznají,nebo co. a k těm druhům,asi plotice,ouklej a a slunka. je to ale čistě moje subjektivní vidění,věřím,že ostatní mají jiné zkušenosti

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 22:13 ® kamet
kamet

vzdycky mam nejvetsi uspech na hrouzky nebo sevce

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 22:12 ® ywan

umelú

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1