Chytej.cz

Kolik prutů s sebou na vláčku vláčíte??? necteno

6.6.2005 | Candátoman | 10.577 zobrazení | 75 odpovědí

Kolik prutů (vláčáků) s sebou vláčíte k vodě? Taháte s sebou třeba štikovej(tvrdší) i okounovej(jem­nější), aby v konkrétní situaci byl pužit ten nejvhodnější? Nebo se prostě rozhodnete, že dnes vyrážíte hlavně na okouny a když třeba poblíž zaloví štika, tak ji prubnete s jemnějším „okounovým“ cajkem? Díky za vaše zkušenosti.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 6. června 2005 ve 14:12 ® willIam

vzdycky beru dva jeden gumacek a jeden tvrdsi

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 14:02 ® BigMike

Jedu-li do dálav (Orlík, Lipno), beru si dva – tři + náhr. naviják. V autě nenechávat, beru na základnu či do lodě vše. Pokud razím na blízkýrevír a mám jasno o obsádce, beru jen jeden. To samé v případě, že se jedu někam vyloženě toulat okolo vody a vím, že druhý by překážel. Pokud jdu brodit, tak také jeden. Pokud jdu na místa, kde se pohybuji jen v omezeném dosahu, beru dva – jeden těžší na woblery a druhý lehčí na gumy. Nemusím pak moc převazovat. A dle možností někdy kombinuji všechny výše uvedené možnosti:-)) )
V 80% případů jdu s jedním!

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 13:19 ® CeP
CeP

jesta abych vyhovel otazce : nenosim zadnej, bo zadnej nemam… ale letos bych chtel zkusit stesti s telepickerem albastar 270. trvrdsi spicku mam uz dvakrat zlomenou a zkracenou, takze uvidim. prut bych koupil jestli a jak mne to vezme. myslim vlacku..

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 13:14 ® CeP
CeP

> doktor : ja bych tam videl carky tri; nicmene i bez nich jsem smysl vety pochopil naprosto jasne a presne. i po slovensky…

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 13:13 ® RASTOK

ako mi ukradli Berkley+Shima­no+fireline+ra­pala, ktorá ešte nebola vo vode, beriem už len jeden

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 12:19 ® doktor

Milky: Dobre si to pochopil, vykradli by mi auto. Jasné, že píšem po slovensky /to sa nemá?/, aká interpunkcia ti tam chýba, dve čiarky?

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 12:11 ® doktor

Milky: Presne tak, vykradli by mi auto.

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 11:33 ® Milky
Milky

doktor: U nás se tu taky krade, to zbylo z federace asi na obou březích řeky Moravy

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 11:27 ® Milky
Milky

doktor: P9šeš slovensky a bez interpuknce. Nějak mi uniká smysl věty: Nielenže by bolo po udici navijaku eventuálne po iných „cenných“ ryb. veciach uložených v kufre ale veľmi pravdepodobne aj po niektorom skle na aute. Chtěls říct, že by ti ho vykradli?

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 11:22 ® doktor

Milky: To je síce pravda ale nie tak úplne. Pri vláčení si aj niekoľko kilometrov od auta. Môj vlačák má v zloženom stave 160cm takže do kufra ho nedám a garantujem ti, že v aute by som ho nechal iba raz!!! Nielenže by bolo po udici navijaku eventuálne po iných „cenných“ ryb. veciach uložených v kufre ale veľmi pravdepodobne aj po niektorom skle na aute. ((

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 11:07 ® Candátoman

Milky: to je přesně to, co jsem myslel!!!

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 11:02 ® Milky
Milky

otázka má několik možností, co si pod tím vybavit. V autě můžu mít třeba dva tři pruty, ale přímo na lov si beru vždy jen jeden. Kdo by se s druhým vláčákem vláčel

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 10:44 ® Candátoman

Já měl právě minulej rok taky jen jeden 15–40g, 270cm, tak jsem to neřešil, ale letos jsem si koupil ještě jeden jemnější, kterej chci vyzkoušet a nechci, aby tomu prvnímu nebylo doma smutno ! Přívlač je taky o nachozenejch kilometrech podél řeky kde to je samý křoví, jungle,. atd. a nevím jestli se tahat s dalším prutem, abych ho někde nedopatřením nezlámal. ! Rybář by měl být při přívlači hodně mobilní a nevím jestli další prut není zbytečně na obtíž. Díky za další názory.

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 10:20 ® HaD
HaD

jak kdy, ale občas nosím dva, třeba když jdu vláčet v noci sumce, tak mám ještě jeden jemější, kdyby třeba začali lovit candáti

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 10:12 ® toulovec
toulovec

všechny vláčáky – tedy 1

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1