Chytej.cz

revíry v blízkém okolí Českých Budějovic necteno

4.6.2005 | rybar11 | 7.084 zobrazení | 39 odpovědí

Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.

Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.

Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 6. června 2005 v 8:31 ® rybar11

Tak velkého kapra bych nejedl. Ono, ani bych ho na koleji neměl kde uskladnit.

Vlastně to vypadá, že se 450 km od ¨domova stanu totálním chyť a pusť.

Vyfotit a zpátky do vody, chci si jen zvednout osobák, to je celé.

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 21:53 ® kamet
kamet

jeste podotknu ze tyto ryby nejsou k jidlu je to opravdu na povodeni pokud ryby jis ta doporucuji tak do 50 hodne jsou pry citit bahnem

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 21:48 ® kamet
kamet

pokud chces nachytat velke kapry muzu ti take poradit hnevky chytnes pomerne casto (pokud jdou) kapry 70+ ale chce to denne kmit koule coz zrejme studentovi leze dost do penez takze to muzes delat jako ja jedu v nedeli to vetsinou prazsti kolegove kvalitne nakrmi no a tobe uz staci pytlik kouli v kapse krmi vetsinou jahodu

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 21:37 ® kamet
kamet

nevim jestli je nejlevnejsi ale rozhodne nejbliz rybnik Čertík primo ve meste cvrt nemanice nebo me se osobne libi ponevraz to je asi 10km od cb ale navim co tam sypou jsou to rybniky statniho rybarstvi velke ryby jsou na rzbniku Jaderny asi 15 km od cb smer Zliv atd. ale ten bude asi nad tve moznosti nevim presne ale asi 10000 na sezonu a 500 jednodenni

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 20:18 ® rybar11

Auto mám, takže v pohodě.
O nějaké levné soukromé vodě s většími kapry- nad 60 náhodou nevíte?

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 12:25 ® efendi
efendi

Pro xychta: ve městě bych nechytal nikoli kvůli samotné řece, ale jeden můj kamarád zde chytal, zabral se do lovu a cikorky mu ukradli kolo a batoh s věcma.

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 20:29 ® xycht

efendi popsal moje oblíbený revíry takže ho jen trošku doplnim…

ÚN Hněvkovice – chodim chytat na Hlubokou do zámostí, pak do poněšic . hlavně cejni, kapr,amur,sumec (30–180cm), candáti (většinou do 55cm), štiky

Vltava v ČB – klidně bych zkusil chytat ve městě. jsou tam parmy, bílá ryba a tloušt. samozřejmě i kapr

Malše- nevim

reagovat
Sobota 4. června 2005 v 19:57 ® efendi
efendi

Nejvíce se zde chodí na Hněvkovickou přehradu, ale chce to auto. Vzdálenost kolem 10 km. Možno městskou na Hlubokou a pak pěšky, ale v docházkové vzdálenosti je teď řeka vypuštěná a tak se chytá nejvíce od Poněšic (10 km) – pravý břeh, nebo od Purkarce (15 km) levý břeh. Dále Hlubocká pískárna, Hrdějovická pískárna. Samozřejmě Vltava a Malše, ale ve městě se nechytá a jinak je zde mnoho dalších příležitostí, ale chce to opět auto

reagovat
Sobota 4. června 2005 v 18:42 ® CeP
CeP

zkus se zeptat kameta a xychta. oba jsou budejcaci.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1