Vyhledávání
revíry v blízkém okolí Českých Budějovic
4.6.2005 | rybar11 | 7.080 zobrazení | 39 odpovědí
Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.
Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.
Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. června 2005 ve 22:53 ® kamet
-
je mi 51 ale ohybat se me nebavi od malicka
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:49 ® BigMike
-
Kamet: něco nachytám!!! To ti je tolik, že už se ani pořádně neohneš?
)
Xycht: jo, prubnu vše možné. Mám i něco velkého, tak snad, pokud bude dusno a přeprchat, dostaneme.
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 16:28 ® xycht
-
BigMike: já viděl chytit pár sumíků z lodě u skal na velký twistry. možná by to stálo za to to zkusit
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:58 ® kamet
-
jo to voni lezou jenze cim sem starsi tim ty mrchy jsou rychlejsi
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:52 ® kamet
-
BikMike-ja jedu ve stredu chci to projet se sonarem a nakyho strejce najit predem a ve ctvrtek jet na tuti candaty asi jo ale s tema okasama ti moc sanci nedavam nevim jak kdo ajak kde ale ja sem chyt za 3 roky jednoho kterej stal za rec jinak vetsinou spis nastrazni zrejme to tam sumci dokonale probiraji
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 15:29 ® BigMike
-
Já spíš omrknout, chci prubnout okouny a candoše. Sumík na vláčku by byl jako bonus!!!!
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 14:16 ® xycht
-
BigMike, kamet: chlapi jestli jedete na sumíky na Hněvkovice tak držim pěsti. at nějakýho fousáče lapnete. já tam měl záběry na rousnice s podvodnim splávkem . ale je tam hodně sumečků 30–50cm
reagovat - Pondělí 13. června 2005 ve 12:26 ® BigMike
-
Tak to vidím na tu sobotu. asi bych dorazil ráno, chytali bychom přes dena přes noc a v neděli dom. Ty nočňáky prubnu na zahradě, je vlhko, něco by mohlo vylejzat. Ozvu se. Kdy se tady odpojíš a jedeš?
reagovat - Pondělí 13. června 2005 v 0:20 ® kamet
-
prijed nejpozdeji v sobotu v nedeli jedu domu " lednicku v karavanu sice mam ale 10 fousacu tam nenacpu"
reagovat - Neděle 12. června 2005 ve 23:33 ® kamet
-
jo uz jsem nakoupil karasy jsem linej je chytat horsi je to s nocnakama
reagovat - Neděle 12. června 2005 ve 22:04 ® BigMike
-
kamet: má bejt dusno a přeprchat – sumíkům bude chutnat
reagovat)
- Čtvrtek 9. června 2005 ve 23:21 ® kamet
-
OK
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 22:57 ® kamet
-
a asi 700 kilovou pramici bych zrovna lodkou nenazval na lipne jsme jezdily na 4 vesla proc myslis ze mam motor
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 ve 22:57 ® BigMike
-
Aůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, zítra čekám v Purkarci
reagovat)) Už jsem ztracen, myslím, že v so či neděli jsem tam. Přijel bych asi k večeru a přes noc, no upřesním.
- Čtvrtek 9. června 2005 ve 22:53 ® kamet
-
veslovat nemusis ja jezdim jenom s tatou a na lod se vejde v pohode 5–6 lidi kapry si zachytas po libosti( pokud pujdou) prohodim to kaprima granulema a vetsinou behem 2 hodin najedou ja spis potrebuju skoleni na privlac doted jsem chytal vetsinou pouze na tahacku dost candatu tam kluci lupou na bily gumy ale ne sprcky az uslisis za poledne co tam delaj fousaty tak se na kapry vy… ale zalezi na pocasi jestli bude chladno tak je to v haji
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 9:02 ® BigMike
-
Kdepak, nechal jsem rod na to, jak často budu jezdit, jestli to bude mít cenu a tak. I ten echolot asi zatím jen půjčím. Půlku dá kdyžtak otec, tak radši nikam nespěchám a jak to vidím, asi ani kupovat nebudu – ještě jsem Bassíka nevyzkoušel. Pokud budeš mít jednu loďku volnou, snad to uvesluji
reagovat) Také mi jde především o dravce, byť si povodit po letech kapříka by nebylo od věci
- Čtvrtek 9. června 2005 v 0:47 ® kamet
-
BikMike uz si kopil motor,?mam 1 lod volnou
reagovat - Čtvrtek 9. června 2005 v 0:28 ® kamet
-
pouze dravci kapru uz mam plny zuby budu zkouset vse
reagovat - Středa 8. června 2005 ve 22:48 ® BigMike
-
Kamet: myslím, že nebudu váhat, cinknu kdy bych se zjevil. Asi to objedu do Purkarce a nechám to tam jak ty. Slivky vem více, odkoupím na kloktání
reagovatJedeš vyloženě na sumce, nebo i kapry? Přívlač nebo rybky? Zatím.
- Úterý 7. června 2005 ve 22:48 ® kamet
-
mam v purkarci celorocne karavan na soukromem pozemku pro cizi myslim 50kc na den ale myslim ze je to lepsi nez mit vybrany auto
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 22:28 ® BigMike
-
Kamet: zní to lákavě, myslím, že se domluvíme! Kde necháváš auto?
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 22:07 ® kamet
-
hnevky jsou rarita rano si klidne muzes prispat uz jsem to tu psal jednou tady jdou ryby od 9–10 pak takzvany polednaci od11.30 do14 ato i dravci sumcu co vim se nejvic nachytalo kolem 16 hod.
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 21:48 ® kamet
-
xycht to je mozny ale je nemozny se tam o zahajeni dostat tedy po brehu tam uz je natresk ted prazaci uz jiste najeli jinak tam lita jeden dobre 2m+
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 21:40 ® kamet
-
BikMike na zahajeni jsem tam tejden mam lode 2 7a5m sonar varic cerstva kava grog siivka a jine na lodi motor Yamaha 4takt ke hrazi 25 min. na hlu bokou35 bez lode je to pase protoze tam bude invaze chystam se do skal nekam k Ponesicum proti proudu na pravou stanu tam ze brehu neni pristup a bude klidek . jinak jsem panem sveho casu a muzu vetsinou kdykoliv telefon mas
reagovat - Úterý 7. června 2005 v 18:38 ® efendi
-
Ze soukromých ještě Štilec – u Kamenného újezda 15 km a Mrhal – u Rudolfova – 10 km od Č. B. Informace podají rybářské prodejny. Ke kaprům na Hněvkovicích – u prvních rour (místní to místo znají) 85 cm a 70 cm během půl hodiny. Pravda, pak už jsem žádné takové nechytil. Třeba to ale jen neumím, ale věřím, že tam jsou.
reagovat - Úterý 7. června 2005 v 16:22 ® BigMike
-
Kamet: kurník, už budu muset do ČB a dáme řeč!!! S lodičkou jsem ještě nebyl nikde
reagovatNějak nestíhám, ale na zahájení a po mám dovču, tak kdybys jel na H. dej vědít, mohl bych ti dělat společnost a podebírat šumce, pokud bys mě vzal
- Úterý 7. června 2005 ve 12:45 ® xycht
-
kamet: díky za tip, hele u AMU je to prej na sumce hodně nadějný. prej to chce chytat na nějaký hraně nebo co. chytli se tam co já vim 3 sumíci přes 150cm
reagovat - Pondělí 6. června 2005 ve 20:41 ® kamet
-
xycht tak to zkus pod AMU ale rikam chce to krmit apon obden koule ja to nechytam cekat celej den na jeden zaber neni nic pro me radsi mensi a casteji a hlavne letos fouaty mam tam 2 velky lode motor sonar tak snad nakyho uzenu uz vim o 2 cca kolem 2m videl jsem je lovit-nadhera
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 18:24 ® xycht
-
kamet: Jadernej 920Kč/ den
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 18:23 ® xycht
-
kamet: na Hněvkovicích dost často kapři 70+ jo? tak to se mi ještě nepovedlo. mam max. 60cm i když je fakt že kapry skoro nechytam. Ale zdá se mi že je tam spíš hrozně moc plotic a cejnů
reagovat