Chytej.cz

ceske rotacky velkosti 00. necteno

3.6.2005 | kostnak | 2.899 zobrazení | 7 odpovědí

mate niekto prakticke skusenosti s rotackami 00, pripadne 000 od ceskych vyrobcov mimo vaskoviek? (vojacek, hammer, emte…) viete o dalsich vyrobcoch? nemate kontakt na hammer? dik.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. června 2005 v 16:21 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

kostnak: Číslo na něj je: 777 615 768

reagovat
Středa 8. června 2005 v 7:59 ® kostnak
kostnak

denyg, nezabudol si na mna s tym kontaktom na hammer?

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 7:17 ® kostnak
kostnak

dakujem za info. nema to byt na pstruhy, ale na sutaz. 00 od vojacka ste neskusali nikto?

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 21:29 ® rarach

Mám zkušenosti s Emte a letos i Vaškovky a nepoznal jsem rozdíl, akorát v ceně Vašek je výrazně dražší… a v tom, že Vaškovky jsou i lesklé. Já jim říkám odrybňovač a na pstruhovce už je nepoužívám, ale jejich sezóna se jistě blíží a jelčáci z Ohře se na jistě teší!!Loni jsem měl v ruce Vašek 000 a rozdíl od Emte 00 minimální. Chytat s těmito třpytkami chce se silonem max. 0,12 a bez dalších volovin jako obratlíků, karabin atd. Pokud třpytku někde zohýbáte o vázky ve vodě nebo nad vodou není divu, že nechodí stačí menší poškození a je problém.

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 6:56 ® Forest

Co jsem zatím zkoušel a našel, tak mi velikost 00 nabídl pouze Hammer, dobrá cena, ale bohužel mám asi pech, protože mi funguje asi každá druhá až třetí. Nevím , ale jestli i těmito třpytkama zásobuje naše závodníky, tak nevím nevím.

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 20:15 ® Tomik
Tomik

daji se vubec nekde sehnat rotacky o velïkosti 000. shanel jsem je skoro vsude v mym okoli a nic jsem nasehnal…

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 17:31 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

kostnak: V pondelí tu ten kontakt máš. Chytám na Vaškovky a hammerku

reagovat