Vyhledávání
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | 3.222 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. června 2005 v 9:39 ® joba
-
díky min ten soutok prubnu
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 9:37 ® joba
-
máš pravdu na berounku já nedám dopustit, protože mě odkojila, ale poslední roky už to není co to bývalo
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 9:35 ® joba
-
díky za tipy, na zbraslav to mám kousek i z práce (z modřanský) na víkendy jezdím na berounku 7 nebo domů na labe a moje oblíbené rameno v brozanech,ale přes týden Vaše tipy hned zkusím
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 8:55 ® piskot
-
Jo tak ta Třpitka se mi povedla. Omluva za HRUBKU
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 8:53 ® piskot
-
Joba:Pokud není moc času,třeba jen odpoledne je fajn na brčko malá řeka pod Zbraslaví stačí trochu prohodit a o zábavu je postaráno. Taky není špatné oko ,které vzniklo zmenšením malé řeky po povodních. Na druhé straně přes most je taky zajímavej ouplav s náznakem ramene,kde narazíš na pěkné cejny a plotice a třpitka možná taky překvapí. Berounku znám hlavně od soutoku s Vltavou k Černošicům. Berounka je dost náladová,ale ještě se mi nestalo abych byl bezrybka. Letos chodím na Berounku docela často a občas nestíhám a jindy nevymyslím nic,prostě rada drahá. Zmiňované Záplavy jsou taky fajn a nekonečno cejnků vždy člověka pobaví. V okolí Prahy je skutečně tolik možností lovu,že to je na delší rozpravu
reagovat - Neděle 5. června 2005 v 10:46 ®
-
Berounka je opravdu pěkná po celé délce a zachytáš si slušně. Jinak já jako Kladeňák chodim ještě často na Turýňský rybník a tam to taky není špatné, ale je to dost těžká voda a mnozí na něj dost nadávaji, ale já na něj nedám dopustit. Ono je to tím, že to tam mám 5 km a chodím tam nejčastěji a znám to tam.
reagovat - Neděle 5. června 2005 v 9:57 ® xycht
-
joba: já bych zkusil Vltavu v Lahovicích. nebo Berounku u soutoku
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:35 ® joba
-
to víš pátek, tvrdnu ještě do 5 v práci ale už se vidím na chatě na berounce 7,. nejradši chytám na MP ,,brčko v tůni,, ) , doslova, třpytka, na těžko…
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:20 ® piskot
-
Nepíšeš,jaký způsob lovu preferuješ? Jinak spostu pískoven je okolo Brandýsa nad Labem.Řeky Vltava 6,7–3,4. Berounka 1,2. Bez podrobností těžká rada.
reagovat