Vyhledávání
Nový Shimano Nexave
3.6.2005 | ywan | 2.409 zobrazení | 6 odpovědí
dnes som bol obzreť čo je nové, a konečne začali voziť shimo. Vyhliadol som si naviják Nexave ( nie F ) je to nejaká novinka, nemajú ho ani v gamáči. Vyzerá mooooc dobre, 4 ložiská, predná brzda, zastavenie spätného chodu má pod telom, a cena 2850 Sk. Ak ho niekto videl tak nech sa vyjadrí, budúci týždeň by som poň zabehol
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. června 2005 v 9:02 ® RASTOK
-
Myslíš Nexave zo série P3
null
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 22:16 ® ywan
-
pilot : dnes som ho mal v ruke asi len minútu, potom mi zazvonil telefón, musel som bežať do auta. fakt som si za tú chvíľu všimol len design ( zaujal ) preto sa aj pýtam ostatných či o ňom niečo nevedia, prevod si všimnem nabudúce a dám vedieť
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 22:05 ® pilot
-
jaký má převod? Dík za odpověď.
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 22:01 ® ywan
-
myslím že pri veľkosti 4000 by nemal problém vydržať 2 sezóny na prívlač a ďalšie 4 na plávanú, položenú… Luckyspiner : dík za radu, tu kľučku obzrem lepšie
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 14:35 ® LuckySpiner
-
No už jsem měl taky to potěšení se s ním setkat – u nás je cena asi 1500 Kč což za tydle prachy je docela dost muziky,šlape docela dobře. ALE co se mě na něm nelíbí je velká vůle v kličce což u novýho navijáku není moc dobrý znamení-zkus s tim odchytat 1 vláčecí sezonu a nebudeš se stačit divit ale pokud ho chceš na něco jinýho tak to myslim bude OK
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 14:34 ® SALAM
-
Tak pokud vím, tak u nás v ČR stojí všude 1590 Kč pokud se mílím tak mě opravte, ale myslím že je to tak, já mám doma starej model F za 1250 Kč a sem s ním spokojen, mam velikost 2000 a na plavačku a lehounkou vláčku je dobrej.
reagovat