Vyhledávání
Prúty s chvejivou špicou
3.6.2005 | RASTOK | 4.094 zobrazení | 21 odpovědí
Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. června 2005 ve 13:34 ® pablo
-
RASTOK: je to síce po funuse, ale dal by sa použiť aj Esox future special jig – 3,0 m 5–25g, má 2 výmenné špičky. Ja som s ním zatiaľ spokojný, ale pre marmišky som dokúpil Jaxon Syrius jig spin 1–10g
reagovat - Pondělí 6. června 2005 ve 12:07 ® MichalB
-
Souhlasim s RASTOKEM, ze pri koupi jaxona je treba dobre vybirat, protoze nektere kusy byvaji brutalne odflaknute!! Pripada mi, ze ve fabrice nefunguje vystupni kontrola… Nicmene ja jsem s Atlantisem spokojeny – mozna mi pripada, ze je ponekud tezsi do ruky, ale za ty prachy…
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 7:11 ® RASTOK
-
OK, kupil som Jaxon-Astral 3m 5–25g. s tou 45g hornou gramážou som to sakra prehnal. ku kvalite Jaxonou, dva prúty som vrátil resp. neprevzal – jeden nemal asi 15 cm dolakovanú špicu, druhý mal pootočené koncové očko a konečne tretí bol OK
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 6:52 ® Forest
-
Mám pocit, že Foto Morava má ve své nabídce vláčáky s chvějivkou, al e nemůžu si zaboha vzpomenout na značku, ale prej to jsou závodnické speciáli za rozumnou cenu. Já mám Jaxona Atlantis Spin 0–10 g, 3 m už asi 4 rok a jsem s ním moc spokojený. Dokonce ho používám i při feedrování(místo winkelpickeru).
reagovat - Neděle 5. června 2005 ve 20:24 ® hosoj
-
souhlasim s MichalemB. Jen nevim proc myslis, ze ja Jaxon nekvalitni. Na stredni privlac Michalova gramas OK. Mam ten stejny a slavim s nim uspechy a nemam jedinou vyhradu ke kvalite.
reagovat - Neděle 5. června 2005 v 9:52 ® ORIMP
-
Ja pouzivam Balzer magna princess winkelpicker. Ma 3 spicky a tuhsi blank,väcsie ocka na spickach,takze sa s nim aj dobre hadze. S najtuhsou spickou pouzivam aj 25g hlavy. Spokojnost 100%
reagovat - Sobota 4. června 2005 ve 20:03 ® efendi
-
Jako začátečník s feederem jsem koupil Mikádo od int. obchodu Feederklub a čekám zda mě to chytne nebo ne. Pro začátek jsem nechtěl investovat a tak kup za 3,6 m prut se třemi špičkami za 1100,– Kč jistě není špatný. Už jsem lovil 3 x (určitě málo na nějaké zkušenosti) a zatím mě to baví a již jsem chytil kolem 10ryb – většinou cejni. Pokud mě to bude dále bavit a trochu se to naučím, budu uvažovat o větší investici.
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 18:14 ® Zlinsky_lovec
-
Rastok: Odpoved MichalB vše vystihuje
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 18:07 ® MichalB
-
RASTOK: trochu mi uniká, na co potrebujes JIG prut s gramazi do 40g…? Mam jaxona atlantise 5–15g a je to ok.. pouzivam twistrovy hlavy do 12g a funguje to.. pokud nasadis tezsi hlavu, tak chvejiva spice nema moc vyznam cus
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 16:23 ® Candátoman
-
Dědek, RASTOK: chvějivá nebo kmitající nebo quiver špička – tak se nazývá běžně špička u feederů, pickerů(jemnější a kratší forma feederu), tak jsem předpokládal, že se jedná o toto. Také jsem se ptal, ať mi tento pojem přiblíží, ale reakce přišla trošku později
reagovat
, ale to nic. Pokud se teda jedná o pruty k vláčení, tak s těmi nemám zkušenost – nejjemnější mám prut Berkley lighting 10–30g, 2,7m a už se moc těším až ho na zahájení prubnu Takže pokud jsem někoho zmátl, tak sorry a jinak to v práci balím a jedu feederovat s prutem s chvějivou, kmitající nebo quiver špicí Zdar* - Pátek 3. června 2005 v 15:52 ® Dědek
-
Rastok : spin používám na vláčení a marmišku. Má fakt hodně jemnou špičku.
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:41 ® Dědek
-
Candátoman : asi nemáš pravdu, jde o pruty spin, které mají velice jemnou (chvějící špičku), ale tuhý blank. Je hodně velký rozdíl mezi winklepickerem a spinem. Pokud se chceš bavit bílou drobotinou, tak je lepší picker, ale pokud chceš velký okouny a třeba candáta, tak rozhodně spin (osobně ho vlastním v provedení 2–10g, 2,70m a spokojenost).
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:41 ® RASTOK
-
Candátoman, mám na mysli prívlačáky, chcem prút na strednú prívlač, teda horná gramáž okolo 40 s podobnými vlastnosťami ako Jaxony ale vo vyššej kvalite prevedenia
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:33 ® Zlinsky_lovec
-
RASTOK: Myslím, že www. yad-fishing. de kdyby jsi byl vážný zájemce, můžu ti ho nechat poslat. Je to tam v Produkte, tam Ruten, tam Spinnruten a tam Denver- to je on. Psal jsem o něm i tady na Chytej. cz v recenzích.
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:14 ® Candátoman
-
RASTOK: co si představíš pod prutem s chvějivou špičkou? Podle mě to je feeder, picker, winkelpicker, to je jedno jak to nazveš, ale pokaždé se jedná o pruty s jemnými vetšinou reflexními špičkami, sloužíci k lovu na položenou a kde špička signalizuje záběr. Pokud myslíš to samé, tak Shimano má v nabídce několik řad těchto prutů – Catana, Technium, Nexave, Antares,. teda pokud to říkám správně !!! A pokud myslíš něco jiného, tak napiš přesně, co tím máš na mysli.Čis*
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:11 ® RASTOK
-
denyg, daj mi prosím nejakú intern. adresu, kde by sa dali tie YAD-y obzrieť
reagovat - Pátek 3. června 2005 v 15:08 ® RASTOK
-
Candátoman, teda neviem, ale napríklad ani jedno shimano, čo som držal v ruke nemalo chvejivku, keď si ho porovnám s Jaxonom, je to úplne niečo iné.
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 12:42 ® Zlinsky_lovec
-
YAD
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 12:34 ® fikus
-
ještě bambusáky
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 12:31 ® ywan
-
D. A. M
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 12:29 ® Candátoman
-
Téměř každá, která vyrábí rybářské pruty a nespecializuje se třeba jen např. na přívlač nebo muškaření. Jen co si tak vzpomínám:Shimano, Milo, Trabuco, Mikado, Shakespeare, Exori, Sportex, Spro,Zebco, Cormoran,Mitchel,atd.,atd.,atd. a určitě jsem jich spoustu zapoměl.
reagovat