Chytej.cz

Jakej svěráček? necteno

2.6.2005 | vlkodlak | 3.926 zobrazení | 22 odpovědí

Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. června 2008 ve 12:09 ® Ciffik
Ciffik

hm…a ja cetl ,,jakej svařáček"

reagovat
Středa 11. června 2008 v 11:18 ® AlanG reakce na …

regulus>No jasně! Tak to jsem fakt nedal :-)) . Každopádně si dám příště aspoň bacha na datum (inspirováno regulem), abych si nenaběh u exhumovaný otázky. ;-) )

reagovat
Středa 11. června 2008 v 11:10 ® regulus reakce na …
regulus

Alan – ajaj tak asi došlo k informačnímu šumu, napsal jsi „… pákovej Tvrdek je oukej (inspirováno Regalem) …“, domníval jsem se, že ses uklepl a-u a narážíš na něco co jsem napsal, akurát mě nedocházelo co, protože jsem tu ani nepípl. No nic, asi už blbnu z horka a su příliš vztahovačnej.

Omluva za uštěpačnou poznámku. -:))))

reagovat
Středa 11. června 2008 v 1:27 ® AlanG reakce na …

regulus>Jo, starší model, ale to je fuk, datum nedatum, když už to obživlo :-)) . Důležitý je mít pravdu, to je nadčasové. Sorry, to další s „inspirací“ jde nějak mimo mě.

reagovat
Středa 11. června 2008 v 0:49 ® rgb23
rgb23

já bych chtěl tady tenhle: www.uni-max.cz je to ale trošku jiná kategorie a na mušky asi nebude:-((

reagovat
Středa 11. června 2008 v 0:47 ® regulus reakce na …
regulus

Alane – to bylo zase jednou bouchnutí do křa. -:))))) Podívej se na datum příspěvku na který jsi odpovídal a na moji inspiraci se víš co. -:))))))))) BTW – jsem tu doposud ani nepípl.

reagovat
Středa 11. června 2008 v 0:11 ® AlanG reakce na …

S Orvisákem ti neporadím, páč Orvis vůbec žádný svěráčky nedělá, ale pákovej Tvrdek je oukej (inspirováno Regalem). Doporučuju vyzkoušet, jak udrží tvoje rozpětí velikostí háčků – upevnit, omotat nití u očka a zatáhnout dolů. Má to vypadat jako na obrázku ;-) .

reagovat
foto/forum/2008/th-img4115.jpg
Úterý 10. června 2008 v 18:28 ® spajda77

sám na tuto otázku hledám odpověd jako nejlepší varianta je (zatím) přes známeho co muškaří i váže již nějákou delší dobu a „umí v tom chodit“ zajisté ti poradí a nejlepší je když se ješně kámoší s prodejcem ryb. potřeb (rovněž s muškařem/vazačem)

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 15:50 ® Dědek
Dědek

Vlastním (stejně jako pupak) pákový Level za 790Kč – fi Klíma a pohoda, ještě jsem nevystřelil háček a to jsem nějaká gramla. Navíc je polohovatelný ve dvou osách.

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 14:59 ® Shimi
Shimi

pikos:proste si to myslim me citeni mi to tak rika ale nekoupil bych si ho

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 14:16 ® Mirek

Určitě pákový svěráček. Ten od pana Tvrdka je velmi dobrý za přijatelnou cenu. Pokud vím, používají ho i ti největší muškařský frajeři.

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 12:52 ® pikos
pikos

Shimi: Tak jinak. Proč si myslíš, že je Orvis designovaně povedenější než Tvrdek?

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 11:19 ® Shimi
Shimi

pikosi nejdriv si to poradne procti a pak mi rekni kde sem rek ze je designove nepovedenej !!! Chtel sem tim jenom rict ze Orvis dela sveraky designove povedenejsi ))) Kdybych mel prachy tak du stopro do Rotacniho Tvrdka ale jelikoz nemam tak mam pakoveho. a jsem s nim spokojenej ))

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 10:47 ® Dědek
Dědek

Pif : nemá, poslední jsem koupil já

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 10:08 ® Milky
Milky

pupácio: Máš pravdu, asi je to šíííííííííííleně návykové

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 9:58 ® pupak

Milky – to vis co nadelas vOrvis je vOrvis kdo neokusil nepochopi )))

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 9:26 ® pif
pif

taky potřebuju koupit novej,ten za 700 kil by šel. má ho klíma v brně,nevíte?

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 9:18 ® Milky
Milky

pikos: Orvis je značka! V chromu, v kůži, … . Elita nosí i slipy od Orvisů a broďáky Orvis nesundává ani do spaní

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 9:08 ® pikos
pikos

Shimi: Co se ti zdá na Tvrdkovi designovaně nepovedené?

reagovat
Pátek 3. června 2005 v 0:02 ® Shimi
Shimi

vlkodlak:nejlepsi pomer cena – kvalita ma pakovy Tvrdek. jesli chces dat nekrestansky penize za orvise ktery ti udela stejnou sluzbu nebudu ti to rozmlouvat. aspon bude designove povedenejsi

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:44 ® vlkodlak

tak mě se třeba líbí tenhle i když ta cena, ale když povážím že ho budu mět nacelej muškařskej život tak docela dobrý

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:31 ® fikus
fikus

mám od známého půjčený pákový svěráček na odskoušení. Mám ho už půl roku. Díky za připomenutí. Musím mu ho zaplatit. Je skvělý. NO NAME za 700,– Jestli se podaří pošlu foto.

reagovat