Chytej.cz

Candát?Jak na něj? necteno

1.6.2005 | kkarlos | 3.323 zobrazení | 3 odpovědi

Poraďte mi jak mam ulovit CANDÁTA(ne vláčenim) na rybníku o 5ha s leknínama spoustou kaprů amurů sumců atd. hloubka je kolem 2m s bahnitým dne. Spousta rybářů tam chytá na malý rabičky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. března 2006 ve 3:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

Na Vltavu 2 přijel Kladeňák a s předšpičkovým policajtem a pařenou lisovanou houskou prej jde na candáty.Když vytáhl během půlhodinky ČTVRTÉHO,kterého strčil do igelitky a jel domů,nestačil jsem zírat.Prej to ani neměří,natož zapisovat. Stalo se to asi 8–9 let zpátky. Jinak tim jsem chtěl říct to,že můžeš chytat na sebelepší rybku,přijde frajer s pařeným rohlíkem a nachytá a ty budeš koukat jak zajíc v jeteli.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 2:51 ® regulus
regulus

No způsobů je několik, ale z loňska mám osobní zkušenost, na vlastní oči jsem viděl při masovém masaření kaprů po nasazení, vytažení 3 candátů na kukuřici, míra okolo 70 cm a přitom se tam jakýmkoliv obvyklým způsobem lovu candáta nedočkáš. Mimochodem to bylo v říjnu, v rozmezí asi 3–4 hodim od poledne do cca 16 hod. Rybník ještě menší, průměr cca 150m, bez leknínů a obvykle bez ryb. -:) Nevím co ti mám poradit, mrtvá rybiška na dno (nafoukni ji injekční stříkačkou ať nezapadne do bahna) nebo to co radí MIRMEN

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 2:08 ® mirmen

možná by stálo za úvahu vyzkoušet lov s anglánem , mrtvou rybku těsně nade dno ( v noci svítící splávek).

reagovat