Chytej.cz

P revíry a úspěšnost lovu necteno

31.5.2005 | fikus | 3.952 zobrazení | 27 odpovědí

Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 4. června 2005 ve 22:50 ® jiris
jiris

Wolf – kazdej nejak zacinal

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 22:45 ® Wolf

Já mám za tenhle rok asi 13 mírových potočáků do 29 a dost menších (všichni šli zpět) jednoho duháčka 33 a jednoho lipánka 12 dos ubohý musim na tom ještě zamakat. ty ryby tam asle sou já to vim

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 22:32 ® jiris
jiris

wolf – mas osobku psal jsem ti to v diskusi, je to mimo tema tak at tady neplacame.

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 22:12 ® Wolf

Jiris kdyz znáš hloučelu tak možná znáš i prostějovský rybářský obchody co na ně říkáš.( gamarrus a rybářské centrum)

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 22:09 ® Wolf

s plavoucí 4 prut shimano technium 804 reel fr super fly55. Sestavu na mouchu máme stejnou ale já narozdil od něj chytam ho. dně málo ryb

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 22:02 ® jiris
jiris

Wolf – ok, az tady vlkodav bude pisnu mu, s jakou chyta snurou?

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 21:58 ® Wolf

ptej se vlkodava pres osobku ( mozna je to jeho vyrobni tajemstvi a ja těm jeho lurám a pijavkám moc nerozumim)

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 21:42 ® jiris
jiris

Wolf – jaky mouchy tam s Vlkodavem pouzivate?

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 21:29 ® Wolf

Chtit na vlacku tolik takovych ryb sem tam jeste nevidel. Ale kazdej masar je pro revir spatnej.

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 21:17 ® jiris
jiris

Wolf – souhlas, az na toho mouchar – masar, a takovej vlackar – masar, ten by nebyl pohromou?

reagovat
Sobota 4. června 2005 ve 20:58 ® Wolf

Jiris: vlkodlaka znam osobne a on tam ty rybky fakt nachytá jediným štěstím je, že to není masař, to by naše hloučela šla do sra. Já se třeba můžu celej den srát s vláčkoua a sem rád když si povodim rybku a pak příde pan vlkodlak a z tůňky kterou jsem já bez úspěchu prochytal vytáhne několik potočmenů k míře ( nejspíš to bude tim, že sem beznadějnej případ věčnýho rybářskýho začátečníka) Sám sem byl svědkem toho jak za cca tři hodiny vytáhl tři pstruhy 35 (všechny pustil). Ale ony na hloučece sou i místa s víc jak 1,50 m vody tak stim vysichanim to neni hrozny Mouchař masař by fakt byl pro naše revíry pohromu A s tim že nám z hloučelky udělaj MP bych to snad neviděl tak žhavě.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:43 ® jiris
jiris

zedus – nebudem to tady prasit osobnima problema To nevis, ze sensei ma pravo volby mista?? neodpovidej

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:40 ® zedus
zedus

Sensei jiris: A ty nechytej moje ryby, najdi si svoje. Jak si mě minule vyšoupnul z místa, to nebylo hezký.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:37 ® jiris
jiris

zedus – dobre, tesim se az mi muj zak natrhne tipec ) ty brodivej sprintere, priste mi laskave nehaz kaminky na sbirajici lipany, ok??

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:31 ® vlkodlak

No fakt vám nekecám možná sem divnej,
protože přede mnou starej skušenej muochař prochytá túňku od shora dolů a já tam přindu nahodím a  šup je tam potočák jak prase. O tom že bude hloučela MP se mluví už 3 roky a pořád nasazujou. – toho se moc nebojím, ale kdyby tak budu teda dost nasranej.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:31 ® zedus
zedus

jiris: wole jeden plesnivej. Sme spolu ještě ani na P nebyli. Ti natrhnu tipec, počky v sobotu, pudeš dom s brekem, ze sage budou třísky. Jinak o P revírech nic nevím, protože chytám většinou na hranicích MP a P a to jenom krátkou chvilku, takže zatím nic moc. (že by to bylo tím, že je jiris špatnej učitel?)

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:11 ® jiris
jiris

Vlkodlak – jo ale byva tam hooodne malo vody , skoro to vysycha, dost rybaru a ma se to prevadet do MP reviru, takze spatenka… A s tema rybama to tam taky nevidim tak ruzove, asi neumim chytat

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:06 ® fikus
fikus

nejde mi o tipy na lov, ale o komplexnější představu zarybněnosti P revírů. A hlavně jestli se dá tzv. uplést z h. v. a bič a tam kde všichni říkají, že ryby nejsou tak přijde RYBÁŘ a chytne třeba krásného PO jako nic.

vlkodlak: tak to jsi asi světlá vyjímka nebo si z nás děláš p. l ) Doufám, že ti ten revír dlouho vydrží. Držím palce. RYBÁM

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:01 ® vlkodlak

Hloučela 1P- Super revír normalně zde lovím potočáky kolem 35 a to skoro každou vycházku . Ještě se mi nestalo že by sem od ní odešel bez ryby(to neznamená že každej den masím tři potočáky). Doufám že to tak ještě nějakou chvilu vydrží v tomto stavu a že na moji hloučelu nenaběhne nějákej masařmuškař a všechny ty super potočáky nevyvraždí.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 21:54 ® jiris
jiris

nejednou vetou, Potocak pres 30, je na dnesni dobu pekna ryba a je jich zalostne malo (na vetsine vod)!!!

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 21:41 ® jiris
jiris

Diky takovym serverum jako je chytej. cz a mrk jsem se seznamil s mnoha skvelymi muskari (medved, muf, michal, pif, hraji, ZN atd.), kteri byly tak ochotni a poskytli rozsahle info o jejich oblibenych vodach. Takze by asi nebylo koser to tady verejne psat , ale pokud chces neco doporucit tak mejlem nebo osobkou v pohode. A ted k pstruhovym revirum, zachytam si skoro pokazde (jo pokud tam neni zedus ))), malych ryb spousta strednich malo a velke zadne. S pstruhovymi reviry to vypada hodne zle, velka navstevnost, nedostatecne vysazovani PO, skur. ene regulace a mnohe jine faktory, ktere to ovlivnuji. Tot asi tak.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 16:12 ® jake
jake

Dřevnice, Januštice – chytám na pstruhovce 1. rokem (celkově 2.) – zatím chyceno 6 mírových pstruhů ( z toho jeden potočmen), zhruba stejné množství mírových vypnuto, cca 10 podmírových (většinou potočmeni) a habakuk tloušťů a okounů + 1 parma, 1 plotice, 1 hrouzek (ten na woblera stejně velkého jako ten hrouzek ).

reagovat
Středa 1. června 2005 ve 12:17 @ 

na pstuhovce docela dobrý. Minule za tři dny asi 50 ryb, velikost 40–50, jednou 54, halp und halp PO-PD, jeden slušný siven, nej PO 48. Bohužel, ne u nás.

reagovat
Středa 1. června 2005 v 10:48 ® toulovec
toulovec

Loučná 5: asi za 7 vycházek jsem chytil 1!!! mírovou rybu. Je pravda že jsem občas prolejzal i předem marný úseky kde jsem nikdy nebyl a asi ani ryby tam nikdy nebyly:o)) Rozhodně si nemyslím, že se situace zlepší, tlak na P revíry je obrovskej.

reagovat
Středa 1. června 2005 v 0:30 ® dudu

Zatím to je dobrý, asi 20 vycházek , 1× bezrybka. 50% chycených ryb byli sice duháci, ale spletla se i štika 56. Potočák zatím nej. 35:(

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 23:59 ® pupak

Jsou totalne vybrakovany a 90 procent lidi jde bez ulovku. Mesic po zahajeni je voda skoro prazdna.

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 23:11 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

celkem f pohodě.......

reagovat