Chytej.cz

ÚLOVEK necteno

31.5.2005 | Vydrus | 3.021 zobrazení | 24 odpovědí

Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 2. června 2005 v 16:18 ® 

Musim se taky pochlubit. Asi před 10ti lety jsem vytáhl z rybníka dětské kolo, docela pěkné plně funkční, stačilo omýt a obě děti ho užily, ale nejkurioznější je, že jsem ho vytáhnul při čeřínkování, když jsem skoušel chytit hrouzky na vláčení. Byl jsem tam taky na kole, tak to byla cesta domu docela krušná, 10 km s přivázaným kolem na zádech. Dodnes nevím zda jsem neporušil RŘ protože jsem ho nezapsal

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 15:31 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

bass: U nas se da chytit na twistera

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 15:31 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

bass: U nas se da chytit na twistera

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 11:18 ® Bass
Bass

Jo, z vody už se vyndyala sposta hovadin, ať už živejch nebo neživejch, ale jako největší nášup považuju úlovek Dodovo bráchy, kterej chytil na rybyčku normálně živou želvu Záběr prej jako od úhoře. Škub sem, škub tam, tak to napálil a na břehu nevěřil vlastním očím. Potom prej následovala honička po břehu, protože prej byla kurevsky rychlá, ale nakonec jí dohnal a dloho jí ještě měl na zahradě ve vaničce. Akorát vlasec jí čuměl z huby.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 9:08 ® Vara

No asi všechny druhy potápivých ptáků. Roháče, lysku a i kachnu divokou. A ni nevíte jak takovej roháč bojuje když ho držíte za krk a snažíte se vyndat mi háček, snaží se šípat a řve jak blázen.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 2:16 ® Milky
Milky

v jeden den, behem dvou hodin: candátka, netopejra, škebli a pak mi tu pletenku na cca 12kg urval sumec. Někdo z kámošů taky tvrdil, že prostěradlo zaseklé f proudu bojuje jak parma!

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 0:30 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Lovec: Koi

reagovat
Středa 1. června 2005 ve 21:37 ® Lovec

Zrovna včera v 21.15 jsem chytl zlatou rybu. Na rousnici kapr celej červenej, asi ho někdo vypustil z bazénku. Míra 46 cm a vrácen, aby plnil přání všem poctivým rybářům. P. S. nevíte co je to za druh

reagovat
Středa 1. června 2005 ve 21:36 ® pif
pif

vlka

reagovat
Středa 1. června 2005 ve 21:13 ® kkarlos
kkarlos

labut a utopenou nafouklou krysu za prdel radsi sem to ustrih metr od hacku byl to fakt hnus jinak igelity kusy bot spoustu vetvi a jiny utrhly vlasce.

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 22:17 ® jake
jake

Už jsem tady zadával podobný dotaz cca před rokem – a nejvíc se mi líbilo, kdy kolega vytáhl plastovou tatru (dětskou hračku) – dovedu si představit, co to v tom proudu muselo dělat a jak se tvářil, když zjistil, co vytáhl – málem jsem se poch. l smíchy

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 22:11 ® vlkodlak

Já sem na luru chytil kosa, kterej prolítel nad vodou. Taky jsem ulovil vlasec na jehož konci byla rotačka Aglia 0

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 18:43 ® Tomik
Tomik

pytle, raci, samej bordel, slyšel jsem i o vánočním stromečku- zabral na rohlík. jinak už jsem chyt pár kaprů na twistery všechny za hubu.

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 18:40 ® srama
srama

Já už taky vyčistil z řek plno svinstva (pytle, igelity,látky atd…) Jednou jsem na woblera zasekl mrtvou slepici utopenou ve vodě,naštěstí jsem ji nemusel vytahovat protože se háček vyškubl. Ale za úplnou raritu považuju úlovek mého otce. Vytáhl na rotačku asi 30 cm dlouhý kulometný pás s 15 FUNKČNÍMI náboji (je ve státních službách tak „ryba“ skončila u pyrotechniků )

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 18:17 ® Axamith
Axamith

Když jsem jednou vešer chytal na suchou mouchu, tak mi při sušení po ní bafnul netopýr. Ustřihl jsem to i s návazcem a nechal viset na větvi, ať se toho zbaví sám. Peanem bych mu asi ublížil. Dále mám na zlatohlavou nymfu raka kamenáče, ale za hřbet. (viz. foto.) A nakonec jsem si zabojovaj s ondatrou, když mi vyjela z nory přímo do návazců při lovu na krátkou nymfu. Tu jsem nezdolal. Do sbírky mi chybí asi jenom utopenej bezdomovec . . .

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 17:48 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Takové téma už tu myslím bylo, ale odpovím. Poslední dobou se mi kliky nevyhýbají- kapr na rotajdu, cejn na plandu a vše za hubu. Minulý rok se mi povedla kachna. Jinak vložky,atd. tahám pořád.

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 17:33 ® Padis
Padis

Jedna kachna na splávek mrcha ho málem spolka. ALE BOJOVALA škoda že to urvalo na pekáč by byla.

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 17:28 ® Kyslik
Kyslik

Jednou jsem vyrazil po noční směně na baťák. Nahodím zapnu pípáky a asi po 30 min. usínám. Najednou se probouzím za řevu pípáků a zjišťuju že mám na udici krásnou výletní lodičku i s důchodcema. No co vám mám vykládat po urputném boji mě to ta potvora ukousla a já celý spocený odcházel k domovu.

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 17:25 ® DEATH

Vláčka a jiné – Tampony,vložky a jiný použitý bordel. Dále skruž od sudu,nákupní vozík ten jsem nevytáhnul,pro ten jsem lezl. Pytle všech forem,punčocháče. Čistím Otavu a nikdo mě neplatí
Mimo tohoto bordeli,jsem měl kuriozitní situaci,kdy tloušť spolkl můj splávek a ten se mu skřížil v tlamě,takže jsem ho táhnul na splávek až k sobě,tam se mu pak podařilo ho vyplivnout.

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 13:32 ® LuckySpiner

No mě docela zaskočil asi 5cm ježdík ,kterej se zahák za tandemku,která ale měla tak 7cm-měl asi pořádnej hlad,nebo to byla fakt dobrá rotačka…

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 13:13 ® zedus
zedus

Na rotačku jsem zapřáhnul hezky necucanej polštářek, po záseku si to napálil rovnou do proudu, hezky sem si zabojoval.

reagovat
Úterý 31. května 2005 ve 12:27 ® willIam

na plandavku poklici na kolo vod auta zajmavej boj!

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 11:30 ® HaD
HaD

zánovní smeták na rotačku. myslel sem že táhnu snad vydru, protože se napřed vynořily chlupy. jo a nedávno sem na rousnici dostal pěknej vylouhovanej tampon

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 11:27 ® Ciffik
Ciffik

ja chytil na rece vlozku s kridelky,, letajici ryba"

reagovat