Vyhledávání
HÁČKY NA WOBLERECH
27.5.2005 | frenki | 2.632 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se zeptat ,když si koupíte například nějakou rapalu jestli se vám nezdá,že má moc velké háčky? rád bych znal váč názor jestli se vám zdaji být háčky uměrné velikosti wobleru a nebo jestli se vám jako mě zdají velké a vyměnite si je za menší?????????????????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. května 2005 ve 21:59 ® DEATH
-
Na woblerech které používám se mi háčky zdají uměrně velké s velikostí woblera,takže neměním.
reagovat - Pondělí 30. května 2005 ve 14:52 ® willIam
-
me pripadaji ok zvlaste ne rapalkach…
reagovat - Pondělí 30. května 2005 ve 14:45 ® BigMike
-
Zdají se mi OK. Zatím jsem to neřešil.
reagovat - Pondělí 30. května 2005 ve 14:04 ® RASTOK
-
Menšie krúžky a háčiky dávam na Rapaly CD3 a na Stormy, pri Rapale Husky jerk stačí odobrať predný krúžok a doserieš celé vyváženie, takže na husky nechávam pôvodné ohákovanie
reagovat - Pondělí 30. května 2005 v 1:37 ® kostnak
-
este sa mi na ziadnom wobleri nezdali haciky moc velke. skor naopak. obcas tam davam vacsie haciky, ako dal vyrobca. a to nechytam sumce, ani hlavatky. casto davam vacsie haciky na pstruhove a ostriezove woblery. ryby potom menej padaju a u pstruhov sa ovela setrnejsie vyberaju z papule. ryby nemaju najmensi problem otvorit poriadne pusu a v rychlosti sa navliect na ten hak. mozno snad male jalce s tym mozu mat problem.
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 21:47 ® frenki
-
jiris- prosím uved nějaký příklad!! DÍK
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 21:46 @
-
A taky je ty háky vyvažují,dáš menší a už nemaká jak má…
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 21:44 ® jiris
-
frenki – nelze tak jednoznacne odpovedet, na nejakych tipech ano na nejakych jsou zase trojhacky vyhovujici......
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 21:37 ® frenki
-
vy se furt bavíte o sumcích ale na mou otázku jste mi pořád neodpověděli!!!! zdají se vám háčky na rapalách velké nebo ne???????????????????????????????????????????,
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 21:11 ® knedlik
-
Zcuter:je len otazkou casu, kedy zacnes menit kruzky aj trojhaky. Ver mi je to docela smutna vec ak prides o krasnu rybu na ktoru si musel chodit 2 mesiace v zime ,pretoze si chcel usetrit par korun. Mozno taku sancu zu nedostanes, zamysli sa!
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 20:19 ® HaD
-
Zcuter: co se týče velkosti, tak víceméně ano, ale já při nákupu větších woblerů na sumce okamžitě ještě v obchodě dělám test a pokud háček deformuju dvěma prsty, což je velmi častý jev, tak je okamžitě měním. Málokterý sumcový wobler má háčky s dostatečnou pevností. Je to sice k vzteku, ale je to bohužel holý fakt Kdyby mi už pár ryb háčky totálně nezdeformovalo, tak bych to asi neřešil, ale praxe mě vyškolila, takže často současně s woblerem kupuju i nové drahé háčky (např. ownery) a okamžitě je ještě před lovem měním. Takový wobler vyjde sice dráž, ale lepší, než aby ti první lepší ryba udělala z háčků motanici drátků a přišel jsi o ni. To už by bylo lepší chytat rovnou na prázdného woblera bez háčků. Záběr by sis užil a následný scénář by byl často stejný.
reagovat - Neděle 29. května 2005 v 16:42 ® Zcuter
-
podle mého názoru by se ty háčky měnit neměli,sám výrobce musí vědět jakou velikost háčku tam má být k určitému woblerovy
reagovat - Sobota 28. května 2005 ve 21:24 ® ywan
-
na veľkých Owneroch ich určite vymením za menšie, tie háky sú drastické
reagovat - Sobota 28. května 2005 ve 14:41 ® HaD
-
mnohdy je i měním za trochu větší
reagovat - Sobota 28. května 2005 ve 2:42 ® HaD
-
háčky na woblerech, stejně jako knedlik, velmi často měním za ani ne tak větší, jako kvalitnější, neboť na většině woblerů, které hodlám používat zejména na sumce, nejsou dostatečně pevné a kvalitní
reagovat - Sobota 28. května 2005 v 0:37 ® knedlik
-
Na hlavatku a na sumca menim casto kruzky a niekedy aj haky za mohutnejsie. Je az neuveritelne co dokazu tieto ryby na tvrdom prute śo snurou spravit s rapalou.
reagovat - Pátek 27. května 2005 ve 23:55 ® Zlinsky_lovec
-
Neměním je a v podstatě jsem nad takovouto věcí ještě nepřemýšlel......
reagovat