Vyhledávání
Dobrý preparátor
26.5.2005 | Martin1 | 3.109 zobrazení | 6 odpovědí
Poradí mi někdo kontakt na dobrého preparátora? Mám ty nejlepší zkušenosti s ing. Volenou z Plzně (používá velmi přirozené barvy), ale ten už bohužel nepreparuje. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 30. května 2005 v 17:17 ® Axamith
-
Pardón, odpovídal jsem na dotaz jirise
reagovat - Pondělí 30. května 2005 v 17:16 ® Axamith
-
To Martin1 : Něco seženu a narychlo spatlám nějakou webovou stránku. Chvíli strpení, jak to bude, dám link. Sleduj téma a do týdne to tam bude. Bohužel jsem v časové tísni a rychleji to nestihnu.
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 20:18 ® jiris
-
Axamith – nemas foto nejakych preparatu pana Hrocha??
reagovat - Sobota 28. května 2005 ve 13:45 ® xycht
-
Pěkný kousky dělá Ing. Nováček z Vodňan. fakt šikovnej pán. doporučuju
reagovat - Sobota 28. května 2005 v 6:47 ® Axamith
-
Můzu vřele doporučit kamaráda Ze Zábřehu na Moravě (u Šumperku) Dana Hrocha. Už nějakej pátek se tomu věnuje. V poslední době přešel na kvalitní materiály z USA, které nevyžírají původní zabarvení ryb a není třeba tolik dobarvovat. Mimo jiné se věnuje i renovacím starších preparátů. A lahůdka na závěr. Asi 75 % svaloviny z úlovku si můžeš klidně zbaštit. Když se s ním dohodneš, tak z ryby udělá filet, který k preparaci nepotřebuje a stejně by šel do kšá. Prepáraty posílá i poštou. Webový stránky mu teprve chystám, takže boužel zatím žádná prezentace. Tady je e-mail : dan. hroch@seznam. cz
reagovat - Čtvrtek 26. května 2005 ve 14:38 ® frenki
-
jestli hledáš dobrého preparátora tak lá preparuji ryby velmi dobře učil mě Petr Pelikán , pošlu ti ukázky jestli chcš ale musíš mi napsat e-mailovou adresu
reagovat