Chytej.cz

Chytání NON-STOP necteno

26.5.2005 | Mike | 8.472 zobrazení | 47 odpovědí

Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 27. května 2005 ve 14:21 ® weird

Co k tomu říct…?UŽ ABY TO POVOLILI,ti naši soudruzi.

reagovat
Pátek 27. května 2005 ve 13:24 ® piskot
piskot

Ja jsem rozhodně pro NPN-STOP lov a pokud někdo argumentuje nutností dát rybám na chvilku pokoj mám návrh,aby se nechtalo od 10.00–16.00hod přes den,kdy je to stejně v létě mrtvice:-)

reagovat
Pátek 27. května 2005 v 9:03 ® pif
pif

ciffik:tos nám toho teda řekl

reagovat
Pátek 27. května 2005 v 7:30 ® Ciffik
Ciffik

tak ja jsem asi jakojediny proti. prosim neukamenujte me

reagovat
Pátek 27. května 2005 v 0:32 ® xycht

Jsem jednoznačně pro! v červenci a srpnu lovit nonstop by byla paráda

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 ve 22:12 ® 

ja nonstop chytanie v prázdninových mesiacoch schvaľujem a takisto využívam. Vzhľadom na to,že som člen aj severomoravskej organizácie,tak by som podobnú vec uvítal aj v čechách. Podľa slovenska vidím,že to vôbec nemá vplyv na zvýšené pytliactvo atď…

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 ve 21:49 ® Robur
Robur

JSem proti, protože koho znám, že chytal nonstop, tak chytal tak, že spal a budil se jen na brzdu nebo pípák. Bylo by to jen o tom, nahodit něco, co dlouho vydrží ve vodě a sebere to jen větší ryba. Chci vidět toho, kdo se vydrží 24 hod. bavit s feedrem nebo lehkým cajkem. Nebo zkuste napsast o jakou rybu Vám jde .....

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 19:18 ® Radosh
Radosh

jednoznačně jsem pro . A myslím si že by to z části odradilo velké množství pytláků kteří právě po skončení normálního lovu drancují naše vody.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 18:40 ® willIam

NON-STOP 100 procentne pro nevidim duvod proc musim na 4 hodiny vyndat klacky asi abych neplasil kdyz spi…

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 15:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Je mi to jedno, stejně chodím spávat hned po večerníčku Nee, dělám si srandu. Myslím, že by toto většina uvítala. Když přespáváte u vody, tak proč to na těch pár hodin zbytečně vytahovat????

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:52 ® CeP
CeP

jsem jednoznacne PRO nonstop. toto omezeni je naprosto neopodstatnene a nesmyslne jako spousta jinych predsudku z dob davno minulych. vysvetlovat nocni klid tim aby si ryba mohla odpocinout je IMHO hloupost. ryba je od prirody tvor velmi plachy a kdyz bude odpocivat, tak bude ODPOCIVAT. nekde v ustrani a nastrahu neveme kdyby byla sebelepsi a lezela ji na hromade pred hubou. o klidu v noci se take hovorit neda, protoze kdo asi vysvetli sumcum, candatum, uhorum a ostatnim nocnim predatorum aby nechali ostatni rybky v klidku odpocivat. shrnuti : zadnej tvor ve volne prirode nikdy nemel, nema a nemuze mit klidny odpocinek. naopak vzdy musi byt ostrazity. clovek zdaleka neni jediny predator i kdyz je nejvykonnejsi. nekontrolovatelne nocni masareni? to uz stejne probiha na kazde vetsi vode. jedni se tim chlubi, druzi o tom vedi. kdybych mel verit jen zpoloviny historkam co se na Orliku zazilo…2 lidi nahozeno 12 prutu nonstop Pa – Ne a naplnenej 200l mrazak. loni na Slapech mi prisel jeden kibicovat a smal se jak zapisuju. chlubil se ze tam za 15let nepotkal RS a posledni tri roky uz si ani nekupuje povolenku. po valce je kazdej generalem a o privolani RS a PCR kazdej jenom keca. byt pri tom, kazdej srdce v gatich a skutek utek. hrdiny budem pozejtri u piva. a ruku na srdicko. kdo z nas a kolikrat v roce potom budeme seden nonstop u vody? do 10% na dovolene a tak jednou dvakrat do roka. a pak ty uchylaci ktery to uz stejne leta provozujou, jen to ted budou mit legalne. a par z nich uz se na to vybodne protoze je to povolene a tedy nezajimave, bez adrenalinu, tak co vlastne z toho.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:29 ® pif
pif

chytání nonstop mělo být dávno povolený,si myslím. nikdo mě rozumě nevysvětlil,proč je to na mp zakázaný. pokud budu chtít pytlačit,tak je to fuk,jestli je 11 večer,nebo tři ráno. jo,doba lovu mě sere a omezuje.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:14 ® Vydrus

Když jsem začínal rybařit, tak jsem se ptal, proč existuje časové omezení. Odpověď zněla: aby se členové rybářské stráže mohli taky vyspat. Zní to logicky, ne? Tak aspoň pytlák ví, kdy si může nerušeně „zarybařit“.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:13 ® toulovec
toulovec

já jsem pro, aby se všude mohlo lovit jen 3 dny v tejdnu, jako na pstruhovce a jen pokud svítí sluníčko.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:12 ® pupak

Klidne at to povolej kdo, to chce at si tam tvrdne prez noc stejne v noci jdou akorat sumci a kapri a ostatni ryby jdou pinkat a serou jim na kulicky a bojky:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 9:00 ® Candátoman

No, vono to přerušení má také určitý výhody, hlavně pro ryby, že si malinko od nás vodpočnou a mají trochu svého klidu. Sám jsem pro možnost chytání NON-STOP, alespoň v letních měsících(aby nám v zimě kolegové u vody neumrzali ), ale bojím se ještě vetšího drancování našich vod, protože v noci je vše hůře kontrolovatelné a masaření by nebralo konců . Takže z důvodu, aby v našich vodách zůstalo aspoň pár ryb, jsem raději, že NON-STOP se chytat nesmí, ikdyž pro ty „slušné“ rybáře bych si ho moc přál!!!

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 8:46 ® Milky
Milky

Suoer téma, které všechny spojí! Chytat Non-stop … ANO!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1