Chytej.cz

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | 4.452 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. května 2005 v 1:00 ® Andy

Mám dvojdílné pruty, trojdílné i teleskopy. Myslím, že na menších stojatých vodách by dobře vystačil i s teleskopy nebo trojdílnými pruty. Dvojdílné pruty mají velmi dobrou akci, vozím je pouze na chytání na přehradních nádržích, jsou hůře skladné, ale na velkých vodách jsou skvělé. S trojdílným prutem na rybníku vystačí.

reagovat
Úterý 24. května 2005 ve 20:53 ® gadasnik

Osobně preferuji dvojky,od teleskopů jsem odešel zhruba před třema rokama. Mám čtyřmetrovky dvoj.,koupil jsem si rakev na střechu filcky komba a nestěžuju si,

reagovat
Úterý 24. května 2005 ve 20:26 ® willIam

duveruju dvojkam! mam ale „kratky“ 3.90 ale jestli chces delsi tak bude asi lepsi trojka protoze jinak bys musel jezdit na ryby dodavkou a doma by jsi je musel povesit pod strop

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 17:16 ® Tomucha
Tomucha

nevím jakou děličku myslíš jestli na kapry nebo na plavajdu. Já mám Milo Mtach Rewrengr 420 cm a je to trojdíl – na plavajdu. Nevím co je to za prut, ale být tebou taxi koupím 3díl. Už jen kvůli uskaldnění je to větší pohoda. kámoš měl 420 dvoudíla a nevytočil se s tím málem ni do bytu ale je to na tobě, já jsem pro 3díl

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 17:02 ® HaD
HaD

bobo: taky kus pravdy, ale u dvojdílu je menší pravděpodobnost „stavěcí“ chyby

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 16:51 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Já si myslím, že když je prut dobře postavený, tak je úplně jedno, zda je dvou, nebo trojdílný. Na akci to vliv nemá. Viz mušáky.

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 15:14 ® 

Dvudíl je lepší, ale zase tak velikej rozdíl to neni. Trojdíl má trochu jinou akci a u vody se hůř sestavuje, dvojdíl je sestavenej hned, myslim tim když se nechává navázanej, když to navazuješ u vody tak je to jedno. Já mám obojí a nosim jenom dvudíl. Vozim to na zahrádce v tubusech a je to pohoda.

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 15:11 ® gogo

Díky všem co se ozvali. Auto mám dlohé , tak du do dvojděličky . Ještě jednou díky. Gogo.

reagovat
Úterý 24. května 2005 v 15:06 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

gogo: Záleží na tvých možnostech a to hlavně na tvých přepravních možnostech. Delší 2dílný je hůře přepravitelný než ten 3 dílný. I když s dvouděličkou si myslím, že je to lepší akce. Trojdílného prutu bych se já bál, protože už se dvoudílným nemám problémy nechat jeden díl u vody Zatím jsem ho pokaždé našel

reagovat
Úterý 24. května 2005 ve 14:41 ® HaD
HaD

kratší pruty do 3,60 m bývají dvoudílné, delší, řekněme od 3,60 – 3,90m trojdílné. existují i dvoudílné, což je lešpí, ale je to hůře skladné

reagovat
Úterý 24. května 2005 ve 14:22 ® Ciffik
Ciffik

cim min dilu tim lipú. lepsi akce. zalezi na tom kolik mas mista v aute ci tak podobne takze dvoj…

reagovat