Vyhledávání
dělička dvoj?nebo troj? dílná
24.5.2005 | gogo | 4.453 zobrazení | 11 odpovědí
Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. května 2005 v 1:00 ® Andy
-
Mám dvojdílné pruty, trojdílné i teleskopy. Myslím, že na menších stojatých vodách by dobře vystačil i s teleskopy nebo trojdílnými pruty. Dvojdílné pruty mají velmi dobrou akci, vozím je pouze na chytání na přehradních nádržích, jsou hůře skladné, ale na velkých vodách jsou skvělé. S trojdílným prutem na rybníku vystačí.
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 20:53 ® gadasnik
-
Osobně preferuji dvojky,od teleskopů jsem odešel zhruba před třema rokama. Mám čtyřmetrovky dvoj.,koupil jsem si rakev na střechu filcky komba a nestěžuju si,
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 20:26 ® willIam
-
duveruju dvojkam! mam ale „kratky“ 3.90 ale jestli chces delsi tak bude asi lepsi trojka protoze jinak bys musel jezdit na ryby dodavkou a doma by jsi je musel povesit pod strop
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 17:16 ® Tomucha
-
nevím jakou děličku myslíš jestli na kapry nebo na plavajdu. Já mám Milo Mtach Rewrengr 420 cm a je to trojdíl – na plavajdu. Nevím co je to za prut, ale být tebou taxi koupím 3díl. Už jen kvůli uskaldnění je to větší pohoda. kámoš měl 420 dvoudíla a nevytočil se s tím málem ni do bytu ale je to na tobě, já jsem pro 3díl
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 17:02 ® HaD
-
bobo: taky kus pravdy, ale u dvojdílu je menší pravděpodobnost „stavěcí“ chyby
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 16:51 ® BoBo-Falknow
-
Já si myslím, že když je prut dobře postavený, tak je úplně jedno, zda je dvou, nebo trojdílný. Na akci to vliv nemá. Viz mušáky.
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 15:14 ®
-
Dvudíl je lepší, ale zase tak velikej rozdíl to neni. Trojdíl má trochu jinou akci a u vody se hůř sestavuje, dvojdíl je sestavenej hned, myslim tim když se nechává navázanej, když to navazuješ u vody tak je to jedno. Já mám obojí a nosim jenom dvudíl. Vozim to na zahrádce v tubusech a je to pohoda.
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 15:11 ® gogo
-
Díky všem co se ozvali. Auto mám dlohé , tak du do dvojděličky . Ještě jednou díky. Gogo.
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 15:06 ® Zlinsky_lovec
-
gogo: Záleží na tvých možnostech a to hlavně na tvých přepravních možnostech. Delší 2dílný je hůře přepravitelný než ten 3 dílný. I když s dvouděličkou si myslím, že je to lepší akce. Trojdílného prutu bych se já bál, protože už se dvoudílným nemám problémy nechat jeden díl u vody Zatím jsem ho pokaždé našel
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 14:41 ® HaD
-
kratší pruty do 3,60 m bývají dvoudílné, delší, řekněme od 3,60 – 3,90m trojdílné. existují i dvoudílné, což je lešpí, ale je to hůře skladné
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 14:22 ® Ciffik
-
cim min dilu tim lipú. lepsi akce. zalezi na tom kolik mas mista v aute ci tak podobne takze dvoj…
reagovat