Vyhledávání
HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE
24.5.2005 | Vydrus | 3.241 zobrazení | 10 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. května 2005 ve 21:23 ® DEATH
-
Z Otavy v Písku to udělá z 90% tloušťovou vodu,už takhle jich tu bylo před tím nadlimit,ale teď jich tu bude ještě více,než se sluší a patří. Ale zákaz mi nevadí,protože si je na jídlo stejně nevezmu.
reagovat - Středa 25. května 2005 ve 20:13 ® zedus
-
Tohle nařízení mi vůbec neva, tlouště si na jídlo nevemu. Je jich u nás hodně, tak sem se nad tí jenom pozastavil, jestli by nešlo nějak udělat hájení pro jednotlivé revíry. To by asi bylo moc náročné na zpracování a administrativu, tak to nejspíš vyřešili plošně. Klidně ať je hájí do aleluja, hlavně ať jsou ve vodě ještě i jiné druhy.
reagovat - Středa 25. května 2005 v 1:04 ® Padis
-
Já s tím souhlasím mě to nevadí. Dřív byl všeob. zákaz lovu na některých revírech. Teď je zrušen tak proto to hájení
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 23:55 ® regulus
-
Souhlasím, je jich čím dál míň. Asi by neškodilo i větší omezení. Kdo se jde k vodě jen pobavit tak asi nemůže nesouhlasit.
Osobně ryby vůbec nejím, ale myslím si, že tyto ryby nemůžou být nějaká zvláštní lahůdka.
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 16:53 ® Chose
-
Mě to absolutně neomezuje a schvaluju to! Hájit hájit hájit. Jezte radši násadový kapry a duháky…
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 16:38 ® HaD
-
nevadí mi to
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 16:37 ® BigMike
-
Tlouštík stejně k jidlu není, tak bych je klidně hájil od března do listopadu. V zimě je to pro někoho i vítané spestření jídelníčku.
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 14:55 ® Zlinsky_lovec
-
U nás jsou myslím hájení jen přes léto, ale nevadilo by mi, kdyby byli hájení po celý rok. Někde je jich málo, někde jsou, třeba jako u nás, přemnoženi. Jelec s okounem a pstruhy jsou moje hlavní lovené ryby, čili s celoročním hájením by se zvedla i šance na ulovení trophy kusů, ne? A s ostroretkou nevím, protože jsem v životě chytil jen jednu a to na přívlač na podlouhlou plandu okolo 7cm. Byla malinká, měla asi jen 40cm. Cíleným lovem ostroretky se nezajímám.
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 14:12 ® Ciffik
-
hm. je mi to fuk. na tlouste chodim v lete tedy az po 16 cervnu…
mimochodem kdy dozravaji trsne tzv. srdcovky na tlouste?
reagovat - Úterý 24. května 2005 ve 13:41 ® ywan
-
na Slovensku sú hájené už pekne dlho
reagovat